Yine de bildiklerimi paylaşayım. Icim rahat etmedi .Morfoloji yapi demek.Tum spermin yapısi bozuk .Yapi hemen değişen bir sey degil .Kruger e gore 4 ve üzeri morfoloji normal kabul ediliyor .3 de iyi sayiliyor .
Ben 1 ve 2 arasinda degisen morfoloji ile hamile kaldim .
Esime ceviz, kuru üzüm yedirdim .E vitamini kullandi ve coban cokerten cayi uyguladım. E vit i dr soylemeden kullanmayın ama karacigerde yaglanma yapiyor.
Arkadaşım tüp bebek olur tabii neden olmasın iyi bir doktor dan randevunuzu alın görüşün sizi yönlendirirler bak bu konuyu ben açmıştım eşimin spermi yok 2 tane fln anca çıkıyor hareket morfoloji hiçbirşey yok biz bile baya yol katettik şuanda transfer olması için rahim kalınlaşmasını bekliyoruz ümitsiz olucak birşey yok tüp bebekte tek tek seçtikleri için halledilecektirTüp bebekte falan şans olmaz mi
Henüz doktora gitmedik. Randevu aldım ama. Bileğim dahilinde olmayan bir konu ve endişeleniyorum cok.
Tüp bebek olabilir. Onu bilmiyorum. Sağlıklı sperm illa ki bulunur. Belki aşılama bile denenebilir araştırmak soruşturmak lazım.Tüp bebekte falan şans olmaz mi
Henüz doktora gitmedik. Randevu aldım ama. Bileğim dahilinde olmayan bir konu ve endişeleniyorum cok.
10 gün mu. Biz sonucu testi verdiğimiz gün almıştık .neden bu kadar geç.10 gun icerisinde cikacak dediler malesef..
Devlet hastanesi nde yaptirdik geç çıktı10 gün mu. Biz sonucu testi verdiğimiz gün almıştık .neden bu kadar geç.
Rica etsem üstte sonucuma bakar mısınıxTüp bebek olabilir. Onu bilmiyorum. Sağlıklı sperm illa ki bulunur. Belki aşılama bile denenebilir araştırmak soruşturmak lazım.
Rica etsem üstte sonucuma bakar mısınıx
Gayet iyi bi sorun görünmüyor.Sonucu yükleyebildim mi bilmiyorum benim eşimin sonucuna da bakar mısınıx
Tüp bebek olabilir. Onu bilmiyorum. Sağlıklı sperm illa ki bulunur. Belki aşılama bile denenebilir araştırmak soruşturmak lazım.
Arkadaşım tüp bebek olur tabii neden olmasın iyi bir doktor dan randevunuzu alın görüşün sizi yönlendirirler bak bu konuyu ben açmıştım eşimin spermi yok 2 tane fln anca çıkıyor hareket morfoloji hiçbirşey yok biz bile baya yol katettik şuanda transfer olması için rahim kalınlaşmasını bekliyoruz ümitsiz olucak birşey yok tüp bebekte tek tek seçtikleri için halledilecektir
İleri hareketlilik düşük gibi sanki takviyeye ihtiyacı var canımEki Görüntüle 2204550 Eşimin test sonucu yorumlarsanız sevinirim
İleri hızla sayı biraz düşük ama hamileliğe engel olmaz. Kötü değil yani değerler.Eki Görüntüle 2204550 Eşimin test sonucu yorumlarsanız sevinirim
Teşekkürlerİleri hareketlilik düşük gibi sanki takviyeye ihtiyacı var canım
Teşekkür ederimİleri hızla sayı biraz düşük ama hamileliğe engel olmaz. Kötü değil yani değerler.
Takviye kullanabilirsiniz ama süreci hızlandırmak adına.
MErhaba sonuçlarınızdan sonra normal yolla mı hamime kaldınız acabaYok öyle bişey dememiş eşim yanlız girdi sperm sayısı normal hızı kötü ama bu etkili bi ilaç üç ay kullan kontrole gel demiş, ama benim araştırmalarıma göre normal yolla çok zormuş. Keçiboynuzu kürüne başladık e vitamini ve promotil Forte Alıcaz bulabilirsek
EVrt büyük ihtimalle testte sıkıntı var biz %57 ile beceremedik kaç aydırHatta eşimin kullandığı ilaçlar yarım kaldı çünkü bir ay bile olmamıştı. Belki de test başka bir hastanede tekrarlanmalı diye düşünüyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?