cnm sayfayı tam detaylı çekersen daha iyi yorumlayabilirim sana
Vakit kaybetmeden 2.testide yaptırın sayı hareket canlılık problem var gözüküyor bu testteKızlar eşim üşütmüştü rahatsızdı biraz testi verdik ama kendini de kastigini söyledi. Normalden cok cok az birkaç damla olduğunu söylemişti. Galiba ml değeri de o yüzden az cikmis. Yineleyelim diyoruz testi ama anlayan var mi su durumda?
Tüp bebek merkezinde yaptırırsanız daha sağlıklı olur çünkü ölü sperm ve canlı ayrılıyorKızlar devlette yapılan speem testleri sağlıklı sonuç veriyor mu?
Vakit kaybetmeden 2.testide yaptırın sayı hareket canlılık problem var gözüküyor bu testte
Kürlerle fln vakit kaybetmeyin hiçbir işe yaramıyor ileri derece bozulmalarda
İnşallah güzel haberlerinizi alırızSalı öğlenden sonraya randevu aldık bu kez Medical Parkta yaptircaz testi. Hayırlısı insallah bu kez daha iyi sonuçlar alırız.
Digerinde eşim üşütmüştü rahatsızdı. Bi de kendini cok kastı, rahat edememiş orada da. Gerçek sonuçları böyle olacağını sanmıyorum. İnsallah bu kez gercek guzel sonuçları alırız.
İnşallah güzel haberlerinizi alırız
Merhaba hareket morfoloji problemli gözüküyor burada bir arkadaş vardı sizinkine benzer problemleri vardı ama çözüldü ve gebe kaldı kendisini bulursam buraya etiketliyicem size bilgi verecektir
Merhaba hareket morfoloji problemli gözüküyor burada bir arkadaş vardı sizinkine benzer problemleri vardı ama çözüldü ve gebe kaldı kendisini bulursam buraya etiketliyicem size bilgi verecektir
Sıkmayın canınızı bir şekilde çözülür sperm var sonuçta
Bazı vitaminler var onları içmesi gerekiyor sanırım arkadaşlar görünce size dönerler onları eski konularına da bakınTeşekkür ederim. Şu keçiboynuzu kurunu deneyeyim diyorum. Şifa Allahtan.
Sağlıklı sperm yok malesef. Tedavi görmesi gerekiyor eşinin.
Allah hayirli saglikli evlat nasip etsin .Ben yorumlamak icin gelmiştim ama arkadaş yorumlamis.Tüp bebekte falan şans olmaz mi
Henüz doktora gitmedik. Randevu aldım ama. Bileğim dahilinde olmayan bir konu ve endişeleniyorum cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?