Sperm testine bakarmısınız?

demek baya etkili hayırlısı bakalım :)

Evt cnm sperm sayısı olması gerekenden fazla bile cok iyi dedi doktor onda bi sıkıntı yok ama hareketsiz ve birazcık sekil bozukluğu varmış
Baya iyi gercekten. Sigara kullanıyormu eşin?

Bilemiyorum ki anlamadım,
Bakılmaması imkansız gbi ama acaba baska bir değerde mi gösteriliyor
Dr a göstermediniz mi?
Esim aldu sonucları cnm bendd cıktısını getir dedim iyikide istemisim cunku morfolojı bakılmamış. Bende dusundum acaba başka ismi var mı? Sekil bozuklugu anlamında ama testın üstünde sekil bozukugu falanda yazmıyor. Anlamadım gitti

yanı sonucu alınca doktora göstermediniz mi onu demek istedim:)

yanı sonucu alınca doktora göstermediniz mi onu demek istedim:)
Esim göstermiş zaten doktor bilgisardan bakmış sonrada esımde sonucları gormek istiyor deyıp cıktısını almış. Doktor sperm sayın cok dusuk degil ama hareketsizliği yuksek demiş. Asırı yaglı yıyecekleri kızartma gibi ve. Kola yasaklamış. Birde proxseed vrmiş gece nobetcı eczane aradı ordan aldı ılacıda :)

anca anladım kusura bakma:)
inş etkisini görürsünüz proxeed in cnm

Oyy canım bak şöyle söyleyim ; bir arkadaşımın eşinin yumurtalıkları yoktu onun hamile kalması imkansızdı ama ikizi var şimdi. Sakın umudunu kaybetme ve senin şansın var sabır .... dedim sana ama hep teselli vermek kolayda birde kendimize laf geçirebilsek

anca anladım kusura bakma:)
inş etkisini görürsünüz proxeed in cnm
Estagfırullah cnm ben anlatamamısımdır :) proxseed kullandık bıraktık bile bi ise yaramadıgı gibi cok ta pahalı

Cnm kimin için söyledin bunu :)

Estagfırullah cnm ben anlatamamısımdır :) proxseed kullandık bıraktık bile bi ise yaramadıgı gibi cok ta pahalı
evet pahalı
biz de bırakmıstık
bakalım 10 gundur promotil kullanıyor benımkı de
işe yarayacak mı cok merak edıyorum
bizim 3 yıldır olmuyor çocugumuz
hala da ınanamıyorum olur mu olmaz mı aklım cok karısık

Olur inşAllah. İnsana uzun zaman olmayınca hiç olmucak gibi geliyor ama olucak inşAllahh yaa Allah'ın izniyle

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...roxeed-plus-opstravent-karsilastirma.1002072/

Kızlar konuma bakarmisiniz? Yorumu olan varsa lütfen yazsin.
Sperm hiziyla ilgili.
Vitamını en yüksek olanı kullan. Zaten bunların iöindeki sperme en faydalı ıkı madde var l-karnıtın ve cınko. İlaçlar pahalı geldıyse. Pharmaton,cınko ve l-karnıtın srubunu ayrı ayrı alıp kullanabilrsin kadınlar kulubunde 1 kişi böyle hamıle kalmı. L-karnıtın gitti gidiyorda satılıyor bakabilirsin fiyatlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…