Erkek İnfertilitesi Sperm testini yorumlar mısınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tuaf bana kotu gelmedi değerler ilacla veya macunlarla yükseltilebilir degerler esimde cift tarfli varikosel vardi amikyat oldu ilaç hiç kullanmadık macunlar ve kürler hazırladım 9 ayda ikinci hamileligim şuan diğerini kaybettik
Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin. Bizde sonuçlarımıza göre bitkisel kürler kullanıyoruz. Aktarın verdiği ürünler ile 2 ayda baya bir gelişme sağladık fakat doktor ameliyat deyince sizlere de danışmak istedim. Cevabınız için teşekkür ederim.

Değerlerden çok anlamıyorum açıkçası. Ama dilerim Allah size hayırlı bir evlat verir. Bu gece size dua edeceğim. Ben inanıyorum siz de inanın ve asla vazgeçmeyin.. bir yakınıma çok sevdiğim bir ablama sizin asla çocuğunuz olmaz boşuna uğraşmayın paranız çöp olur dedi doktorlar, kadın da eşi de vazgeçmedi. Aradan beş yıl geçti zor geçti evet ama anne oldu sonunda :) şimdi çok güzel bir oğlu var.. dilerim en kısa zamanda sizinde olur.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnanıyorum ve umudum var Rabbim bize de nasip edecek inşallah çok sağolun..

Merhaba,

Benim de eşimin sonuçları şu şekilde. Tecrübesi olanlar eşimin sonuçlarını değerlendirebilir mi?Aglutinasyon pozitif diyor çok kötü birşey mi acaba?

Cinsel perhiz: 4 gün
Görünüm ABNORMAL
Viskozite ABNORMAL
Likefaksiyon ABNORMAL
Aglutinasyon VAR
pH 8
Hacim ml 1 ML
Konsantrasyon 58 MILYON/ml
Toplam sperm mil 58 MILYON/ml
Toplam Motilite % 59
Progresif Motilite % 30
Non-Progresif Motilite % 29
Immotil Motilite % 41
Normal Morfoloji % 3
Non Sperm Cell Mil/ml 800.000
Not :BAS ANOMALISI:% 78 ORTA PARÇA ANOMALISI:% 17 KUYRUK ANOMALISI:% 2

Bizim sonucları da yorumlayabilirsiniz çok merak ediyorum arkadaşlar
Screenshot_20200229-093626_WhatsApp.webp

Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin. Bizde sonuçlarımıza göre bitkisel kürler kullanıyoruz. Aktarın verdiği ürünler ile 2 ayda baya bir gelişme sağladık fakat doktor ameliyat deyince sizlere de danışmak istedim. Cevabınız için teşekkür ederim.

Canım geçmiş olsun benim eşimin sonuçları da buna yakın
Doktor belki aşılama olabilir dedi
Henüz tedaviye geçemedik
Siz takviye olarak ne kullanoyırsunuz

Bizim de mililitre de 9 milyon
Toplam da 36 milyon

Keçiboynuzu içmeyr başladı ama başka takviye olarak ne yapsak dyr sormak istedim

Canım geçmiş olsun benim eşimin sonuçları da buna yakın
Doktor belki aşılama olabilir dedi
Henüz tedaviye geçemedik
Siz takviye olarak ne kullanoyırsunuz

Bizim de mililitre de 9 milyon
Toplam da 36 milyon

Keçiboynuzu içmeyr başladı ama başka takviye olarak ne yapsak dyr sormak istedim
Merhaba öncelikle cok teşekkür ederim size de geçmiş olsun ben 7 haftalık hamileyim Rabbim çok şükür nasip etti. Doktorlar bize de aşılama demişti beklemeyi tercih ettik. Aktardan çakşır suyu aldık her gün sabah akşam 200 ml su bardagı içerisine çeyrek çakşır suyu üstünü de çeşme suyu ile tamamlayarak içti. Bir de internetten proxeed plus alıp kullandık. Taze sıkılmış portakal suyu içerisine karıştırıp günde 1 kez içti. Biz daha bunları kullanalı 1 ay olmadan sonuç aldık Rabbim nasip etti çok şükür. Allahım en kısa zamanda isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.. 😊

Back
X