Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı, hız, morfoloji, varikosele çözüm arayanlar ve bulanlar neredesiniz???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iste bu varikosel ameliyati cokta kurtarici degil cok iyi teshis bide ii bi doktor lazm.gercekten hassas bi hasta durumu ve ole karari vermek zor.. erkek inferlitesi zaten cok hassas bisey. Spermler ne kadar nazlim ya deli olcam
Kesinlikle öyle bizim çift taraflı var ve eşimde eliyle hissedebiliyor sayı 23 milyon ileri haraket %3 morfoloji 0 dı. Ameliyat olduk altı ay sonra sayı 43 milyon ileri haraket %7 morfoloji 0. Biz özel bir hekim bulduk gittik çünkü eşim hala damar var elime geliyor diyordu doblerde çektirdik çift taraflı yine göründü hekim eliyle kontrol etti var dedi ama 7 ay olmuş seneyi beklememiz gerek dedi bekledik önümüzdeki ay ne olacak bakalım. Bu arada tek taraflı olduk başarılı olmadığı halde sayı arttı hızda biraz arttı başarılı olursa daha iyi sonuç alabiliriz diye tekrar olmayı düşünüyoruz. Allah yardımcımız olsun hekimlere de güvenemiyorum artık.

İlk iki test 15 gün arayla. Son iki test 7 maksimum 8 ay sonra 15 gün arayla. Hepsi aynı yerde. Eğitim araştırma tüp bebek ünitesi.
Anladim.. siz takviyeler filan gunluk hayatinzda degisiklikler yapin insallah guzel sonclar olur.. olmayacaksa karsina bi suru sey cikiyor.. ama bazen olacaksa hic bisey engel olmuyor.. ugras ugras baska elden bsy gelmiyor

H M bu arada morfolojiye e vitamini ve pycnogenol iyi geliyor bir araştır istersen ben henüz deneyemedim ama denicem. Varikoseli bir halledebilirsen inşallah. Şuan proxeed plus ve e vitamini kullanıyoruz. Sizin sayı hız nasıl bilmiyorum ama promen k emodex arı sütü keçiboynuzu özütü bunlara da bir bak.

Bizim de sıfır 4 test yaptırdık hepsi 0...fakat şiddetli bir anomoli olunca takılıyorlar benim sıfır sıfır olmasına rağmen sorun görmediler morfolojiyi anlamadım.
Anomali sperm testinde mi cıkıyor peki. Yarın göstericek eşim doktora.. miktar 150milyon hızıda 48 kıvam vs hepsi normal cünkü. Belki bizede bişey demezler

Anomali sperm testinde mi cıkıyor peki. Yarın göstericek eşim doktora.. miktar 150milyon hızıda 48 kıvam vs hepsi normal cünkü. Belki bizede bişey demezler
Evet testte baş ano. Kuyruk ano. Boyun ano diye yüzdeleri yazar. Mesela amore baş ve nokta baş bunlar şiddetli ano baş anomolisine giriyor.

Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz bizde solgarın l karnitine,argininite ve q10 kullanıyoruz günlük dozlarını siz nasıl kullandınız aç tok? Yanlış kullanmak istemiyorum da

Bizim total 90 milyon yuzde 60 progresif motililte..
20 milyon da ccc de.
Biz zaten kullaniyoruz kurleri vitaminleri 4 senedir ugrasiyorum ben

Yeni yaptiricaz nasil cikixak bilmiyorum tabi ona gore bakicaz

Evet testte baş ano. Kuyruk ano. Boyun ano diye yüzdeleri yazar. Mesela amore baş ve nokta baş bunlar şiddetli ano baş anomolisine giriyor.
Evet yazıyor
Baş boyun kuyruk..ve bunların değerleri var
Amore baş ve nokta baş yok

Bizim total 90 milyon yuzde 60 progresif motililte..
20 milyon da ccc de.
Biz zaten kullaniyoruz kurleri vitaminleri 4 senedir ugrasiyorum ben

Yeni yaptiricaz nasil cikixak bilmiyorum tabi ona gore bakicaz
Siz sperm DNA hasarına baktırdınız mı? Birde sizde sorun yok değil mi?

Reactions: H M
Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz bizde solgarın l karnitine,argininite ve q10 kullanıyoruz günlük dozlarını siz nasıl kullandınız aç tok? Yanlış kullanmak istemiyorum da
Allah size ve tüm isteyenlerede nasip etsin inşAllah sağlıklı ve hayırlı bebekler.AMİNNN❣ l arginine sabah aç.pharmatonda sabah ac. larginin aksam 1 tane tok içti onu 1 şişede l karnitin içti. benim altıgım l karnitin metacartin marka 15ml şişelerde idi

Siz sperm DNA hasarına baktırdınız mı? Birde sizde sorun yok değil mi?
Yok ya baktirmadik.. evlendim 7 8 ay sonra basladik suan 3 bucuk senelik evliyim iste ara verdigimz zamanlar oldu.. bende de evre1 hafif pco var. Morfoloji iste
.doktor olur dedi ama zaman alabilir dedi.. 7 aydir flan bsy kullanmadk tekrar baslicaz.. yine de daha iyi olmasi lazm spermin iste yine test yaptiricaz yeniden ozzaman anlasilir bicok sey en son 1 sene once yaptirmsfk

Evet tekrar bir test yaptırmakta yarar var. DNA hasarıda spermin yumurtayı döllemesine engel oluyormuş bir çok kişi DNA hasar tedavisi görüyor sizde ki sorun bu olabilir mi diye düşündüm ama yapılmadan öğrenilmez bilginiz olsun.

Amin inşallah cok tşk ederim cvp için

Sorunlar irdelendikce skntılar buyuyor buyuyor stresler artiyoor.. dibine kadar indikce batiyor insan sanki.. onu hep duydum ama yaptirmak suan degl ama bi sure sora insallah.

Sorunlar irdelendikce skntılar buyuyor buyuyor stresler artiyoor.. dibine kadar indikce batiyor insan sanki.. onu hep duydum ama yaptirmak suan degl ama bi sure sora insallah.
Bizler elimizden gelen herşeyi yapıp sonra bebeklerimizin gelmesini bekleyeceğiz inşallah güzel sonuçlar alcaz.. ben de bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama dirayetli olup savaşmamız gerek sanırım. Tüp bebek aşılama falan denediniz mi?

Hayir denemedik.. karar verdk ama 2 ay sonraya filan kismtse.. bi aksilik cikmazsa
Oyle ugrasmak lazim da canim bazen ne kadsr ugrasirsan ugras halledemedigin ustesinden gelemedigin seyler oluyor Allahin izin verdigi kadariyla ugrasabiliriz.. sihirli ellerimz yokki.. aslinda bu sorunlari herkrs yasiyor ama umursamdklari moralmen rahat oldklari zamanda kaliyorlar.. urolog doktor erkeklern hemrn hrpsnde bu sorunlar var ama farkinda degil demisti.. yani kesin arttirir kesin cozer diye bi bulgu yok dedi bekleyin yada alternstif seyler yapin dddi..

Evet muhakkak öyledir ama duramıyorum hiç eşim daha rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…