valla nedense dr ialç vermedii bana diyoki gerek yok dediler tüp bebek yapıyosunuz dediler bende buna sinir oluyorum keçi boynuzuda bize fayda etmedi canım benimamannn nedense zaten o işi yapamıyoruzzz tedavden sonra ben kötüyüm isteksizlik yaşıyorum dr a gittim pisikolojik destek almam gerekiyomuş
bak canım gerecekten zor bır surec tup bebek bnce bunların arastrmasını yapma s amada.bıraz dedeıgım gbı kafanı dınle.oluruna bırak.bndede cnsel ısteksızlık oluor o da cok normal.6 ay vajınısmus yasadım onu arastırdım basardım basardıktan hemen sonra esımde sperm azlıgı cıktı onuda arastırdım ne ıı gelır ne gelemz dıe yaptım yedırdım ıcırdım bebek gıbı baktım ama testı aldıgımda allhım beyın kanamsı gecrırdım sankı
doktor tup dedı ardından onu arastırdım cart curt sımdı oluruna bıraktım herseyı olursa rabbımden olmazsa gene ondan.onun hıkmetınden sula sorulmaz.yorulduk artık.beynen bıtmek ıstemıorum.sende aynıs eyı yap.psıkolojık destek al.esınınde spermını yukselteme cabası ıcıne gırme suan zaten yenı negatıf sonucu aldın.ınş dogal yollan olur kız bızım sperm bınlerde gene sızınkı mılyon mus halıne sukret
kızlar benim eşiminde hareketli spermi az sayıda .
onun için biz aşılama bile yapamadık .
bu ay tüp denedik ama oda tutmadı kısmet değilmiş .
bende hemen kötü haberi aldıktan sonra dedim bu kadar iğne ilaç kullandım bu ayı değerlendirmem lazım diye eşime kürler yapıyorum .
Çakşır kökü kaynatıyorum içiyor bende bal tarcın çörek otu yiyiorum birde bugün böğürtlen kökü ne başlicam belki etkisi faydası olur diye düşünüyorum .
ama benim eşim geçen sene 3 ay keçiboynuzu kürü yaptık gram oyanamadı spermelerde
offf ne zor işmiş cidden insan bazen kafayı yiyecek gibi oluyor .
hele birde etrafındakiler iki üç çocuklu olanlar .
amannnnnnnnnnnnnn ne yapcan kız cocuğu bir başın bi peşin senden iyisi yok diyip sanki imreniyormuş havası ile bakıyorlar ya sinirden ölüyorum .
zinal cım heyecanın,emeklerin bana 3 yıl önceki halimi hatırlattı...ne paralar döktük,bitkisel ilaçlar yaptırdık,evde bitki kürleri uyguladık,yurt dışından ilaç getirttik...kim ne dediyse,çevreden ne duyduysak yaptık ama sonuç hüsran...moral bozmak için söylemiyorum tüm bu destekler fayda edebilir sayı yükselebilir ama problemin neden kaynaklandığına bağlı...hormonal bi eksiklik varsa,bağışıklık sistemi zayıfsa ya da metabolik olarak bi eksiklik varsa ilaçların,besin takviyelerinin,bitkisel kürlerin gerçekten faydası oluyo...
eşimde varikosel vardı...2 kez ameliyat oldu...bir sürü ilaç kullandık...tüp bebek merkezleri ameliyatla vakit kaybetmeyin,ilaçlara para dökmeyin;emeğinize,paranıza,zamanınıza yazık dediler ama biz dinlemedik...para için yapıyolar diye düşündük... çünkü ürologlar ameliyat %80 çözer bu sorunu demişlerdi...farkındayım çok uzattım ama ben çok uğraştım ve yıprandım o yüzden bu sorunu yaşayanlara yol göstersin isterim...
sorun sadece sayıda azlıksa herşeyi deneyin ama morfolojik bi problem varsa yani spermlerin yapısı bozuksa hiç bi ilaç fayda vermiyo...o yüzden zaman kaybetmeden tüb bebek merkezlerine başvurun...
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?