Erkek İnfertilitesi sperm sonucları dusuk kocıslere destek verıp hamıs kalanlar ve kalmak uzere olanlar:)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar rabbim inş. en kısa zamanda hayırlı haberleri vermemizi nasip etsin.benim eşimdede hareket sorunu var hareketli sperm sayısı az doktor bize varikosel dedi ve ameliyat olması gerektiğini söledi. 22 nisanda ameliyat oldu ve doktor bize ek olarak 3 tane ilaç verdi sperm hareketlilğini arttırmaya yardımcı olarak

mızmızım,topicin hayırlı olsun canım,anca girebildim ama kusura bakma,inş.tez zamanda rabbim bütün bebek isteyenlere verir.amin ya rabbim.
kocişini vitamin zehirlenmesine uğratma.kafamçokkarıştı

mızmızım,topicin hayırlı olsun canım,anca girebildim ama kusura bakma,inş.tez zamanda rabbim bütün bebek isteyenlere verir.amin ya rabbim.
kocişini vitamin zehirlenmesine uğratma.kafamçokkarıştı

saol sekercım amın amın tum ısteyenlere tez vakıtte versın mevlam

esım zaten onune bırey getırlımesıne onun ıcın bırseylere hazırlanmasına bayılır

ben bır ıkı saat aksatıyım hemen homurdanıo bugun bana hıc ıyı bakmaadın su bu halınden mennun yanıdelikafadulden

biride bana getirse bende çok memnun olurum ha,şu erkekler ne kadar şanslı varlıklar.alkisalkisalkis

evet hayırlısı zaten şuan pek takmıyorum sınavım var ay sonu malum aynı zamanda ögrenciyimde :)

canım bu macunları nerden aldın acaba
ben de almak istiyorum eşime

arkadaşlar herkese selam, maalesef bu sperm sayı düşüklüğü bizdede var dr trental 400mg olan bi ilaç ve yanında vitamin verdi, kullanan varmı bu ilaçlardan acaba işe yarıyormu, yaramazsa direk tüp dedi dr, ve sanırım zekai tahir burakta yaptırıcam, off çok üzülüyorum herşeyin hayırlısı olsun, ben bu kürlerede inanmıyorum, yükselmesi gerekirken sayıyı dahada düşürüyor gibi, işin içinden çıkamıyorum artık....

Benim eşimini sperm sayısı 2 milyondu çok şükür, "hiçbir işe yaramıyor" dediğiniz kürler sayesinde önce sayısı yükseldi 76 milyona ve dünde hamile olduğumu öğrendim. Bence tüp bebek yaptırmak yerine siz yine yapacaklarınızı yapın, doğru şeyleri yapmaktan bi zarar geleceğini hiç ama hiç sanmıyorum, ki biz ilacın iiiisini bile kullanmadık.:lepi::lepi:

çok sevindim canım adına, umarım bende artık iyi haberler alırım, inan okadar çok yoruldumki, siz bu kürleri nekadar zaman kullandınız ve nezaman etkisini gösterdi ve ayrıca ne kullandın ne gibi kürler yaptın bilgilendirirsen çok sevinirim canım ya....

sayımız bu kadar fazlayken neden acaba tamda bizi anlatan topiklere bu kadar ilgisiziz hiç anlamadım nerdesiniz kızlaaaaaaaaaaaaaar

Arkadaşlar herkese merhaba, aranıza yeni katılıyorum, bizde de sorun aynı galiba...

eşimin sperm sayısı 58 900 000 milyon ama ileri hareketli oranı % 5
ileri hareketli de sorun var dedi doktor. Sol tarafa hafif derecede varikosel teşhisi konuldu.
2 senelik evliyim, 1,5 yıldır hamile kalamıyorum.
bende sorun yok, rahim filmi bile çektirdim.
7 haziran da varikosel ameliyatı olacak eşim, iyice araştırmadan, sizler gibi kürler falan denemeden
acele ediyoruz galiba ameliyat için ama ne biliim işte...
artık bıktım her ay aynı stresi, üzüntüyü yaşamaktan..
eşimle ben bebek sahibi olmayı çok istiyoruz tabiki ama bunun yanında insanların sormalarından da artık usandım, yeteeeerrr diye bağırasım klava:geliyor. ınsanlar ne kadar acımasız, sürekli soruyorlar,
ben başıma geldi diye değil başka konularda da insanlara böyle hassas konularda soru sormaktan kaçınırım (evlilik, ayrılık, doğum, bebek gibi) yok ya, insanlar hiiiçççç, sanki zevk alıyorlar....

Arkadasim en dogru karari vermissiniz bir an once varikosel ameliyatini olmaniz cok iyi . Ameliyatla birlikte hemen kurlere basla esine . Onu cok iyi besle bak sonuc alacaksiniz cunki sayiniz cok iyi sadece ileri hizliyi arttiracaksiniz . Insallah 3 - 4 ayda sonuc alirsiniz siz .

Hamileliğim düşükle sonuçlandı ama olsun. İyi tarafından bakıyorum ki normal yolla hamile kalabildim. Neler yaptığımı, hangi kürleri uyguladığımı, benim kendi topiğimden bakabilirsin.
Adresi http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...5-2-milyondan-76-milyona-yolculugumuz-23.html
Biraz geç cevap yazdım kusura bakmaaaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…