Fotoğraf ekleyin
Mervişim hareketli sperm sayısı o :) maşallahı varMorfoloji iyi değil ama sayı güzel bence.Bal0ncuk sen daha iyi bilirsin 22 milyon olan ne anlamadım.
Hiç içmedi alkol falan da yokCanım sayılarda sıkıntı yok eşin sigara içiyorsa bıraksın çünkü bizim morfoloji de 3 tü sigarayı azalttı eşim 6 oldu 4 olması yetiyor zaten
Evet canım doktorda var dedi ama çocuk olmasına sıkıntı degıl dedıEşinde muhtemelen varikosel var. Hacim miktarı ve sayisinı etkilemiş canm geçmiş olsun
Anladım canım ama sayılar çocuk olmasına engel bir durum olmadığını gösteriyor bazı doktorlar morfolojiyi hiç önemsemez bile.. stres yapmayın rahat olun yeter rabbim kucağınızı boş bırakmasınHiç içmedi alkol falan da yok
BENİM AMH degerım fazla cıktı doktor yumurta tembelliği dıyorEşinde muhtemelen varikosel var. Hacim miktarı ve sayisinı etkilemiş canm geçmiş olsun
Teşekkür ederim peki benim amh yüksekliği ne peki bu doktorları pek anlamıyırmA Adsev isimleriniz çıkmış canım, onu kesip yeniden yükle istersen.
sayı ve hareketliilk iyi görünüyor ama morfoloji düşük. Morfoloji dediği şey spermin baş-boyun-kuyruk şeklinin ideal formda olmasını ifade ediyor. Böyle spermler yumurtayı dölleyebiliyor ve sağlıklı bir gebelik yaşanıyor. Sizinki olması gerekenden biraz düşük. Daha önce hiç gebelik yaşadınız mı?
Amh’nin yüksek olması istenir genelde ama tabi istisnası da var bunun. Polikistik over sendromu olanlarda da amh yüksek çıkıyor. Size de pkos teşhisi kondu mu?Teşekkür ederim peki benim amh yüksekliği ne peki bu doktorları pek anlamıyırm
O ne demek pkosAmh’nin yüksek olması istenir genelde ama tabi istisnası da var bunun. Polikistik over sendromu olanlarda da amh yüksek çıkıyor. Size de pkos teşhisi kondu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?