sperm sorunu olup hamile kalamayan arkadaşlarım

sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün,bebişine kavuştursun inşallah...bilmiş kaynanalık konusunda haklısın...bunca emek ve çabadan sonra daha kıymetli ve paylaşılması zor çocuklarımız olucak...gelinlerize damatlarımıza Allah çok çok sabır versin klava: o zaman bilmiş kaynanalar kulübü kurarız artık...

valla hee biz beter oluruzzz biz neler çektik bunları bulmak için diye afedersiniz biyerlerimizi yırtarız 1 yıl geçmeden hadii dr a gidiliyoo diye başlarız heraldee :):):) ayy ben agzımı açmam yaa neden çok yapmadınız kaç yıl oldu falan diee benim başıma geldi ya çocuklarım çekmesin heheheheheh dogmamış çocuga don biçiyorum işte :):):):):)

ay allah iyiliğini versin koptum ya resmen çok güzel yazmışsın :)))))))))))))))))))))))))))))))))

oenmlı olan 1 tane saglıklı spermın olması verecek olduktan sonra gerısı bosssss

arkadaslar ben bu konularda fazla bişe bilmiyorum ama tek bildigim sprem arttırmak için bolbol bal kabağı kabak çekirdegi benım annem 45 yasında menopozlu hamıle kaldı bunları ondan duydum bence deneyin inşallah faydası olur ama gercekden cok önemliymiş bal kabagı hergun yedırın

Benim eşimde de morfoloji ve hareket sorunu var morfoloji "0" hareketlilik %1-3 arası çıkıyor, sayımız normal. 5 kez tüp denememe rağmen henüz sonuç elde edemedik... Biz de embriyolarımızda genetik sorun olduğu ortaya çıktı... Geçen yaz normal yolla bir hamilelik yaşadım ama 6. hafta düştü o ara bütün bildiğim kür ve ilaçları kullanmıştım hangisi etkili oldu bilemiyorum artık :))

bettyx koptum yaaa hangikürün faydalı oldugunu bulamadın heee yaptıklarının hepsini yaz hepsini bizde aynı anda yapalım bariii :):) ama bak nomal yollA hamile kalabilmişsinn inş tekrar rabbim nasipetsinn

evet bunu bende biliyorummm :):):)

bettyx koptum yaaa hangikürün faydalı oldugunu bulamadın heee yaptıklarının hepsini yaz hepsini bizde aynı anda yapalım bariii :):) ama bak nomal yollA hamile kalabilmişsinn inş tekrar rabbim nasipetsinn

Her şeyi aynı anda yapmaya kalkınca bilemedim valla... Keçiboynuzu kürü, çakşır kökü suyu, evicap, klomen, L-Arginin bunların hepsini aynı anda kullandık.... O gün bugündür tık yok 5 kez tüp denedikten sonra umut da kalmadı artık ben şimdilik vazgeçtim bu işten....

(((( ınş olacak canım:1hug:

Artık olacak bile diyemiyorum ki... zamana bıraktım

canım olumsuz sonuç aldığını okdun ama yazamadım sana çok geçmiş olsun
umutsuzluğa düşme hiç beklemediğin bir anda gelecek olur bebeğin annesinin umutsuzluğu vazgeçirir belik onuuu inşlhhhhhhhhhh en yakın zamanda bebeğine kavuşursun arkadaşım

canım benim olacak hepimizin olacak inş rabbim nasip ettigi zaman verecek

arkadaşlar bir arkadaşımın da sperm problemlerinden dolayı olmuyordu. eşinde sperm hiç yokmuş. durumları da iyi değildi. tüp bebek için para biriktiriyorlardı. 8 yıl sonra kendiliğinden oldu. imdi kızı 2 yaşlarında. ümidimizi kaybetmeyelim arkadaşlar inşallah olcak.

bnede buarad okumustum esının spermı hıc yokmus kendılıgınden hamıle kalmıs rabbım yeterkı ol desın :)

ilaç kulandktan 1 ay sonra ilk yaptırdığımızda sayı ve hareketlilik artmıştı.çok umutlanmıştım dr da normal yolla olur demişti.ondan 3 ay sonrakinde sayı arttı yine ,ama hareketlilik düştü. (ml de 30 milyon oldu ilkinde de 21 milyondu 8 milyon arttı)morfoloji değişmedi.inş bi mucize olur da allahımın izniyle gerek kalmaz tüp bebeğe bunun için dua ediyorum hepimiz için.çünkü anladım ki çok zormuş,cevremdekilerin çocuk yok mu soruları,sürekli kendi çocuklarından bahsetmeleri ve etrafımda sürekli birilerinin hamile kalması iyice psikolojimi bozdu.
inş herşey hayırlısıyla istediğimiz gibi olur.

selam kızlar bende bu sperm derdinden muzdaribim dert veren dermanımızıda verir inşaallah ben bişey sorcaktım alakasız ama anlayan varsa cevap verirse çook memnun olurun ben gecen pazar ikindiden sonra adet oldum salı ikindidede kesildi yani taharat alınca geliodu sonra hiç gelmedi bende temizlendim ertesi gün akıntım pembe geldi az gene temizlendim ertesi gün gene aynı taharet alınca geldi ama ben banyo yapmadım adet bitti die namaz kıldım ama deminden gene aynı oldu sormak istediğim düşündüğüm gibi adet ten değil dimi abdest almama gerek yok hep bide gribim biyerim tutmuyo zaten nie böle oluyo bileniniz varmı

canım bır yerınden eger kan gelıorsa adet olsun olmasın abdest olmak zorundasın.herhangı bır ılac falan kullanıormusun ?belkı ondandr??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…