Bizim 7 milyondan 14 milyona yükseldiği aradaki kullandıklaırmızı sana yazayım..
Zinco
evicap ace plus selenyum
folik asit ve *keçiboynuzu kürü*
hamilee kalamadım o ayrı ama bize en çok yarayan bunlar oldu..
Solgar largınıne kullandık 1 kutu işe yaramadı.
Keçiboynuzunu yıldızladım favorim o:))))
kızlar ne keçiboynuzu ne karışımlar hiç biri fayda etmedi klomen ve vitaminler sayıyı biraz arttırdı şöyle diyim eşim azospermi sayılır 2-3 tane görülüyordu klomen ve vitaminlerle 20 taneye çıktı şimdi bizde proxeed plus ı kullanıyoruz bakalım daha bir ay oldu denemekten başka çaremiz yok 2.denemem aralık sonu o zamana kadar 3 kutu kullanmış olacağız faydası olup olmadığını anlarız
canım havuc ve keçiboynuzunu aynı anda önermiyorlar...
sigara kullanıyorsa havuç kürü kullanılmamalı aklında bulunsun..
neden canımbenim eşim sigrada içiyoı havuçta :):) neden önermiyolqar açıklarmıısn
kızlar süpersiniz ya,profesör olmuşunuz artık...vereliniortak
kızlar süpersiniz ya,profesör olmuşunuz artık...vereliniortak
Bende size birkaç öneride bulunayım bizimde sorunumuz sayı 8 milyon hareketlilik iyi fakat morfoloji 0 eylülde ilk tüp denememiz negatif( çok araştırdım bizzat kullananlarla birebir konuştum ve kendimde alacağım bu hafta firma ismi veremiyorum yasak diye eğer alacak arkadaşlar olursa özelden yazabilirim sanırım tribullus ve ginseng ballı macun ve kavun çekirdeği yağı alacağız bikaç arkadaşım aldı şuan kullanıyor kavunçekirdeği yağını özellikle tavsiye ettiler sperm arttırıcı özelliği var diye ne kadar çok sperm okadar çok hareket ücuttaki sperm 72 günde bir devirdaym oluyormuş oyüzden dr ların dediği gibi değilde hergün ilişki gerekiyormuş yada gün aşırı adete kadar rabbim başka dert vermesin inşallah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın kimsenin kucağı boş evi sessiz kalmasın inşallahhhh[/QUOT
benim dr um gün aşırı söyledii ilişkiyi kavunçekirdeginibende duydum ya inş bebeklermize kavuuruz rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasınnn
zınalcıgım baska topıkte sormussun narkoz aldınmı dıe almadan gırdım canım
2 3dk lık seye 100 tl ıstedıler
degmez dedım ucunda olum yoktu sonucta :)
abartıorlar bence rahım fılmını
benkı jınekolojık muayeneden korkan bırı benkı catısı dar olan bırı eger rahatlıklan cektırdıyse herkes cektırır
ya benım analamdıgım bişi var bızım merkezımızde bız tup bebekte morfolojıye bakmıoruz dıor ??????
aynen banada çok yer gittigimde bunu dediiiiii
hatta suan 5 cocuklu bır babanın bıle morfolojısıne baksak dusuk cıkar buyuk ıhtımallen dedi
onlarında bır bıldıgı vardır
bızım ılk testte yuzde 90 cıktı süperdi
3 ay sonra yuzde 30 cıktı[/QUOTE
ben morfoloji kaç hatırlamıyorum bile :):) hep canlı ve saysıı üzerinde durdugu için dr lar :):)
bizde de hareketlilik ve morfoloji sorunu var
eşim klomen l arginin evicap ve zinco içti.
keçiboynuzu kürü yaptık 3 ay, simdi ara verdik havuç suyu içiyor.
ama ilaçların çok etkisi olduğunu düşünmüyorum bıraktık zaten.
morfolojinin düşük olmasına dr.umuz dikkat etmedi ben sordum.onun sölediği normal spermiogram değerlerine sahip kişilerde bile %10nun üzerinde çıkmayabilir oldu.testlerde düşük tutuluyor dedi.son 1 yılın 6 ayı bizim için cok stresli geçti.ama artık tüp bebek fikrine alıştık. temmuzda tüp bebek merkeziyle görüştüm kendimi hazır hissedince başlıycam.tüp bebek merkezinde ki dr da bu sonuçlarla normal yoldan gebe kalabilirsin, ama hemen olur 5 yıl sonra olur onu bilemeyiz dedi.yani arkadaslar kader,kısmet allah ol deyince oluyor.sanırım aralık ayında başlıycaz tedaviye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?