Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı, hız, morfoloji, varikosele çözüm arayanlar ve bulanlar neredesiniz???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kızlar. Benim eşim de 5 ekimde ameliyat oldu sayı 23 milyondu morfoloji 2 hareketi tam hatırlayamıyorum bu ilk ayımız keçi boynuzu pekmizi özü içiyor doktor arı sütü kapsül seklinde ve mina mix vitamini yazdı onları da kullanıyor bakalım hamiş olacak mıyım bazen umudum hiç olmuyor

Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inş peki siz mi kullandınız eşiniz mi bir de ne kadar süre kullandınız

Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inş peki siz mi kullandınız eşiniz mi bir de ne kadar süre kullandınız
AMİN cnm. Rabb'im isteyen herkese nasip etsin sağlıklı ve hayırlı bebekler .AMİN❣ eşim kullandı 1ay kadar falan. ilk kimyasal oldu tekrar hamile kaldım suan normal gidiyoruz hamd olsun ❣

AMİN cnm. Rabb'im isteyen herkese nasip etsin sağlıklı ve hayırlı bebekler .AMİN❣ eşim kullandı 1ay kadar falan. ilk kimyasal oldu tekrar hamile kaldım suan normal gidiyoruz hamd olsun ❣
Bizde yaklaşık 20 gündür kullanıyoruz eşimde sorun olduğunu temmuz ayında kendi çabalarımızla öğrendik çok araştırdım her araştırdığımda da bunlar karşıma çıktı almamak için direndim geçen ay artık denemeye karar verdim inş bize de uğurlu gelir

inşAlllahh cnmm❣ l karnitin ve l arginine sperme cok faydası var zaten. sizin sperm testinizin sonucu nasıl?

Bizim ilk testimiz 61 milyon sayı ileri hareket 0 morfoloji 1 di 3ay sonra başka bir yerde yaptırdık 103 milyon sayı ileri hareket 2 morfoloji 3 çıktı sizin nasıldı
30milyon sperm %70hareketsiz %30 hareketli. morfolojiye hiç bakılmamış zaten. varikoselede doktor elle baktı. varikosel yok dedi. 1 kere test yaptırdık biz cnm bi daha yaptırmadık

Canım senin adına çok sevindim allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin inşallah.

Bizim ilk testimiz 61 milyon sayı ileri hareket 0 morfoloji 1 di 3ay sonra başka bir yerde yaptırdık 103 milyon sayı ileri hareket 2 morfoloji 3 çıktı sizin nasıldı
Eşinde varikosel var mı? Ben tam 1 senedir uğraşıyorum varikosel var ve onu çözmeden ek ürünlere başlamadık çünkü varikosel çok etki ediyor soerm üzerine. Biz tam 4 tane sperm testi yaptırdık 2-2 8 ay arayla eğitim araştırma hastanesinde ve hepsinde morfoloji 0 ona çok üzülüyorum 1-2 olsa bile Benin işin çok güzel bir sonuç olacak.

Canım senin adına çok sevindim allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin inşallah.
AMİN cnm Allah razı olsun❣Rabb'im sanada nasip etsin tez vakitte sağlıklı ve hayırlı bebekler. AMİN❣

İnşallah değerleriniz düzelir ve bebşin gelir bekletmeden.

Eee bu süper ötesi :)
Cnm sonuç çok güzel de daha 1 hafta önce Urfa'da test yaptık 22 milyon çıktı sonuç ileri hareketli 2 çıktı morfoloji %4 çıktı. Ama bu testi Ankara'da düzen laboratuvarında yaptırdık. Bir haftada bu kadar fark beni çok şaşırttı özellikle ileri hareketli %65 çıkınca şok oldum

Düzen laboratuvarı iyi mi ???

Cnm bilmiyorum ki hangi test doğru.
Biraz okudum da başka ark yorum yapmış Kaan aydos düzen lab. Öneriyormuş fakat şimdi başka bir lab. Önermeye başlamış DNA hasarı gibi testler için. Ben istanbuldayım bura da var mı acaba nerede yaptırsam diğer testleri. Biz hep eğitim araştırmada yaptırdık sonuçlar hep yakın. En yüksek 43 milyon yıkama sonrası 56 milyon.

Cnm bizde eğitim araştırma hastanesi tüp benek bölümünde yaptırdık hep testlerimizi ve en son ki testte sperm kons 22.4 ml çıktı. Bence en güvenilir test eğitim ve araştırma hastanesi tüp bebek bölümü diye düşünüyorum. Kaan hocaya eşim 4 gün önce gitti Hrs hastanesi genetik laboratuvarına yolladı bizi sadece fiyatı daha uygun olduğu için bu hastaneye yolladı. Eşimde gidince sperm DNA hasarı testi için 350 tl istemiş. Sonra düzen laboratuarını aramış 179 tl deyince düzen laboratuvara gitti eşim. Hatta eşim doktorla konuşunca ses kaydı da yapmış bende dinledim daha uygun diye Hrs hastanesi genetik laboratuvara gidin dedi ama çok daha pahalı orası. İki laboratuarda kaliteli dedi yani fiyat için oraya yönlendiriyorum sizi dedi. Okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…