Erkek İnfertilitesi Sperm Sayısı ve Hareketliliği İçin Kürler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yasem sonuc hep dusku hep dusuk derken sayı bakımından dedım
ben hıc hamıle kalamadım malesef.....
rabbım ınş bızede verecektır

Canım bir iranlı doktor hergün lahana, badem ayrıca nohutlu ve kemikli yemekler demiş.
Bunları da denediniz mi?

merhaba kızlar, benim de durumum sizinle aynı. eşimin sperm sayısı 5 400 00 ama normal harektli sadece %10. ama morfoloji fena değil. %60.. zeytinyağında incir bekletiyorum geceden ve onu sabah eşime yediriyorum.
keçiboynuzu kürüne başlayacaktım ama almaya gittiğimde kurtluydu ben de vazgeçtm almadım. adam şu an heryerde böyledir dedi, mevsimi değil dedi. bunun mevsimi ne zaman ki?siz nasıl alıyorsunuz?

merhaba kızlar, benim de durumum sizinle aynı. eşimin sperm sayısı 5 400 00 ama normal harektli sadece %10. ama morfoloji fena değil. %60.. zeytinyağında incir bekletiyorum geceden ve onu sabah eşime yediriyorum.
keçiboynuzu kürüne başlayacaktım ama almaya gittiğimde kurtluydu ben de vazgeçtm almadım. adam şu an heryerde böyledir dedi, mevsimi değil dedi. bunun mevsimi ne zaman ki?siz nasıl alıyorsunuz?

mrb canım,
Keçi boynuzunun mevsimi ekim ayının sonlarına doğru başlamış.
Ama ben kurtlu murtlu başlıcam inan.Süzerim, seçerim ama mecbur başlıcam.
Tedavisi 3-5 ay sürüyor.
1 ay da fazlan bekleyemem.

Arkadaşlar bende aktardan geldim..Keçi boynuzunun yenisi 2 aya kadar çıkarmış...Bende eskisinden aldım mecbur...Yanınada keçi boynuzu pekmezi aldım...Sabah akşam bi kaşık yediricem eşime..Kendim için de normal pekmezin içine üzüm çekirdeği karıştırdım..Vücudu yeniliyomuş..Ben yeni kürtaj oldum da..Ama siz de yapın..En güçlü antioksidanmış...

merhaba birşey sormak istiyorum keçiboynuzu kürü ile ilgili birkere mi kaynatıp hafta boyunca içiliyor yoksa hergüne taze taza mi kaynatılıyor keçiboynuzları

merhaba birşey sormak istiyorum keçiboynuzu kürü ile ilgili birkere mi kaynatıp hafta boyunca içiliyor yoksa hergüne taze taza mi kaynatılıyor keçiboynuzları

Canım zaten tarifinde yarım litre die anlatmış..O da her gün bitiyo..Taze taze yapıyorum ben....

nissancığım hergün taze yapılması gerek.
ama benim sorum 1 hafta sonra yanlızca akşamları içileceği için 6 keçiboynuzunu yarım litrede kaynatmak yerine, 3 keçiboynuzunu 250 gr. suda kaynatsak olur mu?
Bilen var mı arkadaşlar?

kızlar benim eşimdede morfoloji sorunu var ama bende daha çok sorun var..laparoskopi oldum endometriozis,polip vardı alındı..haşimato hastasıyım..ameliyattan sonra aşılama yapıldı tutmadı,hemen sonraki ay doğal yoldan gebe kaldım,ama kalp atımı olmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım...bende araştırdım ve eşime çakşır kökü kaynatıyorum..her akşam 1 fincan içiyo..inceleyin derim ben..Allah şifa versin herkese:) sevgiler..

kızlar benim eşimdede morfoloji sorunu var ama bende daha çok sorun var..laparoskopi oldum endometriozis,polip vardı alındı..haşimato hastasıyım..ameliyattan sonra aşılama yapıldı tutmadı,hemen sonraki ay doğal yoldan gebe kaldım,ama kalp atımı olmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım...bende araştırdım ve eşime çakşır kökü kaynatıyorum..her akşam 1 fincan içiyo..inceleyin derim ben..Allah şifa versin herkese:) sevgiler..

Paylaşım için teşekkürler gulem.
Keçi boynuzunu bitirdikten sonra onu da deneyelim inş.
inş fadasını görürsün.

sızce 170 bın olan erkek spermı ıstedıgını yesende normal sınırlara gelmezzz
cok dusukuse bence kımsenınkı gelmez
10 vede uzerı olsa tamam dersın ama onun altındakıler hıc sanmıorum
allh herkese sıfalıgını versın ınşşşşş

Arkadaslar 6 ay once esim varikosel ameliyati olmustu, ameliyat sonrasi 5 ay klomen 3 ay proxeed plus ve 15 gundur du gunasiri gobekten menagon 75 igne vuruluyor, Dun yaptirdigimiz sperm testine gore sonuclar eskisine gore gayet guzel bakalim zamanla dahada duzelecekmis.
volum 2.5
sperm sayisi 36 milyon
Toplam sperm sayisi 90 milyon
total motilite %47
morfoloji kruger %1

Yikama sonrasi
volum 1 ml
sperm sayisi 13 milyon
Total motilite % 85
Ileri hareketli %8
Yavas ileri %59
Yerinde %18
Hareketsiz %15
TPMSS ( milyon ) 1.04

