Erkek İnfertilitesi Sperm testı lütfen bakarmısnz fıkır verın

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Morfoloji iyi değil ama sayı güzel bence. Bal0ncuk sen daha iyi bilirsin 22 milyon olan ne anlamadım.

Sizde de anormal spermler var yani spermler de şekil bozukluğu var oda ilaç faln verilir inşallah düzelir bide varikosel olabilr. Sayı faln iyi durumda

Canım sayılarda sıkıntı yok eşin sigara içiyorsa bıraksın çünkü bizim morfoloji de 3 tü sigarayı azalttı eşim 6 oldu 4 olması yetiyor zaten

Eşinde muhtemelen varikosel var. Hacim miktarı ve sayisinı etkilemiş canm geçmiş olsun

Hacim miktarında ufak probleö var ama düzeltilir takviyelerle..spermler 3 ayda bir kendine yeniler..
Toparlanır

Morfoloji iyi değil ama sayı güzel bence. Bal0ncuk sen daha iyi bilirsin 22 milyon olan ne anlamadım.
Mervişim hareketli sperm sayısı o :) maşallahı var

Hiç içmedi alkol falan da yok
Anladım canım ama sayılar çocuk olmasına engel bir durum olmadığını gösteriyor bazı doktorlar morfolojiyi hiç önemsemez bile.. stres yapmayın rahat olun yeter rabbim kucağınızı boş bırakmasın

A Adsev isimleriniz çıkmış canım, onu kesip yeniden yükle istersen.
sayı ve hareketliilk iyi görünüyor ama morfoloji düşük. Morfoloji dediği şey spermin baş-boyun-kuyruk şeklinin ideal formda olmasını ifade ediyor. Böyle spermler yumurtayı dölleyebiliyor ve sağlıklı bir gebelik yaşanıyor. Sizinki olması gerekenden biraz düşük. Daha önce hiç gebelik yaşadınız mı?

Eşimle hemen hemen aynı değerlerde çıkmış. Çok üzülecek bir durum değil. Varikoselden ve morfolojiden sıkıntı var. Biz keçiboynuzu ile hallettik. Şimdi hamileyim. Rabbım size de nasıp etsin.

Teşekkür ederim peki benim amh yüksekliği ne peki bu doktorları pek anlamıyırm

Teşekkür ederim peki benim amh yüksekliği ne peki bu doktorları pek anlamıyırm
Amh’nin yüksek olması istenir genelde ama tabi istisnası da var bunun. Polikistik over sendromu olanlarda da amh yüksek çıkıyor. Size de pkos teşhisi kondu mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…