Tüp bebek en son çare. Eşinizn sperm sayısı neden düşük varikosel mi var yoksa hormon eksikliği mi nedir sebebi önce o bulunmalı sonra tedavi edilir. Hiç tüp bebek yapmyn bizim 2 tane tutmadı sadece morfoloji sorunumuz vardı. Diğer degerlemz cok iyiydi. Ama işte varikosel olunca tüp bebeklerde maalsef tutmuyo ki kaldı ki sperm sayısı ilaclarla artar bitkisel kürlerle özellikle keçiboynuzu kürü ve pekmezini yedirin. Ama eğer varikosel varsa vakit kaybetmeden ameliyat olun sonra doğal yoldan gebe kalrsnzArkadaşlar merhaba eşimin sperm sayısı 6 milyon tüp bebek yaptıracak bütçemiz yok ankarda yaşıyoruz önerebileceğiniz üroloji doktoru varmı Kaan aydosu duydum gidelimmi yoksa boşa vakit kaybetmeden para biriktirip tüp bebekmı yaptıralım kafam allak bullak fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz
Merhaba camım bizim de sperm sayımız dusuk totalde 8.8 milyon ileri hareket %62.5 morfoloji 10 sayı dışında bir sıkıntı gözükmüyor doktorumuz klomen ve vitamin başladı ben de bugün keci boynuzu kürüne başladım ayrıca caksır kökü kaynatıyorum artma ihtimali var mıTüp bebek en son çare. Eşinizn sperm sayısı neden düşük varikosel mi var yoksa hormon eksikliği mi nedir sebebi önce o bulunmalı sonra tedavi edilir. Hiç tüp bebek yapmyn bizim 2 tane tutmadı sadece morfoloji sorunumuz vardı. Diğer degerlemz cok iyiydi. Ama işte varikosel olunca tüp bebeklerde maalsef tutmuyo ki kaldı ki sperm sayısı ilaclarla artar bitkisel kürlerle özellikle keçiboynuzu kürü ve pekmezini yedirin. Ama eğer varikosel varsa vakit kaybetmeden ameliyat olun sonra doğal yoldan gebe kalrsnz
Merhaba varikosel yok hormonlar da gayet iyi sebebinin ne olduğunu bizde anlamadık küçükken yumurtalığının bir tanesi yukarıdaymıştı onu ameliyatla indirmişler inşallah dediğiniz gibi ilaçla felan tedavi edilebilirTüp bebek en son çare. Eşinizn sperm sayısı neden düşük varikosel mi var yoksa hormon eksikliği mi nedir sebebi önce o bulunmalı sonra tedavi edilir. Hiç tüp bebek yapmyn bizim 2 tane tutmadı sadece morfoloji sorunumuz vardı. Diğer degerlemz cok iyiydi. Ama işte varikosel olunca tüp bebeklerde maalsef tutmuyo ki kaldı ki sperm sayısı ilaclarla artar bitkisel kürlerle özellikle keçiboynuzu kürü ve pekmezini yedirin. Ama eğer varikosel varsa vakit kaybetmeden ameliyat olun sonra doğal yoldan gebe kalrsnz
Bu çakşırı nasıl yapıyorsunuz bilgi verirmisinizMerhaba camım bizim de sperm sayımız dusuk totalde 8.8 milyon ileri hareket %62.5 morfoloji 10 sayı dışında bir sıkıntı gözükmüyor doktorumuz klomen ve vitamin başladı ben de bugün keci boynuzu kürüne başladım ayrıca caksır kökü kaynatıyorum artma ihtimali var mı
Canım ben tozunu bulabildim sıcak suya atıp demliyorum süzüp veriyorum ama zor oldu öyle aktar bala da katıp verebilirsin dedi öyle yapıcam artıkBu çakşırı nasıl yapıyorsunuz bilgi verirmisiniz
Bu çakşırı nasıl yapıyorsunuz bilgi verirmisiniz
1 SB kaynamış suya 1 çay kaşığı koyup 8 dk kısık ateşte kaynatip süzüyorum soğuyunca içiyorBu çakşırı nasıl yapıyorsunuz bilgi verirmisiniz
Etkisi oldumu acaba1 SB kaynamış suya 1 çay kaşığı koyup 8 dk kısık ateşte kaynatip süzüyorum soğuyunca içiyor
Bilmiyorum yarın test verecek ama etkisi olduğunu düşünüyoruzEtkisi oldumu acaba
İnşallah ben kökünü bulabildim otunu tozunu bulamadım birde aktarcı azgın gelen otu dedi onu aldık dün başladık hayırlısı olsun düzelme olduysa banada burdan yazarmısınBilmiyorum yarın test verecek ama etkisi olduğunu düşünüyoruz
Keçi boynuzu pekmezine kat bir iki kaşık toz halinde. Anca öyle iciliyoCanım ben tozunu bulabildim sıcak suya atıp demliyorum süzüp veriyorum ama zor oldu öyle aktar bala da katıp verebilirsin dedi öyle yapıcam artık
Kökünü buldum onu kaynatıp içiriyorum bende inşallah düzelir tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım bizim sayı hız morfoloji hepsi düşükKeçi boynuzu pekmezine kat bir iki kaşık toz halinde. Anca öyle iciliyo
Bol ceviz fındık vs ye.sin. Sonra keçiboynuzu e vitaminli besinler sebzeler yesin bolbol cnm rabbim şifa versin inşaallahKökünü buldum onu kaynatıp içiriyorum bende inşallah düzelir tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım bizim sayı hız morfoloji hepsi düşük
Amin inşallah aktarcı bide azgın teke diye bir ot verdi çakşır kökü ile onu kaynattım birde ginseng aldım keçi boynuzu kürü aldım inşallah düzelir emeklerim boşa gitmez sizin sorununuz neydi acabaBol ceviz fındık vs ye.sin. Sonra keçiboynuzu e vitaminli besinler sebzeler yesin bolbol cnm rabbim şifa versin inşaallah
Bende kökünü aldım zaten kırıp kırıp atıyordum. Yazarım canım inşallah olmuşturİnşallah ben kökünü bulabildim otunu tozunu bulamadım birde aktarcı azgın gelen otu dedi onu aldık dün başladık hayırlısı olsun düzelme olduysa banada burdan yazarmısın
Canımm test sonucu çıktımı nasıl düzelme varmıBende kökünü aldım zaten kırıp kırıp atıyordum. Yazarım canım inşallah olmuştur
İşten izin alıp gidemedi henüzCanımm test sonucu çıktımı nasıl düzelme varmı
Test sonucumuz çıktı ve hiçbir düzelme yok 3 aydır boşa kürek salladıkCanımm test sonucu çıktımı nasıl düzelme varmı
Üzülme Canım her şerde vardır bir hayır Ne kullanıyordun sen eşine takviye olarak dna hasarına baktılarmıTest sonucumuz çıktı ve hiçbir düzelme yok 3 aydır boşa kürek salladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?