Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin sperm şekil bozukluğu var daha önce 1 düşük 1kezde dış gebelik yaşadım ve uzun zamandır hamile kalamıyorum bunların hepsinin nedeni sperm şekil bozukluğu olabilir mi acaba bilgi sahibi olan varsa bilgi verebilirse çok sevinirim
Eşimin sperm şekil bozukluğu var daha önce 1 düşük 1kezde dış gebelik yaşadım ve uzun zamandır hamile kalamıyorum bunların hepsinin nedeni sperm şekil bozukluğu olabilir mi acaba bilgi sahibi olan varsa bilgi verebilirse çok sevinirim
Şekil bozukluğundan kastınız morfolojinin düşük olması mı?
Dış gebelik olayı tamamen kadın faktörü ile ilgili bir durum. Çoğunlukla tüpte bir sorun varsa embriyo gidip oraya tutunuyor.
Diğer düşüğün de önemli veya önemsiz çok fazla sebebi olabilir. Tekrarlama durumunda araştırılır daha çok. Spermde ciddi bir sıkıntı varsa tedavi olmak lazım iyi bir ürulogda.