Erkek İnfertilitesi spermin sayısında ve hareketlilikte artış için arı sütü birebir!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

miray15

Rabbim hayırlısını ver
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
794
2
116
Ankara
kızlar geçen ay eşim arı sütü kullandı bitkisel kapsül.. 30 milyon artış oldu ve hareketlilikte %10 dan %30 a yükseldi. kullandığımız markayı buraya yazamıyoruz galiba. ama bitkisel kapsüll şiddetle tavsiye ederim. geçen ay aşılamam tutmadı ama sayı iyi olmasına rağmen. önümüzdeki maçlara bakacağız artık. :92::12:arı sütüne devam. ben de kullanıyorumm.
herhangi bir arısütü kapsülü bulamazsanız isterseniz özelden mesaj atarım.:52:

kızlar geçen ay eşim arı sütü kullandı bitkisel kapsül.. 30 milyon artış oldu ve hareketlilikte %10 dan %30 a yükseldi. kullandığımız markayı buraya yazamıyoruz galiba. ama bitkisel kapsüll şiddetle tavsiye ederim. geçen ay aşılamam tutmadı ama sayı iyi olmasına rağmen. önümüzdeki maçlara bakacağız artık. :92::12:arı sütüne devam. ben de kullanıyorumm.
herhangi bir arısütü kapsülü bulamazsanız isterseniz özelden mesaj atarım.:52:

topiğin hayırlı olsun canım

topiğğin hayırlı olsun arkadaşım nerden bulcaz bu kapsülüüü

hee bişey daha sorcaktım bu arıısütü bal polen karısımı var her sabnbah ve akşam yeniyorr sprem sayısı artsın diye falan buda omu yoksa onun gibi bişeymi yanı onun kapsülümü

kızlar bende herakşam eşime muz dilimlerinin üzerine arı sütü bal polen karışımı döküyorum üzerinede fındık :)))) harika bir görüntüsü oluyo tavsiye ederim :)))

topiğin hayırlı olsun canım

sağolasın canım.

topiğğin hayırlı olsun arkadaşım nerden bulcaz bu kapsülüüü

bu internette de var. bazı anlaşmalı eczanelerde de var.. arısütüyle çığır açarız inş.

hee bişey daha sorcaktım bu arıısütü bal polen karısımı var her sabnbah ve akşam yeniyorr sprem sayısı artsın diye falan buda omu yoksa onun gibi bişeymi yanı onun kapsülümü

evet onu da biliyorum. bu kapsül sadece arı sütü kapsülü..

kızlar bende herakşam eşime muz dilimlerinin üzerine arı sütü bal polen karışımı döküyorum üzerinede fındık :)))) harika bir görüntüsü oluyo tavsiye ederim :)))

ooo sen doping hazırlıyon bayağı.. çok sıvı mı ki arı sütü bal polen. ben almıştım kaşıkla zor alınıyordu kavanozdan.

ooo sen doping hazırlıyon bayağı.. çok sıvı mı ki arı sütü bal polen. ben almıştım kaşıkla zor alınıyordu kavanozdan.

evet canım kaşıkla zor alınıyo önce muzları dilimliyorum tatlı kaşığı ile arı sütü bal polen karışımını gezdiriyorum üzerinde görsel olarakda güzel hemde faydalı :)))) üzerindede fındık ezip döküyorum offf ):))

miray15 bilgi için sagol canım bende kapsülünü alayım eşim zaten val falan yemez bu arada günaydın

bu sitede nerden sipariş verebiliyoruz rojal jelli ben bi sitede buldum

Arı Sütü / Royal Jelly 60 Kapsül 64,95 fiyatlar böylemi

yaa bişey daha sorcam kızlarr geçiboynuzu kapsülüyle arıssütü royal jelly beraber kullansak olurmöu acaba benim eşim keçiboynuz pekmezini ne yiyor nede kürünü içiyorr

krishazel canım bende alsammı şu arısütü kapsülünden
bizim sokaktaki eczaneden sepe natural markanın var gördüm
alayımmı acaba
adamı çıldırttım ama :))
neyse içcin faydası oluyor

Back
X