- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi Saklicennet
-
Ama neden bu kadar arada her anlamda uçurum var acaba... insanın içine kurt düşüyor bir de değerler düzeldi diye tedavi sonlandırıyormuş ya düZelmediyse.. tekrar mı araştırma da test yapılmalı acaba biz hep araştırmada yaptırdık. Umarım değerler gerçekten normaldir sizin için.Cnm bizde eğitim araştırma hastanesi tüp benek bölümünde yaptırdık hep testlerimizi ve en son ki testte sperm kons 22.4 ml çıktı. Bence en güvenilir test eğitim ve araştırma hastanesi tüp bebek bölümü diye düşünüyorum. Kaan hocaya eşim 4 gün önce gitti Hrs hastanesi genetik laboratuvarına yolladı bizi sadece fiyatı daha uygun olduğu için bu hastaneye yolladı. Eşimde gidince sperm DNA hasarı testi için 350 tl istemiş. Sonra düzen laboratuarını aramış 179 tl deyince düzen laboratuvara gitti eşim. Hatta eşim doktorla konuşunca ses kaydı da yapmış bende dinledim daha uygun diye Hrs hastanesi genetik laboratuvara gidin dedi ama çok daha pahalı orası. İki laboratuarda kaliteli dedi yani fiyat için oraya yönlendiriyorum sizi dedi. Okadar
İnş cnm biz bi 15/20 gün sonra yine test yapıcaz araştırma hastanesindeAma neden bu kadar arada her anlamda uçurum var acaba... insanın içine kurt düşüyor bir de değerler düzeldi diye tedavi sonlandırıyormuş ya düZelmediyse.. tekrar mı araştırma da test yapılmalı acaba biz hep araştırmada yaptırdık. Umarım değerler gerçekten normaldir sizin için.
canim size kaan aydos mu varikosel ilerlemis dedi?Merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim fakat istememize rağmen son 1 yılında hala gebelik elde edebilmiş değilim. Sorunumuz varikosel hastalığıymış bir senedir bu hastalıkla uğraşıyoruz şuan çocuğumuzun ismi varikosel :) ve bir de başarısız ameliyat geçirdik şubat 2017 de... doktorumuz 6 ay sonra değerleriniz düzelecek başarılı bir operasyon demesiyle biz çok inandık ve o süre zarfında sperm testi yaptırmadık. 6. Aya geldiğimizde ise sadece sayıda biraz artış olduğunu gördük 26 milyondan 40 milyona çıktı fakat ileri hız sadece %7 ve morfoloji 0 ne yapacağımızı bilemezken iyi bir üroloji doktoruna göründük ve varikoselin devam ettiğini fakat ameliyattan sonra 1 seneyi beklememiz gerektiğini söyledi şuan beklemedeyiz yıl başına kadar bekleyip tedaviye yeni bir aşamada devam etmeyi düşünüyoruz. Sizlere yazmamın sebebi ise birbirinize kürler, doktor önerileri gibi şeyler tavsiye ederek öğrendiklerimizi duyduklarımızı paylaşıp mucizelerimize merhaba demek için çaba göstermek. Gelin yol arkadaşlığı yapalım. Dertlerinizi ve önerilerinizi paylaşın lütfen.
ari sutu mina mix hangi markalar canim?Selam kızlar. Benim eşim de 5 ekimde ameliyat oldu sayı 23 milyondu morfoloji 2 hareketi tam hatırlayamıyorum bu ilk ayımız keçi boynuzu pekmizi özü içiyor doktor arı sütü kapsül seklinde ve mina mix vitamini yazdı onları da kullanıyor bakalım hamiş olacak mıyım bazen umudum hiç olmuyor
canim size kaan aydos mu varikosel ilerlemis dedi?
