spermin geri akmamasi

Asabi_kiz

Ne sen nede ben, sadece adalet kazansın...
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
137
64
48
Kizlar size bir soru soracagim. Ben 4 aydir bebek istiyorum ve bu ay adetim bitti eşimle ilişkiye girdik. Eşim boşaldigini soyledi ama iliskiden sonra vajinadan disari hic sperm cikmadi. Bende eşimin bosaldigina pek inanmadim. Boyle bir sey yasadiniz mi hic? Normalde hemen disari akarlardi. Cevabinizi beklicem...

Ben hamile kaldığımda tek bir damla dısarı cıkmamıştı :) umarım sende de öyle olmuştur :)
Hissetmedin mi peki birşey?

Canım ben de çocuk istiyorum benimde hep dışarı cikiyo tamamının içerde kalması çok zor zaten bebek için çok az bi sperm gerekiyomus internetten okudum
Kizlar size bir soru soracagim. Ben 4 aydir bebek istiyorum ve bu ay adetim bitti eşimle ilişkiye girdik. Eşim boşaldigini soyledi ama iliskiden sonra vajinadan disari hic sperm cikmadi. Bende eşimin bosaldigina pek inanmadim. Boyle bir sey yasadiniz mi hic? Normalde hemen disari akarlardi. Cevabinizi beklicem...

Canım ovulasyon tarihlerinde mi dışarı çıkmadı yoksa biraz bilgi verirmisin
Tatlım pek bilmiyorum çünkü o ay tek bir kez korunmamıştık. Benim tahminim ovulasyona birkaç gün vardı.
Ama normalde akardı hep dışarı o gün öyle olmadı nedense..
Bu arada kaybettim bebeğimi 9 haftalıkken cumartesi günü kürtaj oldum falan. İnşallah yine nasip olur..

Bu arada ben tamamen hamileliğin Allahın mucizesi olduğunu düşünüyorum. Ne zamansa o zaman nasip oluyor. Nolur fazla takmamaya çalışın kafanıza. Olayın keyfini çıkarın, nacizhane tavsiyemdir.

Tatlım pek bilmiyorum çünkü o ay tek bir kez korunmamıştık. Benim tahminim ovulasyona birkaç gün vardı.
Ama normalde akardı hep dışarı o gün öyle olmadı nedense..
Bu arada kaybettim bebeğimi 9 haftalıkken cumartesi günü kürtaj oldum falan. İnşallah yine nasip olur..
Benim adetim dün bitti bugun iliskiye girdik ve bu sekilde hic sperm geri gelmedi. Adetin hemen arkasindan hamile kalinir mi ki canım?

Herkesin ovulasyonu döngüsü bambaşka. Reglyken hamile kalanlar var. Dolayısı ile herkesin kendine ait hikayeleri var. Hersey olabilir ve umarım sağlıkla hamile kalıp sağlıkla bitirirsin bu süreci :)

Herkesin ovulasyonu döngüsü bambaşka. Reglyken hamile kalanlar var. Dolayısı ile herkesin kendine ait hikayeleri var. Hersey olabilir ve umarım sağlıkla hamile kalıp sağlıkla bitirirsin bu süreci :)
Amin canım insallah tesekkur ederim cevap icin ve dalga gecmedigin icin...

Ay canım çok tatlısın :-)
Şu bebek sevdası bizi deli edecek en son ..
Kuzum sen yinede eşini öyle takip edip huylandirma boşaldınmı gibi sorular sorup cinsellikten soğutma.
Sende zevk almaya bak eşinle bebiş için beraber olma :)
Erkekler bu konuda daha hassas malesef bende bi ara beyninin etini yemistim adamın ama şimdi hiiic umursamiyorum

Amin canım insallah tesekkur ederim cevap icin ve dalga gecmedigin icin...
Aşkolsun niye dalga geceyim ki? Bak ben de zor bir süreçten geçiyorum. Allah isteyen herkese sağlıkla dertsiz tasasız sıkıntısız nasip etsin anne olmayı inşallah. Ama dediğim gibi olayın tadını çıkar zaten bebek olduktan sonra muhtelemen bir süre zor olacak :) kendini üremek icin cinselliğe endeksleme hem kendini hem eşini üzersin her reglinde sonra .. Sen beni dinle, hayatın tadını cıkar bebek ne zaman canı isterse o zaman gelecek ;)

