slm kızlar
10 Ocak 2010 günü Kanal 7'de yayınlanan serdemin mutfağı isimli proğrama konuk olan fitoterapist ve eczacı Mustafa Aydıner Hoca çocuğu olmayan kısırlık sorunu yaşayan kadınlar ile sperm azlığı çeken erkekler için beyaz soğan kürünü önerdi.
Kürün uygulanışı: Sperm arttırmak isteyen erkekler her yemekte mutlaka beyaz soğan yesinler diyen Mustafa hoca,çocuğu olmayan hamile kalamayan kadınların ise kaynamakta olan bir tencereye 2-3 adet beyaz soğanı atıp ,soğanlar pişene kadar kaynatmaları gerektiğini daha sonra ise bu suyun buharına genital bölgelerini tutmaları gerektiğini söyledi.Ayrıca pişen bu beyaz soğanlar daha sonra atılmayarak yatmadan önce kasık bölgesine sarılacak.
kızlar folic asit kullanıyor musunuzz? ben iki ay sonra tüp bebeğe başlayacağımız için içmeye başladım bi sabah bi akşam günde iki tane yeterli mi bilen var mı ??????????
slmm bugün kime gelmemiş topiğee..
slm arkadaşlar bende eşime akşamları bi macun hazırlıyorum içine bi dünya bişey katıyorumda msj larınızı okurken gördüm şimdi kaş yaparken göz çıkarıcaz galiba gülücaksiniz belkide:ya o macunun içine ben çakşır otunundan da katıyodum yani aktar çay şeklinde içilir falan demedi bize açıkcası araştırmadımda yanlış yaptım galiba...peki çayı nasıl hazırlıyosunuz aç tok nasıl kullanılıyor birde şu incirli yağ onuda yazarsanız çok sevinirim GELECEĞİN ANNELERİ
günaydın arkadaşlarr
düzensiz zaten tarihlerim o yüzden pek güvenemiyorum bi keresinde 15 gün geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?