İlk önce devlet hastanesinde farklı iki hekime gittik belirtilerimiz vardı zaten çift taraflı fakat sağda 1. Derece 2 ye yakın sol 3. Serce tespit edildi doblerde de çıktı soldan tem taraflı ameliyat olduk 6 ay sonra gittik ede muayene de tekrar çıktı ve doblerde de çıktı sonra uzun araştırmalarım sonucu Teoman Kadıoğlu ve Levent Türk hocalar arasında kararsızken Levent hoca daha ileri teknoloji cihazla ameliyat yaptığını okudum bunun üzerine kliniğine gittik iki tarafta elle muayene de tespit etti bunun üzerine bir 5 ay geçsin o şekilde doğru değerlendirelim dedi çünkü ameliyat olalı sadece 7 ay olmuştu 1 sene olmasını bekliyoruz. Eğer ameliyat derse olacağız tek kurtuluş ameliyat damarda reflü var bu sıcaklık seviyesini arttırdığı için spermleri olumsuz etkiliyor. Ben gelişmeleri yazacağım inşallah hepiniz için hayırlı olur ve miniklerimize kavuşuruz. Bu arada Kaan Aydos demişsiniz evet inşallah Kaan hocaya da gideceğim. Sadece İstanbul’da olduğum içim ameliyatı burada yaptırmak bizim için daha avantajlı fakat varikosel sonuçlandıktan sonra hocama danışarak hareket edeceğim.
Saklicennet cankm bize de bir uroloji uzmani dr varikosel var ameliyat olmali demisti. Daha sonra kaan aydosa gittik o varikosel olmadigini soyledi. Ameliyata gerek yok dedi ki zaten dna hasari da cikmadi. Ama hala spermlerimiz az insallah ilaclarla yukselir.
morfolojiye en sonki testte bakilmadi. Ileri hizli %40 cikti. Dr. Baska bir teste gerek yok dogal yolla beklenebilir yada tup bebege gecebilirsiniz demis. Baska bir dr.a gorunmek istemiyor esim kaan aydos dalinda iyi bi dr. oldugu icin.dr spermler acisindan sorun yok demis anlamadim yaKaan Aydos dalında bence çok başarılı fakat bu Levent Türk hocaya da çok güveniyorum Amerika’da eğitimini falan görmüş. Sizdeki soerm azlığının bedeni ne olabilir ki küçükken geçirilmiş hastalık veya hormonal birşey var mı Kaan hoca ne dedi?? Bence bir kaç doktora daha görünün varikosel için bilemedim ki bir sebebi olmalı ama... sadece sayı mı düşük hareketlilik ve morfoloji nasıl??
morfolojiye en sonki testte bakilmadi. Ileri hizli %40 cikti. Dr. Baska bir teste gerek yok dogal yolla beklenebilir yada tup bebege gecebilirsiniz demis. Baska bir dr.a gorunmek istemiyor esim kaan aydos dalinda iyi bi dr. oldugu icin.dr spermler acisindan sorun yok demis anlamadim ya
arastirmaz miyim kaan aydosun sitesini hatmettim. Emodex iciyor esim kaan hoca da promen k onerdi. Emodex bitince onu kullanicazEkstra birşey kullanıyormusunuz peki. Proxeed plus sperm sayısını da haraketliliğinede iyi geliyor ondan kullanın isterseniz beklerken. Kaan hoca birşey önermedi mi vitamin falan direk bekleyin mi dedi?
Araştırma yaptın mı canım sperm için gerekli olan vitaminler neler olduğunu.
Bak ne güzel işte içini ferah tut canım sitres çok önemli. Sen de beslenmene dikkat et bebeğinin sağlığı için sana bir kaç tane vitamin yazayım omlarında araştır ve sabırla beklemeye başla ve de 3 ay sonra tekrar test yap biliyorsun spermler 72 günde bir yenileniyor.arastirmaz miyim kaan aydosun sitesini hatmettim. Emodex iciyor esim kaan hoca da promen k onerdi. Emodex bitince onu kullanicaz
Canım hayırlı olsun öncelikle.. sizin teste morfoloji neydi hatırlıyormusun?Ben de keçiboynuzu ve havuç suyu öneriyorum
Bazı kaynaklarda ikisini beraber yapmayın yazıyor tercih sizin
Biz eşime sabah ve akşam 5 6 keçiboynuzu kırıp kaynattik 1 bardak su akşam 1 bardak su sabah içti
Sadece aksamlari da havuç suyu içti
Sperm sayısı 17 milyon
İleri hızlı 5 ile hamile kaldım :)
Tabii bu kürler sonundaki değerleri bilmiyorum bu kürleri yaptık sonrasında
Tabii ben de rahim filmi çektirdim tupler açıktı hiç sıkınti yoktu ama bir şey vesile oldu. Ya da kısaca Allah ol dedi ve oldu:)
Canım hayırlı olsun öncelikle.. sizin teste morfoloji neydi hatırlıyormusun?
