Gebeliğe Hazırlık Sperme zarar vermeyen kayganlaştırıcı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kayganlastiricilar spermleri öldürüyor. Üzerinde de hamilelik düşünenler kullanmasin yazıyordu yanlis hatırlamıyorsam. Bende de vardı kuruluk. Kayganlastiricinin boyle bir etkisi olduğunu görünce sperm koruyucu kayganlastirici araştırması. Preseed jel aldim. Spermleri tutuyormuş diye. Ama onun da hem kaliteli h kalitesiz spermi tutuyor diye yorumlarını görünce kullanmayı biraktim. 1 tüp kullanmıştım. Ama hamilelik olmamıştı.
Nasıl yani kaliteliyi tutuyor kalitesizi de? Anlayamadım

Sperm dostu kayganlastirici diye geçiyor ya. Normalde spermler 36 48 saate kadar yasiyor ama bu jel tuttuğu için 72 saate kadar canli kalabiliyor yazıyordu prespektusunde yanlis hatırlamıyorsam. Yani daha fazla sperm tutuyor. Bu da normalde dışarı alacağımız spermleri de tutuyor demek. Kalitesiz sperm dusuklere neden oluyormuş.yani hem okumuştum yazısında hem de burda bir forumda dusuk yaptim ondan sonra yazanlar vardı.

Sperm dostu kayganlastirici diye geçiyor ya. Normalde spermler 36 48 saate kadar yasiyor ama bu jel tuttuğu için 72 saate kadar canli kalabiliyor yazıyordu prespektusunde yanlis hatırlamıyorsam. Yani daha fazla sperm tutuyor. Bu da normalde dışarı alacağımız spermleri de tutuyor demek. Kalitesiz sperm dusuklere neden oluyormuş.yani hem okumuştum yazısında hem de burda bir forumda dusuk yaptim ondan sonra yazanlar vardı.
Kullanmadınız mı peki bir daha?

Preseed ve conceive plus sperme Zarar vermeyenlerden .

Hamile kalan var mı kullanıp? Spermi hızlandırıyor olabilir mi?
Canim yabanci sitelerde ki yorumlar cok cok iyi ingiltere ve yanilniyorsam ispanya uretimleri oldugu icin oralarda daha cok insan kullaniyor ve yorumlar hep hamile kalmaya yardimci oldugu yonunde . Amazon dan bakabilirsin sen de mesela amazon uk yaz oradan yabancilarinda yorumlarini gorebilirsin.

Canim yabanci sitelerde ki yorumlar cok cok iyi ingiltere ve yanilniyorsam ispanya uretimleri oldugu icin oralarda daha cok insan kullaniyor ve yorumlar hep hamile kalmaya yardimci oldugu yonunde . Amazon dan bakabilirsin sen de mesela amazon uk yaz oradan yabancilarinda yorumlarini gorebilirsin.
Teşekkürler siz kullandınız mı?

Teşekkürler siz kullandınız mı?
Evet ben de kullaniyorum 3 aydir bizim spermde sorun var bu jel aslinda hizda sorun olanlara yardimci oluyormus yuzmesini kolaylastiriyor , bizim morfoloji de sorun var ama yine de deniyoruz ben conceive plus kullaniyorum icinde magnezyum ve kalsiyum
Oldugu icin

Kullanmadınız mı peki bir daha?
Yok ben 1 tup kullandım kullandigim gun iliskiden sonra hafif kan gihi bisey geldi. Korktum. Hemen internete baktim bi zararı var mi diye o zaman okudum o zararlarını. Zaten kullanımı zor geldi bana vajinaya kadar tüpün ucunu sokmak lazım kullanamadım yani. Biraktim bir daha kullanmadım.olmadi gebelik.

Evet ben de kullaniyorum 3 aydir bizim spermde sorun var bu jel aslinda hizda sorun olanlara yardimci oluyormus yuzmesini kolaylastiriyor , bizim morfoloji de sorun var ama yine de deniyoruz ben conceive plus kullaniyorum icinde magnezyum ve kalsiyum
Oldugu icin
Kaç tüp oluyor 1 tüp bir kere de kullanılıyor mu?

Oldugu icin
Kullanımı nasıl cok kucuk paketler halinde 8 *4 ml yazıyor. 1 tanesi bir kerede kullanılıyor mu? Ne kadar kullanılıyorki bu oldukça az ve pahalı gibi sanırım

Back
X