Erkek İnfertilitesi Sperm Sayısı ve Hareketliliği İçin Kürler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Pekiz siz sadece iğneyle mi bu sonucu elde ettiniz yani bi besin takviyesi bir şeyler yapmadınız mı benim doktorum ne bir ilaç verdi ne şunu yapın bunu yapın dedi tüp bebek diğer türlü bebek sahibi olamazsınız dedi. Ama sizin adınıza çok sevindim. En kısa zaman da hamile kalırsın inşallah ve sağlıklı şekilde kucağına alırsın...

Bizede ameliyat eden doktor hicbir ilac vermedi ama Kaan Aydos a danistik o verdi ilaclari
kurleride yaptik canim . Bitkisel ilaclar kullandik ginseng ginko biloba l arginine l carnitine gibi, Keciboynuzu kurude yaptik ari sutu bal polen yedi. incir kuru yedi herseyi yaptik ama sonuc aldik

arkadaşlar meraba
benim eşimin de sperm sayısı 3 milyon çıktı:bbo:
buradaki tariflere göre arı sütü polen alıcam ama bunlarda marka önemli midir
yoksa herhangi bi aktardan alabilir miyiz
yardımcı olursanız sevinrm

arkdaslar birsey soracagim bilen varsa yazabilirmi lutfen????
keci boynuzu sparis etmistim adam bana toz haline getirip yollamis daha iyiymis kendince
ben yurtdisindayim artik geride gonderemem...
nasil uygulucam ben bunlari pekmezle karistirip esim yedi ama zorlaa yemek istemedi kaldi
baska naasil yapabilirim yaa...adama sanki toz haline getir diyen oldu
aman ne sinir oldum sormayin:oklava:

arkdaslar birsey soracagim bilen varsa yazabilirmi lutfen????
keci boynuzu sparis etmistim adam bana toz haline getirip yollamis daha iyiymis kendince
ben yurtdisindayim artik geride gonderemem...
nasil uygulucam ben bunlari pekmezle karistirip esim yedi ama zorlaa yemek istemedi kaldi
baska naasil yapabilirim yaa...adama sanki toz haline getir diyen oldu
aman ne sinir oldum sormayin:oklava:
balla karıştırabilirsin,sütün içine koyarak içirebilirsin.meyve suyunada karıştırabilirsin.

bu başlığı açan arkadaşımıza çok teşekkür ederim. bende bu ay ilk kez aşılama yaptırdım ama bana sanki tutmadı gib geliyor. eşimin 1,5 ay önce sperm sayısı 9 milyon morfoloji%1 di keçiboynuzu kürü uyguladık sigarayı bıraktı, spor salonuna yazıldı, badem fındık falan yedi birde çinko tableti aldım eczaneden onları içti şimdi sperm sayısı 20 milyon olmuş morfoloji %3 e çıkmış hareketlilik ise %45 ten %60 a çıkmış bu arada +4 ileri hızlı hareket %0 dı %5 e yükselmiş Maşallah:lepi: inşallah dahada iyi olur bu arada eşime ilk gittiği özel hAStanedeki dr varikosel teşhisi koymuştu ameliyat edicekti eşimin içi rahat etmedi tıp fakültesinden prof a gidip muayene oldu prof sende varikosel yok demiş birkaç kez daha sperm testi alalım öyle tekrar gel demiş 2. kez gidicek sperm sonuçlarını göstermeye bakalım ilaç falan vericekmi . Allah isteyen herkese sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar verir inşallah hepinizi öpüyorum...

Son düzenleme:
ya kızlar yokmu şu ginseng i kullanan biri yaa kabuk tarçına benziyor ne kadar suda kaynatıcam açmı tokmu içicek bi yardım edin yaa...

