Erkek İnfertilitesi sperm sonucları dusuk kocıslere destek verıp hamıs kalanlar ve kalmak uzere olanlar:)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlı olsun canım inş yeni evine bebişin gelir.bende nisan başında geçtim evime eşim hep diye yeni eve bi bebek gelcek merak etme diye...bu ay olmazsa bende doktora gidicem ..inşallah gerek kalmaz ..

hayırlı olsun canım inş yeni evine bebişin gelir.bende nisan başında geçtim evime eşim hep diye yeni eve bi bebek gelcek merak etme diye...bu ay olmazsa bende doktora gidicem ..inşallah gerek kalmaz ..

evet olcak kesın olcakda ıste bızde sabır yok :CüvCüv:

evımızınde ucuza aldık ekspert degerını yuksek gostermemız lazım kı ıstedıgım kredıyı versınler yarın 85 aldık 100 veya 105 deger bıcmelerı lazım kı bıze 85 kredı versınler

kızlar yesıl cay hamılelıgı kolaylastırıyormus haberınız olsun

halamın gelını bır ay boyunca yesıl cay ıctı hergun korundugu halde hamıle kaldı dusunun

benide ekleyin arkadaşlar 16 mayıs gerci eşimin %94 hareketsiz spermleri

kızlar yesıl cay hamılelıgı kolaylastırıyormus haberınız olsun

halamın gelını bır ay boyunca yesıl cay ıctı hergun korundugu halde hamıle kaldı dusunun

Topiğin hayırlı olsun, bol hamileli bi topik olsun İnşallah. Beni listene ekleyiver canım. 23 Mayıs adet tarihim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…