Morfoloji zaten tüp bebek merkezi olan hastanelerde bakılıyormus biraz daha derin mesele herhlade.. Biz gittik öyle bi hastaneye herseye baktılar:/ hareket sayı cok iyi ama morfoloji düşük:/ bakalım hayırlısıBizim teste malesef morfoloji ye bakmamislardi
Hatta zman geçip hala hamile kalmayınca tekrar randevu aldık ama sonra iptal oldu o ay da zaten hamile kalmışım
Canım siZin morfoloji kaç?Morfoloji zaten tüp bebek merkezi olan hastanelerde bakılıyormus biraz daha derin mesele herhlade.. Biz gittik öyle bi hastaneye herseye baktılar:/ hareket sayı cok iyi ama morfoloji düşük:/ bakalım hayırlısı
1Canım siZin morfoloji kaç?
Ahhh ahhh bide tam 4 tane test verdik aynı yere sonuç hepsinde morfoloji 0. Varikosel ameliyatı olduk eğitim araştırmada altı ay bekleyelim dediler bekledik ve sonuç hüsran tam başarılı bir ameliyat olmamış ve hala varikosel var özele gittik bir sene dolsun olmadı tekrar ameliyat gerekebilir damarlar duruyor dedi. Önümüzde ki ay bir senemiz olacak test yaptırcaz bakalım sonuç ne olacak. Bir başarısız ameliyat bizden 1 senemizi çaldı. Morfoloji de Çan’ımı çok sıkıyor 1-2 olsa bile çok sevineceğim.Morfoloji cok degisken arkdaslar takilip kalmayin cok. Bizde 2 ayri hastanede doppler vs testler yaptk kesin birşey cıkmadi.. ilk testimiz olumsuz ckti sperm var ama azdi degerler iyiydi
tabi spermiogram testi.
Sonra ameliyattan vazgectk. Ama kesin tani konmadi ameliyat gnu bile aldk ama vazgectik..
Sülük tedavisi filan uyguladik sifasina guvenerek.. prooxed plus.. havuc kurü.. keciboynuzu.. ve bir sürü şey.. ama bunlar cok farkli zamanlarda oldu.. sonuc cok ii cikti sadece morfoloji düşuk cikti 2 flan.. cok zaman alan birsey gercekten.. simdi yeniden test yaptiricaz.. proxeeddin sora filan yaptirmaya firsatimz olmadi.. aradan 7 8 ay gecti.. yine takviyeye baslicaz bu ay. Macha ile demirdikeni ari sutü,caksir suyu vs vs icinde bircok sey olan kapsul seklbde. Insallah herkesin bebisi bekletmez cok..
Bizim de sıfır 4 test yaptırdık hepsi 0...fakat şiddetli bir anomoli olunca takılıyorlar benim sıfır sıfır olmasına rağmen sorun görmediler morfolojiyi anlamadım.
Iste bu varikosel ameliyati cokta kurtarici degil cok iyi teshis bide ii bi doktor lazm.gercekten hassas bi hasta durumu ve ole karari vermek zor.. erkek inferlitesi zaten cok hassas bisey. Spermler ne kadar nazlim ya deli olcamAhhh ahhh bide tam 4 tane test verdik aynı yere sonuç hepsinde morfoloji 0. Varikosel ameliyatı olduk eğitim araştırmada altı ay bekleyelim dediler bekledik ve sonuç hüsran tam başarılı bir ameliyat olmamış ve hala varikosel var özele gittik bir sene dolsun olmadı tekrar ameliyat gerekebilir damarlar duruyor dedi. Önümüzde ki ay bir senemiz olacak test yaptırcaz bakalım sonuç ne olacak. Bir başarısız ameliyat bizden 1 senemizi çaldı. Morfoloji de Çan’ımı çok sıkıyor 1-2 olsa bile çok sevineceğim.
Peki test araliklariniz ne zaman?Bizim de sıfır 4 test yaptırdık hepsi 0...fakat şiddetli bir anomoli olunca takılıyorlar benim sıfır sıfır olmasına rağmen sorun görmediler morfolojiyi anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?