Erkek İnfertilitesi Sperm testinden anlayanlar yorum yapabilir msnz 🤗

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ellede muayene etmiş canım
çünkü bizim ultrason felan temiz
elle muaynede başlangıç varikosel çıktı ama ameliyat gerekmiyor şuanlık

fakat sizde gebelik olmaz diye birşey yok.. olur ama zor... sayı az... yükselir ama vitaminlerle doktor vermemişmi
bu arada eşininze bol bol yeşiliik yedirin
çiğ badem ceviz kabak çekirdeği
ve keçiboynuzu kürü.. sayıya çok iyi geliyor

çünkü bizim ultrason felan temiz
elle muaynede başlangıç varikosel çıktı ama ameliyat gerekmiyor şuanlık

fakat sizde gebelik olmaz diye birşey yok.. olur ama zor... sayı az... yükselir ama vitaminlerle doktor vermemişmi
bu arada eşininze bol bol yeşiliik yedirin
çiğ badem ceviz kabak çekirdeği
ve keçiboynuzu kürü.. sayıya çok iyi geliyor
Vitamin yazdı 3 kutu canım ,benim herşeyim temiz sorun yok sadece adetim düzensiz . Adet düzensizliği etkilermi hamile kalmayı 🤔 klomenle yumurtam çok güzel gelişiyor ama hamile kalamadım

Vitamin yazdı 3 kutu canım ,benim herşeyim temiz sorun yok sadece adetim düzensiz . Adet düzensizliği etkilermi hamile kalmayı 🤔 klomenle yumurtam çok güzel gelişiyor ama hamile kalamadım
adet düzenziliği değilde yumurta gelişimi klomenle birtek gelişiyorsa evet sıkıntı olabiliyor bazı durumlarda ama imkansız deil
sonuçta regl oluyorsun
vitaminleride düzgün kullansın eşin mutlaka

adet düzenziliği değilde yumurta gelişimi klomenle birtek gelişiyorsa evet sıkıntı olabiliyor bazı durumlarda ama imkansız deil
sonuçta regl oluyorsun
vitaminleride düzgün kullansın eşin mutlaka
Pko başlangıcı var dedi yumurtan yavaş çalışıyor dedi, bunlar ciddi bir engelmi 😓

Pko başlangıcı var dedi yumurtan yavaş çalışıyor dedi, bunlar ciddi bir engelmi 😓
pko olup hamile kalan milyonlarca kişi var
pko gebeliğe engel değil.. sadece yumurtlaman geç oluyor
bunun için inofolic yada inofolic combi öneriyorlar bu aralar doktorlar öyle duymuştum doktorunuza danışabilirsiniz
bol bol su için yürüyüş yapın
sizde sebze tüketin

pko olup hamile kalan milyonlarca kişi var
pko gebeliğe engel değil.. sadece yumurtlaman geç oluyor
bunun için inofolic yada inofolic combi öneriyorlar bu aralar doktorlar öyle duymuştum doktorunuza danışabilirsiniz
bol bol su için yürüyüş yapın
sizde sebze tüketin
Allah razı olsun 🤗 erken yumurtlamak için papatya çayı falan ne iyi gelir acaba fikrin var mı 🤗

Allah razı olsun 🤗 erken yumurtlamak için papatya çayı falan ne iyi gelir acaba fikrin var mı 🤗
o konuda fikrim yk cnm ama inofoliği araştırmanı şiddetle tavsiye ederim
bide bal tarçın çörek otu kürü var.. onu dikkatli kullanman lazım ama

8 milyondan 5 milyona düşmüş kuzum artış elde edemeyiz dedi tüp bebeğe başlayın dddi
Canım hareket felan azalmış mı atsana sizde klomen kullanyordunuz benim eşimde kullanyor o yüzden merak ettim sonuçlarını

8 milyondan 5 milyona düşmüş kuzum artış elde edemeyiz dedi tüp bebeğe başlayın dddi
Kuzum önceki sayı kaçtı ki , sizinki çok kötü değildi diye hatırlıyorum ben . Stres mi etkiledi acaba

Kuzum önceki sayı kaçtı ki , sizinki çok kötü değildi diye hatırlıyorum ben . Stres mi etkiledi acaba
Kuzum 8 milyon 5 milyona düşmüş hareket 62.5 40 a düşmüş morfoloji %88 normal o yüzden çok şükür tütar diye düşünüyorum

Canım hareket felan azalmış mı atsana sizde klomen kullanyordunuz benim eşimde kullanyor o yüzden merak ettim sonuçlarını
aynen kuzum kullandık 8 milyon 5 milyona düşmüş hareketli 62.5 40 a düşmüş morfoloji 88 normal o yüzden içim rahat biraz ama mecbur tüp bizim yani doktor direkt tüp dedi

Kuzum 8 milyon 5 milyona düşmüş hareket 62.5 40 a düşmüş morfoloji %88 normal o yüzden çok şükür tütar diye düşünüyorum
Keçi boynuzu denediniz mi kuzum siz , bize de normal yolla olmaz dediler ama biraz bekleyeceğiz bakalım

Keçi boynuzu denediniz mi kuzum siz , bize de normal yolla olmaz dediler ama biraz bekleyeceğiz bakalım
Denedik kuzum hepsini denedik daha da azalmış görünce sok olduk zaten artış olmaz dedi doktor yapısal bir şey bu sanırım dedi benim tavsiyem tüp bebek yaptırın dedi

Denedik kuzum hepsini denedik daha da azalmış görünce sok olduk zaten artış olmaz dedi doktor yapısal bir şey bu sanırım dedi benim tavsiyem tüp bebek yaptırın dedi
kuzum bence varikosele bi daha baktırsın belki ameliyatlık bir durum vardır , tek bir doktorla kalmayın derim hayırlısı olsun sıkma canını sakın

kuzum bence varikosele bi daha baktırsın belki ameliyatlık bir durum vardır , tek bir doktorla kalmayın derim hayırlısı olsun sıkma canını sakın
Varikosel hafif varmış kuzum ama oligospermi durumunda ameliyatla da çok fazla bir düzelme olmaz dedi ya çok gerçekçi bir doktorumuz vardı ama ben zaten doğal yolla olmayacağını biliyordum biraz zorlu bir süreç ama insallah güzel sonuclanır

Back
X