- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 30
Anladım arkadasım aktarın vermiş oldugu ilaçlarla birlikte kullanıyor keçi boynuzu pekmezi de kullanıyordu onu bıraktı bakalım nasip hepimizin hakkında hayırlısı olsunValla bilmiorum ki Dr nasıl önerdiyse ona göre kullanın biz 3 ay kullandık ama Dr tavsiyesiyle ama yanında takviyelerle içti eşim hepsi birlesince etkisi mutlaka olacaktir keciboynuzu özü ve suyu içir in esinize
Amin inş en yakında zamanda gusel haberlerini duyarız :)Anladım arkadasım aktarın vermiş oldugu ilaçlarla birlikte kullanıyor keçi boynuzu pekmezi de kullanıyordu onu bıraktı bakalım nasip hepimizin hakkında hayırlısı olsun
İnşallah :)Amin inş en yakında zamanda gusel haberlerini duyarız :)
Benim gönderdiğim testimi yorumladiniz acabaHareketsiz sperm orani cok yuksek.
Ileri hareketli az.
Keciboynuzu kuru denemenizi oneririm.
Ileri hareketi buyuk olcude arttiriyor.
Teşekkür ederim canımNormal evet
Hayir konu sahibinin testine yorum yaptim.Benim gönderdiğim testimi yorumladiniz acaba
Bana düşük geldi çoğu kişinin daha yüksek diye eczaneden aldık bu aksam burdan okuyunca belki faydası olur diye keçi boynuzu özü ve pekmezi de aldım 1 senedir uğraşıyoruz çok istiyorum anne olmayı inşallah ise yararproxseed plus die bi ilaç vitamin içerikli ama Dr a sormadan almayın bence.. %40 çok ii aslında çok düşük deil
Cnm benımde bi kimyasalım var ve 7-8 aydır gebe kalamadımBenim eşimin ileri hareketli 7 di tadavisiz hamile kaldım ama kimyasal oldu şimdi proxeed plus kullanıyoruz inş işe yarar
Evet hareketsizlik cok fazla doktor sperm sayın iyi demiş. Verdiği ilacında faydasını goremedik. Kürler denicem . Cocuk olmuyor diye ilişki bile yasamaz olduk. Bi kaç gün spermler toplansın diye ilişkiye bile girmiyoruzHayir konu sahibinin testine yorum yaptim.
İnş bu ay ikimizde hamile kalırız canımCnm benımde bi kimyasalım var ve 7-8 aydır gebe kalamadım
Cnm düşük sperm sayisiEki Görüntüle 1980761 Sperm testı sonucu boyle olup gebe kalan var mı?doktor proxseed plus verdi ama bi işe yaramadı. Ayrıca testte neden morfolojıye bakılmamıs bilen var mı?? Ya da morfolojının başka adı var mı??Eki Görüntüle 1980764
Cnm sperm sayısı düşük benim esiminde %83 hareketsiz tüp bebek dedilerEki Görüntüle 1980761 Sperm testı sonucu boyle olup gebe kalan var mı?doktor proxseed plus verdi ama bi işe yaramadı. Ayrıca testte neden morfolojıye bakılmamıs bilen var mı?? Ya da morfolojının başka adı var mı??Eki Görüntüle 1980764
Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin cnm darısı başımıza amasyalisin galiba benim gibiGeçmiş olsun öncelikle test sonucundan çok bişe anlamadım ama solediginiz ilaci eşim 3 ay içti ve ben şuanda 24 haftalik hamileyim o ilacı mutlaka düzenli kullanın derim yanında takviyelerle tabiki kesinlikle etkisini görürsünüz...
Amin çok tsk ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Amasyali deilim amasyada oturuorum sen peki ?Rabb
Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin cnm darısı başımıza amasyalisin galiba benim gibi
Ayy inşAlllahhh cnmm yaaaİnş bu ay ikimizde hamile kalırız canım
Cnm benım bi arkadasım esinin sperm sayısı 40 milyon %65 hareketsiz o hamıle kaldı tedavıyle benıde ümitlendiriyor bu.inşAllah bzilerde kalırızCnm düşük sperm sayisi
Cnm sperm sayısı düşük benim esiminde %83 hareketsiz tüp bebek dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?