Erkek İnfertilitesi Sperm testinden anlayanlar yorum yapabilir msnz 🤗

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Varikosel hafif varmış kuzum ama oligospermi durumunda ameliyatla da çok fazla bir düzelme olmaz dedi ya çok gerçekçi bir doktorumuz vardı ama ben zaten doğal yolla olmayacağını biliyordum biraz zorlu bir süreç ama insallah güzel sonuclanır
Anladım kuzum hayırlısı olsun inşallah , çabucak geçer inşalalh ve ilk seferde tutunur bebeğin sana ❤️

Anladım kuzum hayırlısı olsun inşallah , çabucak geçer inşalalh ve ilk seferde tutunur bebeğin sana ❤
İnsallah canım insallaj hiç aklımın ucundan geçmezdi bunlar bizim imtihanımız da buymus demek

İnsallah canım insallaj hiç aklımın ucundan geçmezdi bunlar bizim imtihanımız da buymus demek
Öyleymiş , ben de hiç böyle olacağını düşünmüyordum hemen bebeğim olur sanıyordum ama nasip işte.. ne kadarlık evliydin kuzum sen ? Tüp bebekten hiç korkma benim arkadaşımın ikizleri oldu ve bu tüp bebek sürecinde hep yanındaydım çok çokta zorlanmadı

Öyleymiş , ben de hiç böyle olacağını düşünmüyordum hemen bebeğim olur sanıyordum ama nasip işte.. ne kadarlık evliydin kuzum sen ? Tüp bebekten hiç korkma benim arkadaşımın ikizleri oldu ve bu tüp bebek sürecinde hep yanındaydım çok çokta zorlanmadı
1 senelik kuzum çok şükür erken garkettik diğer doktorumuz artar olur diye bizi oyalıyordu gittikçe sayı azaldığı icin eşim de gidip yaptıralım bir an önce dedi

aynen kuzum kullandık 8 milyon 5 milyona düşmüş hareketli 62.5 40 a düşmüş morfoloji 88 normal o yüzden içim rahat biraz ama mecbur tüp bizim yani doktor direkt tüp dedi
Hayırlısı olsun canım tüp bebek için yeterli zaten herşey .Bizde 15 gün sonra test vercez.Nisan da bizde başlamayı düşünüyoruz tüpe ama bu gidişle virüsten dolayı uzayacak gibi

1 senelik kuzum çok şükür erken garkettik diğer doktorumuz artar olur diye bizi oyalıyordu gittikçe sayı azaldığı icin eşim de gidip yaptıralım bir an önce dedi
Çok şükür kuzum ne güzel eşin de istiyor , burda çok okuyoruz eşleri teste bile yanaşmıyor . Doktor çok önemli güvenilir doktorda bulmak zor

Çok şükür kuzum ne güzel eşin de istiyor , burda çok okuyoruz eşleri teste bile yanaşmıyor . Doktor çok önemli güvenilir doktorda bulmak zor
Öyle kuzum doktor araştırıyorum sürekli ama bilgim de yok gidip hepsini tek tek dolasıcaz eşim de saglıkcı kuzum benim ben çok defa gittim baktık olmuyor o da gitti çok şükür anlayıslıdır

Hayırlısı olsun canım tüp bebek için yeterli zaten herşey .Bizde 15 gün sonra test vercez.Nisan da bizde başlamayı düşünüyoruz tüpe ama bu gidişle virüsten dolayı uzayacak gibi
Sorma kuzum ya biz de gidip dolaşalım merkezleri Bilgi alalım dedik ama çoğu hasta kabul etmiyormus

aynen kuzum kullandık 8 milyon 5 milyona düşmüş hareketli 62.5 40 a düşmüş morfoloji 88 normal o yüzden içim rahat biraz ama mecbur tüp bizim yani doktor direkt tüp dedi
Bence stresten o ya 😕

8 milyondan 5 milyona düşmüş kuzum artış elde edemeyiz dedi tüp bebeğe başlayın dddi
Valla doktorlar arasında inanılmaz fark var
Bizim yeni doktorumuz infertilide uzmanı
Gittiğimizde sayımız 4 milyondu 15 gnlük tedaviden snra 12 milyon oldu ve şimdi 3 aylık tedavi daha verdi..
Üstelik bizde ros yüksek..
dna hasarı var büyük ihtimalle.. Hızımız sizin hızın o kdar altındakiiii.. İleri hız yk... Yavaş doprusal %35
Morfoloji 1
Ama adam 3 ay ben sizi tedavi etmek istiyorm dedi, doğal yollada deneyin 3 ay snra olmazsa eğer tedavi sonucumuza göre yol izliyelim çipli aşılama deniyelim dedi
Yani size direk tüp demesi bana gerçekçi gelmiyor.. Doktor için gerçekçilikten bahsediyorm

Valla doktorlar arasında inanılmaz fark var
Bizim yeni doktorumuz infertilide uzmanı
Gittiğimizde sayımız 4 milyondu 15 gnlük tedaviden snra 12 milyon oldu ve şimdi 3 aylık tedavi daha verdi..
Üstelik bizde ros yüksek..
dna hasarı var büyük ihtimalle.. Hızımız sizin hızın o kdar altındakiiii.. İleri hız yk... Yavaş doprusal %35
Morfoloji 1
Ama adam 3 ay ben sizi tedavi etmek istiyorm dedi, doğal yollada deneyin 3 ay snra olmazsa eğer tedavi sonucumuza göre yol izliyelim çipli aşılama deniyelim dedi
Yani size direk tüp demesi bana gerçekçi gelmiyor.. Doktor için gerçekçilikten bahsediyorm
Doktorunuz kim

Ben böyle seyler duydukça aşılama ile ilgili bir şey bilmediğimi düşünüyorum. 🤦🏻‍♀️ sayi hiz azsa denenir yani bence. 🤔
Kuzum totAlde 5 milyon mlde 600 bin gibi bir sayı bizim yetersiz kalıyor yani malesef :(

Kuzum totAlde 5 milyon mlde 600 bin gibi bir sayı bizim yetersiz kalıyor yani malesef :KK43:
Anladım canım. Hayırlısı olsun. Bazılarımız boraz daha uğraşacak bu bebek işinde demek ki 😔 Allah çabalarını karşılıksız bırakmasın. 🤲🏻

Back
X