Sperm testine bakarmısınız?

Amin çok tsk ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Amasyali deilim amasyada oturuorum sen peki ?
Bende Amasya'da oturuyorum ne kadar süre çocuğun olmadı benim eşimin sperm sayısı düşük ilaç da vermedi doktor etki etmez yukselmez dedi tüp bebek onerdi

Her gun olmasin tabi ki makbul olan gun asiri veya 2 gun arayla olmasi.
Keciboynuzu kurunu mutlaka deneyin. Insallah faydasini gorursunuz.

Bende Amasya'da oturuyorum ne kadar süre çocuğun olmadı benim eşimin sperm sayısı düşük ilaç da vermedi doktor etki etmez yukselmez dedi tüp bebek onerdi
15 ay sonra hamile kaldım ben... sperm sayısını yükseltmek için kur falan deneseniz keşke... senin yumurtlamanda sıkıntı varmı peki ?

Benim eşimede doktor bu ilacı verdi kullanıyor 2. kutu biticek 3 ay kullanılması gerekiyor mu acaba etkisini gösterir mi ki hemen
biz bu ilacı kullandık hiçbir işe yaramadı bizde

şuanda dr eşime promotil verdi onu kullanıyor
bizde de hareket sorunu var 3 yıldır beklıyorduk olmadı bebek

bana da klomen verdi ,şuanda mide bulantısından ölüyorum

Gecmiş olsun arkadasım rabbim şafi ismiyle sifalar nasip etsin inşallah eşim o ilaçla birlikte başka bitkisel kürler deniyor bakalım nasip kısmet hakkımızda hayırlısı olsun

Gecmiş olsun arkadasım rabbim şafi ismiyle sifalar nasip etsin inşallah eşim o ilaçla birlikte başka bitkisel kürler deniyor bakalım nasip kısmet hakkımızda hayırlısı olsun
benim eşim de denıyor kür
umarım faydası olur
kaç senedır kullanıyor hem de

siz nasıl bir yol izleyeceksiniz ilaçtan snr?

benim eşim de denıyor kür
umarım faydası olur
kaç senedır kullanıyor hem de

siz nasıl bir yol izleyeceksiniz ilaçtan snr?
Aslında doktorun verdiği ilacı 3 ay kullanmak gerekiyormuş daha yeni 1 ay oldu kürleride kullanalı 3 gün oldu daha var yani 3 ay faydası olmazsa duruma göre bakacagız asılama olmadı tüp bebek siz kaç ay kullandınız cnm

biz gecen sene 3 ay kullandık
eşim düzenli evicap ( e vitamni ) da içti
kecıboynuzu kürü uyguladık
ben rahım filmi çekindim bu arada:)

hiçbiri hıcbır ıse yaramadı
şuanda 3 ay kolemn tadavisi uygulayalım dedi ama bu kolmen benı mahvetti.
bu ay da bbek olmazsa diğer ay asılama ısteyeceğim.

zor süreçler allah yardım etsin hepimize

Dediğin ilacı duydum cnm ama kullanmadım acaba herkese yan etki yapar mı ki dediğin gibi zor süreçten geciyoruz ama bu zor günlerin güzel zamanları olacak inşallah

Dediğin ilacı duydum cnm ama kullanmadım acaba herkese yan etki yapar mı ki dediğin gibi zor süreçten geciyoruz ama bu zor günlerin güzel zamanları olacak inşallah
valla ben de cok duyuyordum işte bu ay başladım hep ne ki o falan derdim

Aşılama ya da tüp öncesinde öneriyor dr lar son çare gibi.

Canım sizin hareketlilik kaç bizde bu aksam aldık baslicaz o ilaca bende yan etki yapar mı diye tedirginim eczacı 2 kutudan fazla kullanma demiş esime

Canım sizin hareketlilik kaç bizde bu aksam aldık baslicaz o ilaca bende yan etki yapar mı diye tedirginim eczacı 2 kutudan fazla kullanma demiş esime
cnm eşimin sonucu var en son bunu yaptırmıştı suan 2. kutuyu kullanıyor o da cuma günü bitecek yanında ekstradan aktardan bitkisel şeyler verdiler onları kullanmaya başladı bakalım nasip eczacı bize öyle birşey demedi bende tedirgin oldum şimdi acaba fazla kullanılması zararlı mı ki eşinin sonucu kaç peki

Proxseed plus demo canım sizin ilaçta bizimkisi o yanlış olmasında :) canım bizim hareketlilik yüzde 25 di ameliyattan sonra yüzde 40 oldu 4 ay oldu varikosel ameliyati olalı ama gebelik olmadı hala

Proxseed plus demo canım sizin ilaçta bizimkisi o yanlış olmasında :) canım bizim hareketlilik yüzde 25 di ameliyattan sonra yüzde 40 oldu 4 ay oldu varikosel ameliyati olalı ama gebelik olmadı hala
Evt cnm o ilaçtan :) ben pek anlamam cnm ama değerleri iyi heralde eşinin benim eşimin değerlerinden iyidir yani varikosel amrliyatı nedir neden oldu eşime öyle birşey demediler acaba ileride olabilir mi ki ilaç tedavisi sonuç vermezse

Sperm sayısı 40 milyon olup hareketsizliği %65 olan bi arkadasım eside bu ılactan kullandı ilacın adı aklıma gelmemişti simdi sen yazınca hatırladım. İlk baş proxseed vermiş doktor bi işe yaramamış daha sonra bu ılacı kullandı esi hamıle kaldı
Cnm senın esinin sperm sayısı 258 milyon mu??

Varikosel sperm sayısını be hareketliligi düşünüyormuş canım damarlardan genişlik muayene de ve ultrasonda çıkıyor eğer varsa bu ilaç inşallah fayda eder de bizde artık Allahın izniyle anne oluruz canım :)

İnşallah cnm rabbim şafi ismiyle şifalar versin cümlemize anne baba olmayı nasip etsin

Evt cnm sperm sayısı olması gerekenden fazla bile cok iyi dedi doktor onda bi sıkıntı yok ama hareketsiz ve birazcık sekil bozukluğu varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…