Erkek İnfertilitesi sperm sonucları dusuk kocıslere destek verıp hamıs kalanlar ve kalmak uzere olanlar:)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
10 Ocak 2010 günü Kanal 7'de yayınlanan serdemin mutfağı isimli proğrama konuk olan fitoterapist ve eczacı Mustafa Aydıner Hoca çocuğu olmayan kısırlık sorunu yaşayan kadınlar ile sperm azlığı çeken erkekler için beyaz soğan kürünü önerdi.

Kürün uygulanışı: Sperm arttırmak isteyen erkekler her yemekte mutlaka beyaz soğan yesinler diyen Mustafa hoca,çocuğu olmayan hamile kalamayan kadınların ise kaynamakta olan bir tencereye 2-3 adet beyaz soğanı atıp ,soğanlar pişene kadar kaynatmaları gerektiğini daha sonra ise bu suyun buharına genital bölgelerini tutmaları gerektiğini söyledi.Ayrıca pişen bu beyaz soğanlar daha sonra atılmayarak yatmadan önce kasık bölgesine sarılacak.

:):):) canım artık bırsey yapmak ıstemıyor:gitme::gitme:mafoldumben

KOCISI GOTURUM FSH VE LH TESTI YAPTIRMAM LAZIM BUNLAR SPERM YAPIMINDA GOREVLIYMIS BELKI SORUN BURDADIRDA ILACLa dUZELTIRIZ

kızlar folic asit kullanıyor musunuzz? ben iki ay sonra tüp bebeğe başlayacağımız için içmeye başladım bi sabah bi akşam günde iki tane yeterli mi bilen var mı ??????????

kızlar folic asit kullanıyor musunuzz? ben iki ay sonra tüp bebeğe başlayacağımız için içmeye başladım bi sabah bi akşam günde iki tane yeterli mi bilen var mı ??????????

suan ben kullanmıyorum cnm

ama ıctıgım zamanlar gunde 3 tane ıcıyordum

folıboldan bır tane cnm

allah yardımcın olsun

slm arkadaşlar bende eşime akşamları bi macun hazırlıyorum içine bi dünya bişey katıyorumda msj larınızı okurken gördüm şimdi kaş yaparken göz çıkarıcaz galiba gülücaksiniz belkide:ya o macunun içine ben çakşır otunundan da katıyodum yani aktar çay şeklinde içilir falan demedi bize açıkcası araştırmadımda yanlış yaptım galiba...peki çayı nasıl hazırlıyosunuz aç tok nasıl kullanılıyor birde şu incirli yağ onuda yazarsanız çok sevinirim GELECEĞİN ANNELERİ

ya arkadaşlar bende zaman zamna umudumu kaybediyorum ama siz kaybetmeyin,tanıdığım insanlar var 4 yıl korunmasız hamile kalamayanlar şimdi hamileler,bi arkadaşım var eşinde sorun vardı,istanbul çapada tüm tüp bebek haklarını yediler üçüde tutmadı meğer kızda başka bi sorun varmış ameliyat olması gerekiyomuş,antalyada bi doktora gitti önce ameliyat sonra tüp bebek şimdi hamile üstelik sorun eşindeydi,başka bi arkadaşım yumurta üretmezken saraçoğlunun kürüyle bir aysa hamile kaldı,sözün kısası arkadaşlar ALLAH istediği zaman veriyo,dualarınızı eksik etmeyin sadece bir sebep lazım vakti zamnı geldiğinde

canım benim eşim kullanıyorr çakşır otunu bir fincan sıcak suya bir iki tatlı kaşığı çakşır otu koyup beş dakika kadar demlenmesini bekliyoruz çok acı olduğu için bal ile tatlandırıp çay niyetine içiyor günde iki defa sabah akşam aç karnına. inciride bir paket kuru incir aldık borcama koyduk epeyce üzerine bol miktarda zeytinyağı döktük üzerini geçene kadar bundan da sabahları aç karnına bir tane yiyor. bize çok iyi geldi hızlı ileri hareketlilik 0 dan 12 ye yükseldi bir umut devam ediyoruz. inşallah sizde faydasını görürsünüz:Saruboceq:

düzensiz zaten tarihlerim o yüzden pek güvenemiyorum bi keresinde 15 gün geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…