Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı, hız, morfoloji, varikosele çözüm arayanlar ve bulanlar neredesiniz???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ama neden bu kadar arada her anlamda uçurum var acaba... insanın içine kurt düşüyor bir de değerler düzeldi diye tedavi sonlandırıyormuş ya düZelmediyse.. tekrar mı araştırma da test yapılmalı acaba biz hep araştırmada yaptırdık. Umarım değerler gerçekten normaldir sizin için.

İnş cnm biz bi 15/20 gün sonra yine test yapıcaz araştırma hastanesinde

canim size kaan aydos mu varikosel ilerlemis dedi?

ari sutu mina mix hangi markalar canim?

Saklicennet cankm bize de bir uroloji uzmani dr varikosel var ameliyat olmali demisti. Daha sonra kaan aydosa gittik o varikosel olmadigini soyledi. Ameliyata gerek yok dedi ki zaten dna hasari da cikmadi. Ama hala spermlerimiz az insallah ilaclarla yukselir.

Kaan Aydos dalında bence çok başarılı fakat bu Levent Türk hocaya da çok güveniyorum Amerika’da eğitimini falan görmüş. Sizdeki soerm azlığının bedeni ne olabilir ki küçükken geçirilmiş hastalık veya hormonal birşey var mı Kaan hoca ne dedi?? Bence bir kaç doktora daha görünün varikosel için bilemedim ki bir sebebi olmalı ama... sadece sayı mı düşük hareketlilik ve morfoloji nasıl??

morfolojiye en sonki testte bakilmadi. Ileri hizli %40 cikti. Dr. Baska bir teste gerek yok dogal yolla beklenebilir yada tup bebege gecebilirsiniz demis. Baska bir dr.a gorunmek istemiyor esim kaan aydos dalinda iyi bi dr. oldugu icin.dr spermler acisindan sorun yok demis anlamadim ya

Ekstra birşey kullanıyormusunuz peki. Proxeed plus sperm sayısını da haraketliliğinede iyi geliyor ondan kullanın isterseniz beklerken. Kaan hoca birşey önermedi mi vitamin falan direk bekleyin mi dedi?
Araştırma yaptın mı canım sperm için gerekli olan vitaminler neler olduğunu.

arastirmaz miyim kaan aydosun sitesini hatmettim. Emodex iciyor esim kaan hoca da promen k onerdi. Emodex bitince onu kullanicaz

arastirmaz miyim kaan aydosun sitesini hatmettim. Emodex iciyor esim kaan hoca da promen k onerdi. Emodex bitince onu kullanicaz
Bak ne güzel işte içini ferah tut canım sitres çok önemli. Sen de beslenmene dikkat et bebeğinin sağlığı için sana bir kaç tane vitamin yazayım omlarında araştır ve sabırla beklemeye başla ve de 3 ay sonra tekrar test yap biliyorsun spermler 72 günde bir yenileniyor.
Proxeed kullanılırsa yanın da l arginine
Arginmax kullanılırsa yanında l carnitine
Ginseng
Ginko biloba
Arı sütü bal polen Saraçoğluoğlunun sitesinde var
Keçiboynuzu kürü
İncir kürü sperm sayısını arttırıyor. Bir kavanozun içine bir haftalık incir yani 7 tane koyup üzerini geçecek kadar hakiki zeytin yağı koyup bir gün beklerinden sonra her sabah bir tane. Bunlarıda araştır çok kişiye faydası dokunmuş ben de yapacağım inş fakat varikoselden kurtulmayı bekliyorum. Şuan sadece proxeed plus kullanıyoruz bir de e vitamini..

Canım hayırlı olsun öncelikle.. sizin teste morfoloji neydi hatırlıyormusun?

Canım hayırlı olsun öncelikle.. sizin teste morfoloji neydi hatırlıyormusun?

Bizim teste malesef morfoloji ye bakmamislardi

Hatta zman geçip hala hamile kalmayınca tekrar randevu aldık ama sonra iptal oldu o ay da zaten hamile kalmışım

Bizim teste malesef morfoloji ye bakmamislardi

Hatta zman geçip hala hamile kalmayınca tekrar randevu aldık ama sonra iptal oldu o ay da zaten hamile kalmışım
Morfoloji zaten tüp bebek merkezi olan hastanelerde bakılıyormus biraz daha derin mesele herhlade.. Biz gittik öyle bi hastaneye herseye baktılar:/ hareket sayı cok iyi ama morfoloji düşük:/ bakalım hayırlısı

Morfoloji cok degisken arkdaslar takilip kalmayin cok. Bizde 2 ayri hastanede doppler vs testler yaptk kesin birşey cıkmadi.. ilk testimiz olumsuz ckti sperm var ama azdi degerler iyiydi
tabi spermiogram testi.
Sonra ameliyattan vazgectk. Ama kesin tani konmadi ameliyat gnu bile aldk ama vazgectik..
Sülük tedavisi filan uyguladik sifasina guvenerek.. prooxed plus.. havuc kurü.. keciboynuzu.. ve bir sürü şey.. ama bunlar cok farkli zamanlarda oldu.. sonuc cok ii cikti sadece morfoloji düşuk cikti 2 flan.. cok zaman alan birsey gercekten.. simdi yeniden test yaptiricaz.. proxeeddin sora filan yaptirmaya firsatimz olmadi.. aradan 7 8 ay gecti.. yine takviyeye baslicaz bu ay. Macha ile demirdikeni ari sutü,caksir suyu vs vs icinde bircok sey olan kapsul seklbde. Insallah herkesin bebisi bekletmez cok..

Ahhh ahhh bide tam 4 tane test verdik aynı yere sonuç hepsinde morfoloji 0. Varikosel ameliyatı olduk eğitim araştırmada altı ay bekleyelim dediler bekledik ve sonuç hüsran tam başarılı bir ameliyat olmamış ve hala varikosel var özele gittik bir sene dolsun olmadı tekrar ameliyat gerekebilir damarlar duruyor dedi. Önümüzde ki ay bir senemiz olacak test yaptırcaz bakalım sonuç ne olacak. Bir başarısız ameliyat bizden 1 senemizi çaldı. Morfoloji de Çan’ımı çok sıkıyor 1-2 olsa bile çok sevineceğim.

Reactions: H M
Iste bu varikosel ameliyati cokta kurtarici degil cok iyi teshis bide ii bi doktor lazm.gercekten hassas bi hasta durumu ve ole karari vermek zor.. erkek inferlitesi zaten cok hassas bisey. Spermler ne kadar nazlim ya deli olcam

Bizim de sıfır 4 test yaptırdık hepsi 0...fakat şiddetli bir anomoli olunca takılıyorlar benim sıfır sıfır olmasına rağmen sorun görmediler morfolojiyi anlamadım.
Peki test araliklariniz ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…