Ay canım çok tatlısın :-)
Şu bebek sevdası bizi deli edecek en son ..
Kuzum sen yinede eşini öyle takip edip huylandirma boşaldınmı gibi sorular sorup cinsellikten soğutma.
Sende zevk almaya bak eşinle bebiş için beraber olma :)
Erkekler bu konuda daha hassas malesef bende bi ara beyninin etini yemistim adamın ama şimdi hiiic umursamiyorum
Canım benim sende cok tatlisin :) sen kac senelik evlisin bebek varmi

Aşkolsun niye dalga geceyim ki? Bak ben de zor bir süreçten geçiyorum. Allah isteyen herkese sağlıkla dertsiz tasasız sıkıntısız nasip etsin anne olmayı inşallah. Ama dediğim gibi olayın tadını çıkar zaten bebek olduktan sonra muhtelemen bir süre zor olacak :) kendini üremek icin cinselliğe endeksleme hem kendini hem eşini üzersin her reglinde sonra .. Sen beni dinle, hayatın tadını cıkar bebek ne zaman canı isterse o zaman gelecek :KK66:
Rabbim yardimcin olsun haklisin canım ama insanogluyuz iste bazen boyle dusuncelerle meskul ediyoruz beynimizi.

Haklısın ama kafayı bu konudan uzaklaştırmadan da olmuyor işte bizzat yaşadım.. İlk ay kimyasal gebelik yaşadım kafaya takmaktan sonraki ay tamam istemiyorum vazgectim ben dedim hamile olduğumu öğrendim. Ha yaşamadı o ayrı.. Ne zaman nasipse o zaman olacak, sen keyfini çıkarmaya baaaak :))

Haklısın ama kafayı bu konudan uzaklaştırmadan da olmuyor işte bizzat yaşadım.. İlk ay kimyasal gebelik yaşadım kafaya takmaktan sonraki ay tamam istemiyorum vazgectim ben dedim hamile olduğumu öğrendim. Ha yaşamadı o ayrı.. Ne zaman nasipse o zaman olacak, sen keyfini çıkarmaya baaaak :))
Rabbim hepimiz icin hayirlisini versin canım benim

Çok üzüldüm canım senin adina.sen de üzülme artık rabbim tekrar nasip eder ben de senin gibi düşünüyorum ama yine de elimden ne geliyosa yapmaya calisiyorum
Bu arada ben tamamen hamileliğin Allahın mucizesi olduğunu düşünüyorum. Ne zamansa o zaman nasip oluyor. Nolur fazla takmamaya çalışın kafanıza. Olayın keyfini çıkarın, nacizhane tavsiyemdir.

Çok üzüldüm canım senin adina.sen de üzülme artık rabbim tekrar nasip eder ben de senin gibi düşünüyorum ama yine de elimden ne geliyosa yapmaya calisiyorum
Ben kapattım bile o konuyu açıkçası .. Allah beterinden saklasın diyip işe güce sarıldım bu sabah itibariyle. O kadar kötü hikayeler duydum ki şükrediyorum: olursa da Allahtan olmazsa da Allahtan.. Hiçbir zaman olmasa bile üzülmeyeceğim söz verdim kendime.. Herşeyin hayırlısı :)))

Aynen canım herşey Allahtan rabbim gönlüne göre versin:)
Ben kapattım bile o konuyu açıkçası .. Allah beterinden saklasın diyip işe güce sarıldım bu sabah itibariyle. O kadar kötü hikayeler duydum ki şükrediyorum: olursa da Allahtan olmazsa da Allahtan.. Hiçbir zaman olmasa bile üzülmeyeceğim söz verdim kendime.. Herşeyin hayırlısı :)))

Aynı seyleri bende yaşadım. 4 ay falan bebek düşünmüyorum bu arada Dr bana bu önümüzdeki15 gün içinde hamile kalabilirsiniz dikkat et demişti

Back
X