mızmızım,topicin hayırlı olsun canım,anca girebildim ama kusura bakma,inş.tez zamanda rabbim bütün bebek isteyenlere verir.amin ya rabbim.
kocişini vitamin zehirlenmesine uğratma.kafamçokkarıştı
saol sekercım amın amın tum ısteyenlere tez vakıtte versın mevlam
esım zaten onune bırey getırlımesıne onun ıcın bırseylere hazırlanmasına bayılır
ben bır ıkı saat aksatıyım hemen homurdanıo bugun bana hıc ıyı bakmaadın su bu halınden mennun yanıdelikafadulden
günaydın arakadaşlar
mız mızcıgım 3 gün geçikmeyle oldum:)
merheba arkadaşalr nasılsınız bende topikleri gezerken burayı tesadüfen gördüm rabbim olmayan herkese inş.bu güzel duyguyu nasip etsin ne diyim...mafoldumben
bende aynı dertten muzdaribim eşimin sperminin hareketliliği %0 yani hiç yok biz 2 sefer tüp bebek yaptırdık malesef olmadı var bi vakti saati rabbimin bi bildiği vardır elbet bekliyoruz bakalım...
bide yeni macunlar bulduk biz deniycez sizde deneyin diyorum %100 sonuç veriyomuş düşünün...şimdi yazıyorummmm
GİNSENG MACUNU,TRİBULUS BALLI MACUNU VE KAVUN ÇEKİRDEĞİ YAĞI....
KULLANIŞI...
macunları yemeklerden yarım saat önce 1er tatlı kaşığı yiyecek kavun çekirdeği yağınıda yemekten sonra 1 çaykaşığı ile bol su ile içilecek biz deniycez sizde deneyin rabbim emeklerizi boşa çıkarmasın inşallah:Saruboceq:
canım bu macunları nerden aldın acaba
ben de almak istiyorum eşime
Benim eşimini sperm sayısı 2 milyondu çok şükür, "hiçbir işe yaramıyor" dediğiniz kürler sayesinde önce sayısı yükseldi 76 milyona ve dünde hamilearkadaşlar herkese selam, maalesef bu sperm sayı düşüklüğü bizdede vardr trental 400mg olan bi ilaç ve yanında vitamin verdi, kullanan varmı bu ilaçlardan acaba işe yarıyormu, yaramazsa direk tüp dedi dr, ve sanırım zekai tahir burakta yaptırıcam, off çok üzülüyorum herşeyin hayırlısı olsun, ben bu kürlerede inanmıyorum, yükselmesi gerekirken sayıyı dahada düşürüyor gibi, işin içinden çıkamıyorum artık....
Benim eşimini sperm sayısı 2 milyondu çok şükür, "hiçbir işe yaramıyor" dediğiniz kürler sayesinde önce sayısı yükseldi 76 milyona ve dünde hamileolduğumu öğrendim. Bence tüp bebek yaptırmak yerine siz yine yapacaklarınızı yapın, doğru şeyleri yapmaktan bi zarar geleceğini hiç ama hiç sanmıyorum, ki biz ilacın iiiisini bile kullanmadık.:lepi::lepi:
Arkadaşlar herkese merhaba, aranıza yeni katılıyorum, bizde de sorun aynı galiba...
eşimin sperm sayısı 58 900 000 milyon ama ileri hareketli oranı % 5
ileri hareketli de sorun var dedi doktor. Sol tarafa hafif derecede varikosel teşhisi konuldu.
2 senelik evliyim, 1,5 yıldır hamile kalamıyorum.
bende sorun yok, rahim filmi bile çektirdim.
7 haziran da varikosel ameliyatı olacak eşim, iyice araştırmadan, sizler gibi kürler falan denemeden
acele ediyoruz galiba ameliyat için ama ne biliim işte...
artık bıktım her ay aynı stresi, üzüntüyü yaşamaktan..senağlama
eşimle ben bebek sahibi olmayı çok istiyoruz tabiki ama bunun yanında insanların sormalarından da artık usandım, yeteeeerrr diye bağırasımklava:geliyor. İnsanlar ne kadar acımasız, sürekli soruyorlar,
ben başıma geldi diye değil başka konularda da insanlara böyle hassas konularda soru sormaktan kaçınırım (evlilik, ayrılık, doğum, bebek gibi) yok ya, insanlar hiiiçççç, sanki zevk alıyorlar :çok üzgünüm:
çok sevindim canım adına, umarım bende artık iyi haberler alırım, inan okadar çok yoruldumki, siz bu kürleri nekadar zaman kullandınız ve nezaman etkisini gösterdi ve ayrıca ne kullandın ne gibi kürler yaptın bilgilendirirsen çok sevinirim canım ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?