Erkek İnfertilitesi Sperm Sayısı ve Hareketliliği İçin Kürler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bundan üç yıl öncesinde tam umudumuzu kesmiştik bebeğimiz olmayacak diye başlamıştık ki netten bazı vitaminlerin sayı ve hareketliliği arttırdığını gördüm eczacı bu vitaminleri 3 ilaç olarak bize verdi ve ilca başladığımız ay hamile kalmıştım mucizeydi bu.. Daha sonra şükürler olsun oğlum dünyaya geldikten sonra 2 yıl hiç korunmadık ve artık oğlum 2 yaşını da doldurunca 2.bebeğimiz olsun istedik ve o vitaminlere yeniden başladık 1 ay olmadan yeniden hamile olduğumu öğrendim.. Rabbim ol deyince oldu yine.. Işte o vitaminler
pharmaton
zinco
sıvı l-carnitin
bu arada arı sütü de bebeğin tutunmasını sağlıyormuş..
Rabbim herkese nasip etsin.

merhaba arkadaşlar bugun doktordan geldik ama üzülerek eşim ezosperm oldu söyledi doktor tüp bbek bile imkanımız cok düşükmüş imkansız dedi bize ağlamamak icin zor tutdum kendimi eşim bana birakcan mı beni dedi cok kötü oldum dayımın eşi üzülmememi söyledi onun tanıdı bi kadının 25 seneden sonra hamile kalmış ne yaptılarsa olmamış cocukları ve birgün fenalaşıp acile kaldırmışlar hamile oldunu öğlenmiş bende umutluyum işallah herkeze nasip etsin bebiş sonuşlar şöyle miktar 8.5 cc ml 1.5-6 m0 eritrosit görülmedi seyrek 0 aglutinasyon yok negatif 0 konsantrasyon (mikroskobik incelemede sperm hücresi görülmemişdir ) total sperm sayısı 50 milyon motilite 0 morfoloji 0 normal morfolaji %30 anormal morfoloji 0 baş morfoloji o boyun morfoloji 0 kuyruk morfolaji 0 lökosit 1 milyon a hızlı %30 b orta %a+b00 cyavaş %a4b+c 60 d hareteksiz % d 40 fsh h 21.9 mıu/ml 0-12.4 lh h 14.2 ıu/l 1.5-8.8 sizce ümüt yokmu bana yardım nolursunuz cvp atın napmam lazım

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. uzun zamandır forumu takip ediyorum benimde eşimin hareketli sperm sayısında düşük oran cıktı. Sperm sayısı 40 x 10 üzeri 6 bu 40 milyon mu oluyor?
Renk : Normal
Viskozite :2 cm
Likefaksiyon : 25 dk
Volüm 1.5 cc
Hareketli (a+b+c) % 25
a ) Hızlı ileri doğru %5
yavaş ileri doğru :%10
Yerinde %5
Hareketsiz : % 75
Aglütünasyon : (X)Var (X)

Normal Sperm %10
Patolojik Sperm : %90
Baş Anomali %60
Boyun Anomali %15
Kuyruk Anomali :%15

Bu değerler hakkında bana çocuk sahibi olabilme ihtimalimiz hakkında bilgi verebilirmisiniz?

2:Osmanlı Macunu (aktarlarda bu isimle satılıyor) +Çinko tablet + Keçi boynuzu kürü
Yapılışı
* Osmnalı macunu ilk 1-2 hafta sabah akşam bir tatlı kaşığı sonra yanlızca akşamları keçiboynuzundan 1 saat önce

*Çinko hapı akşamları 1 tane tok karnına

*Keçibounuzu kürü
( Bu tarif bebeğimonline forumundan asum kullanıcısına aittir.Eşinin sperm sayısı 11.500.000 milyonmuş.Bu Kürü uyguladıktan sonra (aradan yaklaşık bi ay geçtikten sonra )sperm testini yenilemişve eşinin sperm sayısı 100 milyonlara yakın çıkmış ve meni miktarıda 1.teste göre daha iyiydi ileri hızlı hareketide %70 lerde çıkmış)
Çinko hapı nerden alacaz ve keçiboynuzu kürü tarifini yazarmiisniz

Kızlar bundan üç yıl öncesinde tam umudumuzu kesmiştik bebeğimiz olmayacak diye başlamıştık ki netten bazı vitaminlerin sayı ve hareketliliği arttırdığını gördüm eczacı bu vitaminleri 3 ilaç olarak bize verdi ve ilca başladığımız ay hamile kalmıştım mucizeydi bu.. Daha sonra şükürler olsun oğlum dünyaya geldikten sonra 2 yıl hiç korunmadık ve artık oğlum 2 yaşını da doldurunca 2.bebeğimiz olsun istedik ve o vitaminlere yeniden başladık 1 ay olmadan yeniden hamile olduğumu öğrendim.. Rabbim ol deyince oldu yine.. Işte o vitaminler
pharmaton
zinco
sıvı l-carnitin
bu arada arı sütü de bebeğin tutunmasını sağlıyormuş..
Rabbim herkese nasip etsin.
Merhaba,uzun zaman olmus ama sormak istedim biz de de hareketlilik sorunu var.Acaba bu takviyeleri dönüşümlü olarak mi yoksa aynı anda mi kullandınız bir yan etki yaşadınız mı?

Merhaba arı sütü bal polen hazır karışımını aldınız marka öneriniz varmi

Back
X