Mrb.
2 yıldır korunmuyoruz ama son dokuz aydır da günümüzü takip ediyoruz dr. Gidip geliyoruz ondan önce o kadar üstüne düşmemiştik ama 9 ay çok sıkıntılı geçti her ay test yaptım her ay kendimce belirtiler buldum kendim de ama tabi hep hüsran hep hüsran dr hiç bir sorunumun olmadığını söyledi falan derken bu ay eşime sperm analizi yaptırdım ve yıkıldık
sonuçları
sayı 6 milyon
morfoloji%4
miktar 5 ml
dr. Tüp bebek dedi. Aşılama olmaz ve normal yolla hamile kalman imkansız dedi. Internetten araştırıp keçiboynuzu kürünü falan duydum hemen uygulamaya başladık her akşam ballı süt sabah dut pekmezli süt z.yağında bekletilmiş incir yediyorum ha bir de z. Yağı ile normal pekmezi karıştırıp içiriyorum.unu bir yerden duymadım ama sadece z. Yağını içirmek için pekmezi kullanıyorum yanında çünkü içmez normal de. Ama moralmen çöktüm çalışamıyorum hiç kimseyle konuşmak istemiyorum çocuk görmek istemiyorum. Delirmek üzereyim...

merhaba arkadaşlar aranıza henüz yeni katıldım aslında uzaktan takip ediyordum bazı yorumları görünce dayanamadım EFTELYA2010 arkadaşım bu kadar canını sıkma ben 1 yıllık evliyim çocuk sahibi olmak istedik herhangi bir şey varmı diye eşimle beraber dr. gittik benden ve eşimden bazı testler istediler yaptık eşimin sperm sayısı 10 bin civarında dr. hemen tüp bebek merkezine gitmemiz gerektiğini söyledi çok üzülmüştüm o an eşimin yanında ağlamamk için kendimi zor tuttum neyse sakin kafayla düşününce çoğu şey pisikolojik yani morelin yüksek olmalı herşeyde bir hayır vardır biz hayırlı olanı istiyoruz Rabbim inş hayırlı olanı bütün çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlarımıza ve bana nasip etsin :48: şimdi kürlere başladık :4: ama morelimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz biz elimizden geleni yapalım Mevla nasip edecekse o zaten olur...

Son düzenleme:
kızlar arı sütü bitkisel kapsül kullanmıştı eşim 30 milyon artış oldu. ilacın ismini burda yazmam olur mu bilmiyorum ama ben de bu ay içtim bakalım sonucumuz ne olacak.

kızlar arı sütü bitkisel kapsül kullanmıştı eşim 30 milyon artış oldu. ilacın ismini burda yazmam olur mu bilmiyorum ama ben de bu ay içtim bakalım sonucumuz ne olacak.

canım olcağını sanmam burda herkes yazıyor kullandığı ilaç ve vitaminleri
örnek proseed plus topiği bile var

7.havuç kürü (ibrahim saraçoğlu-sperm hareketliliği)
Yapılışı
1 ay boyunca akşamları taze sıkılmış havuç suyunu eşinize içirin

Not:Keçibıynuzu kürü ile aynı zamanda uygulanmaz!

canım peki osmanlı macunuyla aynı zamanda tükeilebilir mi acaba bilgin var mı_?

çok güzel bir topik olmuş ama devamı gelse daha iyi olacak..

kızlar biz geçen eşimle gıttık aktara tribulus ballı macunu verdı folik acid verdı bıtkısel kapsul bakalım onları kullanaz 3 ay falan folik acid kullandıran varmı eşine

kızlar biz geçen eşimle gıttık aktara tribulus ballı macunu verdı folik acid verdı bıtkısel kapsul bakalım onları kullanaz 3 ay falan folik acid kullandıran varmı eşine

canım benim eşim o dediğin macun ve vitaminleri kullandı
bizde durum normale döndü sayılır

ben ve eşim folik asit kullanıyoruz ve eşime keçiboynuzu kürünü yapıyorum,gerçi çalışmalara yeni başladık ama nolur nolmaz diye yapıyorum

canım benim eşim o dediğin macun ve vitaminleri kullandı
bizde durum normale döndü sayılır

tmm canım ozaman bende eşime rahatlıkla kullandırayım, folık acıd bıraz kötü kokuyo ama zor zar içiriyorum eşime ballıda öle valla, başarıya ulaşabılsek bır an önce

ben ve eşim folik asit kullanıyoruz ve eşime keçiboynuzu kürünü yapıyorum,gerçi çalışmalara yeni başladık ama nolur nolmaz diye yapıyorum

canım sen neden kullanıyosun folık acıdı yumurtlama yönunden olarakmı kullanıyorsun

Back
X