Arkadaslar sayi neredeyse ucmus bekledigimizden de fazla .Sayimiz 19 milyondan 36 milyona , Toplam sayimiz 38 milyondan 90 milyona cikmis. Morfolojimiz 0 iken 1 olmus , total motilitede %33 den 47 ye cikmis ama ileri hareketli sperm sayimiz degismemis bakalim igneler bitince ne olacak
Allah Kaan Aydos tan razi olsun onun sayesinde aldik bu sonucu .

gulhatmi-tarcın-karanfil demlenip içilior yada esinize cay yaparken içine atın birer dimcik cayıyla demlensin içsin bizde işe yaradı

Arkadaslar 6 ay once esim varikosel ameliyati olmustu, ameliyat sonrasi 5 ay klomen 3 ay proxeed plus ve 15 gundur du gunasiri gobekten menagon 75 igne vuruluyor, Dun yaptirdigimiz sperm testine gore sonuclar eskisine gore gayet guzel bakalim zamanla dahada duzelecekmis.
volum 2.5
sperm sayisi 36 milyon
total motilite %47
morfoloji kruger %1

Yikama sonrasi
volum 1 ml
sperm sayisi 13 milyon
Total motilite % 85
Ileri hareketli %8
Yavas ileri %59
Yerinde %18
Hareketsiz %15
TPMSS ( milyon ) 1.04

Arkadaslar sayi neredeyse ucmus bekledigimizden de fazla .Sayimiz 19 milyondan 36 milyona , Toplam sayimiz 38 milyondan 90 milyona cikmis. Morfolojimiz 0 iken 1 olmus , total motilitede %33 den 47 ye cikmis ama ileri hareketli sperm sayimiz degismemis bakalim igneler bitince ne olacak

Canım gözün aydın...Sonuçlarınız gayet ii..Normal yolla gelir bebişin inşallah..

volum 2.5
sperm sayisi 36 milyon
total motilite %47
morfoloji kruger %1

Yikama sonrasi
volum 1 ml
sperm sayisi 13 milyon
Total motilite % 85
Ileri hareketli %8
Yavas ileri %59
Yerinde %18
Hareketsiz %15
TPMSS ( milyon ) 1.04

Gözünüz aydın canım.
Mücadeleyi bırakmayın.
İnş gelecek sene bu aylarda bebişini uyuturoe olursun

G

Mrb.
2 yıldır korunmuyoruz ama son dokuz aydır da günümüzü takip ediyoruz dr. Gidip geliyoruz ondan önce o kadar üstüne düşmemiştik ama 9 ay çok sıkıntılı geçti her ay test yaptım her ay kendimce belirtiler buldum kendim de ama tabi hep hüsran hep hüsran dr hiç bir sorunumun olmadığını söyledi falan derken bu ay eşime sperm analizi yaptırdım ve yıkıldık
sonuçları
sayı 6 milyon
morfoloji%4
miktar 5 ml
dr. Tüp bebek dedi. Aşılama olmaz ve normal yolla hamile kalman imkansız dedi. Internetten araştırıp keçiboynuzu kürünü falan duydum hemen uygulamaya başladık her akşam ballı süt sabah dut pekmezli süt z.yağında bekletilmiş incir yediyorum ha bir de z. Yağı ile normal pekmezi karıştırıp içiriyorum.unu bir yerden duymadım ama sadece z. Yağını içirmek için pekmezi kullanıyorum yanında çünkü içmez normal de. Ama moralmen çöktüm çalışamıyorum hiç kimseyle konuşmak istemiyorum çocuk görmek istemiyorum. Delirmek üzereyim...

Mrb.
2 yıldır korunmuyoruz ama son dokuz aydır da günümüzü takip ediyoruz dr. Gidip geliyoruz ondan önce o kadar üstüne düşmemiştik ama 9 ay çok sıkıntılı geçti her ay test yaptım her ay kendimce belirtiler buldum kendim de ama tabi hep hüsran hep hüsran dr hiç bir sorunumun olmadığını söyledi falan derken bu ay eşime sperm analizi yaptırdım ve yıkıldık
sonuçları
sayı 6 milyon
morfoloji%4
miktar 5 ml
dr. Tüp bebek dedi. Aşılama olmaz ve normal yolla hamile kalman imkansız dedi. Internetten araştırıp keçiboynuzu kürünü falan duydum hemen uygulamaya başladık her akşam ballı süt sabah dut pekmezli süt z.yağında bekletilmiş incir yediyorum ha bir de z. Yağı ile normal pekmezi karıştırıp içiriyorum.unu bir yerden duymadım ama sadece z. Yağını içirmek için pekmezi kullanıyorum yanında çünkü içmez normal de. Ama moralmen çöktüm çalışamıyorum hiç kimseyle konuşmak istemiyorum çocuk görmek istemiyorum. Delirmek üzereyim...

Canim bizim 8 ay once sayi ml de 7 milyon toplamda 14 milyon du suan 90 milyona cikti . sayi artiyor endise etme sadece tedavinizi olun ve stres yapmadan bekleyin.

Pekiz siz sadece iğneyle mi bu sonucu elde ettiniz yani bi besin takviyesi bir şeyler yapmadınız mı benim doktorum ne bir ilaç verdi ne şunu yapın bunu yapın dedi tüp bebek diğer türlü bebek sahibi olamazsınız dedi. Ama sizin adınıza çok sevindim. En kısa zaman da hamile kalırsın inşallah ve sağlıklı şekilde kucağına alırsın...

Back
X