Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı düşüklük

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cansuezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
366
110
53
Arkadaşlar merhaba eşimin sperm sayısı 6 milyon tüp bebek yaptıracak bütçemiz yok ankarda yaşıyoruz önerebileceğiniz üroloji doktoru varmı Kaan aydosu duydum gidelimmi yoksa boşa vakit kaybetmeden para biriktirip tüp bebekmı yaptıralım kafam allak bullak fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz

Tüp bebek en son çare. Eşinizn sperm sayısı neden düşük varikosel mi var yoksa hormon eksikliği mi nedir sebebi önce o bulunmalı sonra tedavi edilir. Hiç tüp bebek yapmyn bizim 2 tane tutmadı sadece morfoloji sorunumuz vardı. Diğer degerlemz cok iyiydi. Ama işte varikosel olunca tüp bebeklerde maalsef tutmuyo ki kaldı ki sperm sayısı ilaclarla artar bitkisel kürlerle özellikle keçiboynuzu kürü ve pekmezini yedirin. Ama eğer varikosel varsa vakit kaybetmeden ameliyat olun sonra doğal yoldan gebe kalrsnz

Merhaba camım bizim de sperm sayımız dusuk totalde 8.8 milyon ileri hareket %62.5 morfoloji 10 sayı dışında bir sıkıntı gözükmüyor doktorumuz klomen ve vitamin başladı ben de bugün keci boynuzu kürüne başladım ayrıca caksır kökü kaynatıyorum artma ihtimali var mı

Merhaba varikosel yok hormonlar da gayet iyi sebebinin ne olduğunu bizde anlamadık küçükken yumurtalığının bir tanesi yukarıdaymıştı onu ameliyatla indirmişler inşallah dediğiniz gibi ilaçla felan tedavi edilebilir

Bu çakşırı nasıl yapıyorsunuz bilgi verirmisiniz

Bence para biriktir tüp bebek yaptır o zamana kadarda eşine kürler yap kendine vitamin al tüp bebekte şansın yükselir

Bu çakşırı nasıl yapıyorsunuz bilgi verirmisiniz
Canım ben tozunu bulabildim sıcak suya atıp demliyorum süzüp veriyorum ama zor oldu öyle aktar bala da katıp verebilirsin dedi öyle yapıcam artık

Bilmiyorum yarın test verecek ama etkisi olduğunu düşünüyoruz
İnşallah ben kökünü bulabildim otunu tozunu bulamadım birde aktarcı azgın gelen otu dedi onu aldık dün başladık hayırlısı olsun düzelme olduysa banada burdan yazarmısın

Canım ben tozunu bulabildim sıcak suya atıp demliyorum süzüp veriyorum ama zor oldu öyle aktar bala da katıp verebilirsin dedi öyle yapıcam artık
Keçi boynuzu pekmezine kat bir iki kaşık toz halinde. Anca öyle iciliyo

Keçi boynuzu pekmezine kat bir iki kaşık toz halinde. Anca öyle iciliyo
Kökünü buldum onu kaynatıp içiriyorum bende inşallah düzelir tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım bizim sayı hız morfoloji hepsi düşük

Kökünü buldum onu kaynatıp içiriyorum bende inşallah düzelir tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım bizim sayı hız morfoloji hepsi düşük
Bol ceviz fındık vs ye.sin. Sonra keçiboynuzu e vitaminli besinler sebzeler yesin bolbol cnm rabbim şifa versin inşaallah

Bol ceviz fındık vs ye.sin. Sonra keçiboynuzu e vitaminli besinler sebzeler yesin bolbol cnm rabbim şifa versin inşaallah
Amin inşallah aktarcı bide azgın teke diye bir ot verdi çakşır kökü ile onu kaynattım birde ginseng aldım keçi boynuzu kürü aldım inşallah düzelir emeklerim boşa gitmez sizin sorununuz neydi acaba

İnşallah ben kökünü bulabildim otunu tozunu bulamadım birde aktarcı azgın gelen otu dedi onu aldık dün başladık hayırlısı olsun düzelme olduysa banada burdan yazarmısın
Bende kökünü aldım zaten kırıp kırıp atıyordum. Yazarım canım inşallah olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…