Erkek İnfertilitesi Sperm testi yardimci olurmusunuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cok uzuldum adiniza umarim en yakin zamanda sizde evladiniza kavusursunuz en azından hamile kalabilmissiniz bende o bile yok çok yiprandim iyice takviyemi kulladiniz peki
ahh ahhh sorma ılk asılamada umudum yoktu kımyasal olunca cok uzuldum aglaıdm gunlerce ama nasıp ıste. en azından dollenme olabılıyormus dedım artık. amınnnn hepımız kavusalım bır an once yavrularımıza .
3ay sadece ılac takvıyesı aldı esım gerısı hep dogal seyler.

O yonden dusunceksin iste hamile kalabiliyorsun bende asilama yaptirdigim gun doktor alayli bir sekilde esinin sperm sorunu var tutmaz diye yuzume vurdu ne zoruma gitti bir bilsen bende takviye ari sutu propolis polen keciboynuzu siparis ettim bakalim gelince baslicaz adete 3 gun kaldi biliyorum gene olmicak icimde hic heves kalmadi inanirmisin

aynen oyle dusundum bende ınsallah olur en kısa zamanda . lafa bakar mısın ne kadar ınsanı sınır edıyorlar ya bazı doktorlar . senın ıkıncı asılaman mı oldu ?
kullanın bızde sımdı asrı sutu propolıse basladık, kecıboynuzu kaynatıyoum her gun, ınsallaahhh degerlerınız fırlar :)

Ah keske canim siparisi verdik bakalim neler bekliyor o surecte ya bide ozel biliyormusun adam hsg istedi cektirdim sonucu gostermeye gittim yanina bana dedigi direk 5 ay sonra görüşürüz dedim neden ilacla dogal yoldan olur diyor dem beklemek istemiyorum ya ben para harciyorum sokaktan toplamiyorum ki sonra ikna ettik asilama günü bana oyle soyleyince zaten icimdeki hersy gitti cöp oldu 1 asilama var benim 2.yaptirmadim direk tup bebek dedi zaten

ayy valla bunlar tam ıc karartıcı yaaa, ınsallaahh dogal yolla olur da hıc bıseye gerek kalmaz

Umarim canim bu 2021 bize iyi gelmedi inşallah 2022 de bizde bi evlat sahibi oluruz allah büyük
ayyy ınsallaahh ya, bende ıkı sene 2 aydır beklıyorum . ıcımde bır umut var ama 2022 ınsallaah hayırlısı ıle bebıslerımızı getırsın. reglım bıtsın de bende baslıycam calısmalara ıkı gunde bır artık Allah ne verdıyse :) bırde asılamada bız ılkınde ıkı gun perhızle sonucumuz 45mılyon cıkmıstı uc gun perhızle 90 mılyon cıktı yanı demekkı ıkı gunde bır ilişki daha faydalı her gun denemıycem uc gunde bır bıle olabılır ama rısk olur dıye korkuyorum

Bizimde iki seneyi gecti zaten birisi sperm sorunu olanlar icin gun asiri diyolar her kafadan bir ses cikiyor bende cidden sastim kaldim ovulasyon kullandiniz mi hic acaba zsten her gun iliski de insani yorar ya cidden hastamisin suanda benmde 3 gun war olmama 5 gun kala erken gebelik aldim yalandan yere her zamanki gibi bos cikti oda

yaa evet hergun olması kalıteyıde dusuruyo kesınlıkle, bır ara bız hergun denedık 3gun ıste ama oda ezıyete donuyor ya .
Ovulasyon gecen sene kullandım canım ama o zaman babam rahatszdı pek degerlendırme olmadı bıde stresten vs hıc verım alamadım. sımdı tekrar ovulasyon aldım denıycem bakalım . yaa daha var ama adetıne ınsallah olumlu sonuc alırsın

Yok kuzu ya benim gene umudum yok gene olmicak bisy soracaktim hic adete yakin beyaz akintin oldumu hic ovulasyonda ben kopkoyu gordum progesteronada baktirmistim ama nafile gene olmadi ama simdi tekrar baslicam adet olim da bende siparis vericem test hangi yerden aldin testi

canımm benım olmadı oyle beyaz akıntı, ama belkıde oldu ama fıtıl kullandııgm ıcın gorememıs olabılırım cok akıntım oluyodu fıtılden dolayı. bırgebenın gunlugu varya ordan aldım. oda zamyapacakmıs ocakta aldım 30lu. bıde onlarda denıycem

Benm gene olmaya basladi hic anlam veremiyorum ondan bende almistim yine alicam sanirim onun masajlarida var onlari da yapicam bakalim neler olacak bu defa

Benm gene olmaya basladi hic anlam veremiyorum ondan bende almistim yine alicam sanirim onun masajlarida var onlari da yapicam bakalim neler olacak bu defa
evett bnde sımdı adetlıyken basladım yumurtlama masajlarına avakado aldım , ayy ınsallah ocak ayında olur yaaa. hayırlıısyla saglıkla versın Allahım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…