Anne olamuyoruz bari başka bişi olalım dedik
Biz yaşlanıncada bilmiş kaynanalar olacaz:
Kızımmm şu eşinin sperm testini getir bi bakayım hahhahaha
Oğlum senin morfolojin kaç bir git baktırsana torun istiyorum ayolll delirdim mi sizce? bence öyle:)
Anne olamuyoruz bari başka bişi olalım dedik
Biz yaşlanıncada bilmiş kaynanalar olacaz:
Kızımmm şu eşinin sperm testini getir bi bakayım hahhahaha
Oğlum senin morfolojin kaç bir git baktırsana torun istiyorum ayolll delirdim mi sizce? bence öyle:)
Benim eşimde de morfoloji ve hareket sorunu var morfoloji "0" hareketlilik %1-3 arası çıkıyor, sayımız normal. 5 kez tüp denememe rağmen henüz sonuç elde edemedik... Biz de embriyolarımızda genetik sorun olduğu ortaya çıktı... Geçen yaz normal yolla bir hamilelik yaşadım ama 6. hafta düştü o ara bütün bildiğim kür ve ilaçları kullanmıştım hangisi etkili oldu bilemiyorum artık :))
arkadaslar ben bu konularda fazla bişe bilmiyorum ama tek bildigim sprem arttırmak için bolbol bal kabağı kabak çekirdegi benım annem 45 yasında menopozlu hamıle kaldı bunları ondan duydum bence deneyin inşallah faydası olur ama gercekden cok önemliymiş bal kabagı hergun yedırın
bettyx koptum yaaa hangikürün faydalı oldugunu bulamadın heee yaptıklarının hepsini yaz hepsini bizde aynı anda yapalım bariii :):) ama bak nomal yollA hamile kalabilmişsinn inş tekrar rabbim nasipetsinn
Her şeyi aynı anda yapmaya kalkınca bilemedim valla... Keçiboynuzu kürü, çakşır kökü suyu, evicap, klomen, L-Arginin bunların hepsini aynı anda kullandık.... O gün bugündür tık yok 5 kez tüp denedikten sonra umut da kalmadı artık ben şimdilik vazgeçtim bu işten....
(((( ınş olacak canım:1hug:
Artık olacak bile diyemiyorum ki... zamana bıraktım
Her şeyi aynı anda yapmaya kalkınca bilemedim valla... Keçiboynuzu kürü, çakşır kökü suyu, evicap, klomen, L-Arginin bunların hepsini aynı anda kullandık.... O gün bugündür tık yok 5 kez tüp denedikten sonra umut da kalmadı artık ben şimdilik vazgeçtim bu işten....
Artık olacak bile diyemiyorum ki... zamana bıraktım
arkadaşlar bir arkadaşımın da sperm problemlerinden dolayı olmuyordu. eşinde sperm hiç yokmuş. durumları da iyi değildi. tüp bebek için para biriktiriyorlardı. 8 yıl sonra kendiliğinden oldu. imdi kızı 2 yaşlarında. ümidimizi kaybetmeyelim arkadaşlar inşallah olcak.
ilaçları kullandıktan sonra tahlil yaptırdınızmı tekrar? kendini hem maddi hem manevi nezaman hazır hissedersen ozaman yap arkadaşım inşallah iyi sonuçlar alırsınız tedavin iyi geçer sonucuda harika olur inş
selam kızlar bende bu sperm derdinden muzdaribim dert veren dermanımızıda verir inşaallah ben bişey sorcaktım alakasız ama anlayan varsa cevap verirse çook memnun olurun ben gecen pazar ikindiden sonra adet oldum salı ikindidede kesildi yani taharat alınca geliodu sonra hiç gelmedi bende temizlendim ertesi gün akıntım pembe geldi az gene temizlendim ertesi gün gene aynı taharet alınca geldi ama ben banyo yapmadım adet bitti die namaz kıldım ama deminden gene aynı oldu sormak istediğim düşündüğüm gibi adet ten değil dimi abdest almama gerek yok hep bide gribim biyerim tutmuyo zaten nie böle oluyo bileniniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?