sperm sorunu olup hamile kalamayan arkadaşlarım

:):) bakayım 2 gündür kulanıyorum ne olacak sonuç şimdi tekrar havuç syunada başladım artı yarında çakşır suyu alacaöm bide keçboynuzu kürü yapacammm hahahahah valla hepsini yapacam normal yolla tutturamazsak bari mayıstaki 2.tüp denememe biraz katkısı olur umarım :):):)

canım benim inş yükselir yaaabiz elimizden geleni yapalımda gerisi rabbim ol derse olur en iyisini o bilir inş herşey istedigin gibi olur canım

canım havuc ve keçiboynuzunu aynı anda önermiyorlar...
sigara kullanıyorsa havuç kürü kullanılmamalı aklında bulunsun..

canım havuc ve keçiboynuzunu aynı anda önermiyorlar...
sigara kullanıyorsa havuç kürü kullanılmamalı aklında bulunsun..

neden canım benim eşim sigrada içiyoı havuçta :):) neden önermiyolqar açıklarmıısn

Benim eşimde azosperm..Sperm sayımız sıfırdı..Şimdi 38 milyon ama morfoloji düşük...Menagon ve pregnyl kullandık..Kürler işe yaramadı..Bu arada e vitamini evicap gibi vitaminleri doktorumuz önermedi..Test yapıpta eksikliği çıktıysa kullanabilirmişiz..Ama kafanıza göre kullanmayın çünkü bunlar yağda eriyen yani karaciğerde depolanan vitaminler fazlası ters etki dahi yapabilir dedi...Ben o yüzden almadım ama benden yazması siz bilirsiniz tabiii..

neden canım benim eşim sigrada içiyoı havuçta :):) neden önermiyolqar açıklarmıısn

Sigara veya alkol tüketenlerin zengin beta-karoten içeren besinlerde ölçülü olmaları önerilmiştir. Havuç, zengin bir beta-karoten kaynağıdır. Eğer sigara veya alkol tüketiyorsanız havuç kürü uygulamayınız. Şayet, sigara veya alkol tüketmiyorsanız, bu takdirde uygulayacağınız havuç kürü veya zengin beta-karoten kaynaklı besinler tüketmeniz aynı zamanda bağırsak kanserine % 44 daha az yakalanma riskine sahipsiniz anlamına gelmektedir.

Sigara kullandığı için havuç suyu kürü uygulayamayacak olanlara İbrahim Saraçoğlu’ nun önerisi suyu kürüdür. Çekirdekleri çıkartılmış dört – beş adet taze yeşil ya da kırmızı erik bir buçuk su bardağı klorsuz suda, beş dakika haşlanır ve suyu içilir. Bir ay boyunca günde bir defa yemeklerden yarım saat önce veya iki saat sonra içilir. Yeşil erik bu kürde çok daha etkilidir. Bu sebeple yeşil eriğin tercih edilmesi önerilir

kızlar süpersiniz ya,profesör olmuşunuz artık...vereliniortak

Anne olamuyoruz bari başka bişi olalım dedik

Biz yaşlanıncada bilmiş kaynanalar olacaz:

Kızımmm şu eşinin sperm testini getir bi bakayım hahhahaha
Oğlum senin morfolojin kaç bir git baktırsana torun istiyorum ayolll delirdim mi sizce? bence öyle:)

Bende size birkaç öneride bulunayım bizimde sorunumuz sayı 8 milyon hareketlilik iyi fakat morfoloji 0 eylülde ilk tüp denememiz negatif ( çok araştırdım bizzat kullananlarla birebir konuştum ve kendimde alacağım bu hafta firma ismi veremiyorum yasak diye eğer alacak arkadaşlar olursa özelden yazabilirim sanırım tribullus ve ginseng ballı macun ve kavun çekirdeği yağı alacağız bikaç arkadaşım aldı şuan kullanıyor kavunçekirdeği yağını özellikle tavsiye ettiler sperm arttırıcı özelliği var diye ne kadar çok sperm okadar çok hareket ücuttaki sperm 72 günde bir devirdaym oluyormuş oyüzden dr ların dediği gibi değilde hergün ilişki gerekiyormuş yada gün aşırı adete kadar rabbim başka dert vermesin inşallah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın kimsenin kucağı boş evi sessiz kalmasın inşallahhhh

ya benım analamdıgım bişi var bızım merkezımızde bız tup bebekte morfolojıye bakmıoruz dıor ??????

zınalcıgım baska topıkte sormussun narkoz aldınmı dıe almadan gırdım canım
2 3dk lık seye 100 tl ıstedıler
degmez dedım ucunda olum yoktu sonucta :)
abartıorlar bence rahım fılmını
benkı jınekolojık muayeneden korkan bırı benkı catısı dar olan bırı eger rahatlıklan cektırdıyse herkes cektırır

aman iyi gözünaydın canım evet dedgin gibi ya okadar abartılacak bişey yok he bilmedigimiz için hiç yaptırmadıgımız için bazıları narkoz alın dio diye korkuyoruz ama korkulacak bişey yok temiz çıkmasınada sevindim buarada :)

aynen banada çok yer gittigimde bunu dediiiiii

hatta suan 5 cocuklu bır babanın bıle morfolojısıne baksak dusuk cıkar buyuk ıhtımallen dedi
onlarında bır bıldıgı vardır
bızım ılk testte yuzde 90 cıktı süperdi
3 ay sonra yuzde 30 cıktı

bizde de hareketlilik ve morfoloji sorunu var
eşim klomen l arginin evicap ve zinco içti.
keçiboynuzu kürü yaptık 3 ay, simdi ara verdik havuç suyu içiyor.
ama ilaçların çok etkisi olduğunu düşünmüyorum bıraktık zaten.
morfolojinin düşük olmasına dr.umuz dikkat etmedi ben sordum.onun sölediği normal spermiogram değerlerine sahip kişilerde bile %10nun üzerinde çıkmayabilir oldu.testlerde düşük tutuluyor dedi.son 1 yılın 6 ayı bizim için cok stresli geçti.ama artık tüp bebek fikrine alıştık. temmuzda tüp bebek merkeziyle görüştüm kendimi hazır hissedince başlıycam.tüp bebek merkezinde ki dr da bu sonuçlarla normal yoldan gebe kalabilirsin, ama hemen olur 5 yıl sonra olur onu bilemeyiz dedi.yani arkadaslar kader,kısmet allah ol deyince oluyor.sanırım aralık ayında başlıycaz tedaviye...

ilaçları kullandıktan sonra tahlil yaptırdınızmı tekrar? kendini hem maddi hem manevi nezaman hazır hissedersen ozaman yap arkadaşım inşallah iyi sonuçlar alırsınız tedavin iyi geçer sonucuda harika olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…