Sperm testi sonucuna göre nasıl bir yol izlemeliyiz?

XXYYXXYY

Armağan
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
1.182
1.662
133
Hocam Merhaba,

Eşimin en son yaptırmış olduğu sperm testi sonuçları aşağıdaki gibi.Kalemle yanlarına yazmış olduğum değerler 3 ay önceki yani ağustos ayında yapılan sperm testi sonuçları..Bende her hangi bir sorun görünmüyor.En son bu ay rahim filmide çektirdim tüpler açık çıktı.Bu sonuçlara göre nasıl bir yol izlemeliyiz.Aşılama düşünüyoruz sizce erkenmi yada normal yoldan denemeye devam mı etmeliyiz.Bu arada 2 senelik evliyiz.Cevaplarsanız çok sevinirim sizin yorumunuz benim için çok değerli Saygılarımla..
001.webp

Eklentiler

• 001.webp
    001.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 262
Son düzenleme:
Hocam Merhaba,

Eşimin en son yaptırmış olduğu sperm testi sonuçları aşağıdaki gibi.Kalemle yanlarına yazmış olduğum değerler 3 ay önceki yani ağustos ayında yapılan sperm testi sonuçları..Bende her hangi bir sorun görünmüyor.En son bu ay rahim filmide çektirdim tüpler açık çıktı.Bu sonuçlara göre nasıl bir yol izlemeliyiz.Aşılama düşünüyoruz sizce erkenmi yada normal yoldan denemeye devam mı etmeliyiz.Bu arada 2 senelik evliyiz.Cevaplarsanız çok sevinirim sizin yorumunuz benim için çok değerli Saygılarımla..
Eki Görüntüle 1729910
Merhabalar : 2 yıl gıbı bır bekleme suresı( korunmama suresı) ve gebelık gerceklesmemesı nedenı ıle beklemeyı tavsıye etmemekteyım. Yumurtalık rezervi normal ise ( rahim tüp fılmı normal ise ) bu sperm degerlerı ile yumurtlatma ve /veya aşılama yapılabılır. ( asılama basarı sansı %12-18)
Daha fazla bılgı için bize muracaat edebılırsınız.Bol şans dılerım.

Back