• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Spermiogram testi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cansuezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
366
110
53

Eklentiler

• 2B47A354-2D2F-46F2-816D-51FE8140C120.webp
    2B47A354-2D2F-46F2-816D-51FE8140C120.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 83
Canım totalde galiba 7/8 sperm görülmüş e bu yüzden morfoloji de bakamamışlar sayı çok çok çok düşük olduğu için . Sorun neydi peki doktorunuz bilgi verdimi hormonlar olur varikosel olur bi bilgi vermedimi ?

Evet canım varikosele bakıldı hormonlara bakıldı sıkıntı çıkmadı bu farklı bir test sanırım 6 milyon sprrm görülüyor normalde saha dedikleri farklı bir anlam sanırım onu anlamıyoruz biz

Evet canım varikosele bakıldı hormonlara bakıldı sıkıntı çıkmadı bu farklı bir test sanırım 6 milyon sprrm görülüyor normalde saha dedikleri farklı bir anlam sanırım onu anlamıyoruz biz
Onunla ilgili bi bilgim yok canım biz henüz normalinde kaldık 😂 bakalım haftaya yenisini vericez peki sizin normal değerler nasıl bu farklıysa onu biliyomusun

Değerlerimiz normal değil canım 1 ay önce yaptırdığımızda 6 milyon olduğunu ve hareketsiz kaldığını söyledi doktor tüp bebek dedi sizin nasıl durumlar

Değerlerimiz normal değil canım 1 ay önce yaptırdığımızda 6 milyon olduğunu ve hareketsiz kaldığını söyledi doktor tüp bebek dedi sizin nasıl durumlar
Bizim ilk sonuç tam bir hüsran kuzum henüz 6 ayşık evliyiz güle oynaya 2 ci balayımız gibi gittimiz tatilde ben bi mauyne olmak istedim yurt dışında yaşıyoruz buradaki doktorlara pek güvenmediğimden neyse rahim çok iyi yumurtaların maşallahı var dedi ultrasonla baktı 6 aydır korunmuyoruz biz aslında dedim başından berri istiyoruz anne baba olmayı aşşada lab var kaç gündür ilişki olmadı dedi 2 dedik a yeter yeter inin bi sperm testi verin dedi indik verdik total sayı 4 milyon 1ml sayı 1 milyon morfoloji 2% ileri hızlı yok yavaş hareketli 5% yerinde hareketli 5% ( eşim 10 gün ağır antibiyotik ve ağrı eksici artı iğne olmuştu deniz yüzünden bi kulak iltabı geçirmişti ) sorduk bişey olmaz dediler etkilemez . Sonra ürüloga gittik fsh ve lh normalinden biri 4 sayı yüksek diğeri 2 testesteron 6 o iyidi yani tek 😂 normal yolla uğraşmayın olmaz kısırlık var diyemem ama normal yollada olmaz tüp bebek yaptırın dedi sevgili pro. Doktorumuz ne şunu deneyin ne bunu için kadın doğumcu orada görüştüm emodex dedi onuda ben almadım sinirden . Zaten olmazmış diye şimdi pişmanım ama olsun 😂 bahçeciyi takip ediyordum direk ertesi günde oraya gittik ön görülme yaptık . 2 ci sperm testinide yapın 3/4 de yapın ama sayı böyle kalırsa piskolojikmen ne zaman hazırsanız gelin dedi yaşımdan dolayı şanslıymışız . Ama bide rahim fimi istenildi 1 sy sonra tekrar istanbula gelip onu yaptırıcam doktorumla ikinci kez görüşücez rabbiminde izniyle martta başlamak istiyoruz bu arada kür yapıyorum elimden geldince . Haftaya bidaha verelim diyoruz . Hayatımı anlattım sanki hkkını helal et uzun oldu

Estağfurullah Canım bende senin gibiyim doktor banada şiir gibisin bişryin yok dedi herşeyin gayet iyi dedi ama eşimin sperm sayısı 6 milyon ileri hız %0 yavaş hareket %22 bizde ilaç kullandık bizimde yaşımız küçük ben 22 yaşındayım bende 1.5 senelik evliyim doktor tüp bebek dedi bende yaptırmak istiyorum Rahim filmindende çok korkuyorum yaptırmasak olmuyomu onu zor bişeymiş yaptıracaksan anesteziyle yaptır diğer türlü çok ağrı oluyormuş

Estağfurullah Canım bende senin gibiyim doktor banada şiir gibisin bişryin yok dedi herşeyin gayet iyi dedi ama eşimin sperm sayısı 6 milyon ileri hız %0 yavaş hareket %22 bizde ilaç kullandık bizimde yaşımız küçük ben 22 yaşındayım bende 1.5 senelik evliyim doktor tüp bebek dedi bende yaptırmak istiyorum Rahim filmindende çok korkuyorum yaptırmasak olmuyomu onu zor bişeymiş yaptıracaksan anesteziyle yaptır diğer türlü çok ağrı oluyormuş
Aa sayılarımız felan yakın bi yavaş hareketli sizde bizden baya fazla 😌 .. canım buradaki doktorum türkiyedekinden farklı biraz açtı konuyu yurt dışında yum dedim gibi bulundumuz ülkede yok yapılmıyo doktoruma neden dediğimde çünki insani bişey değildi ve sağlık bakanlığı kaldırdı bence çokta doğur bi karardı dedi . Ve üstüne basa basa kesinlikle ve kesinlikle anestezi altında iste dedi ben ufak tefek bişey olduğumdan acıya dayanamam diye düşündü . Psikolojinde çok önemli yıpransın istemem zor bişey bana göre dedi . Kendisine çok güvenirim. Baktım tüp bebek uzmanımınnyazdı yer anestezili yapıyomuş ama zaten yapışıklık vs yoksa pek acımıyomuş diyende çok . Ama eşimde doktoru duyduktan sonra anestezi en azından lokal anestezi olsun istiyor . Bakalım 1 ay sonra yaptırıcam düşünsene burada hiç imkanım yok kalkıp oraya geliyorum . Burda 25 yaşın altında olanlara tüp bebek uygulamıyolar ayrıca . Bende seninle aşşa yukarı aynıyım 23 yaşındayım

Ben de iğneden korkarım 😂 nasıl dayncam bu sürece bilmiyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Tedaviye bende Aralık gibi başlamayı düşünüyorum ilaç felan pek etki etmicek heralde

Bülent tıraşa gitsene İstanbul’da göreceksen tedaviyi
Canım çok karasızdım bilmiyorum tanırmısın cem çelik var insta üzeri çok çok video sunu izliyodum hiç yolumun düleceğini tahmin bile etmezken 20 yıldır uğraşan bi çift hamile kalmıştı onlarla keşfetmişyim sonrasında aklıma ilk bahçeci geldi aradım cem beyde yer yok ama gelin ön göüşmeyi tk bi doktorumuzun zamanı var şu saate onunla yapın isterseniz tedavi için yine cem beye geçin ama gittim doktorda çok ilgiliydi çok olumlu konuştu güzelce süreci anlattı bissürü test istedi bülent tıraş çok yoğun diyolar bahçecinin bir artısıda o 2 haftalık süreçte piskolog imkanı tanıyolar hatta ben gerekmiyo aslında dedimde ( ücretin içinde ) ama siz hormon takviyesi alıcaksınız zaten zor bi süreç yıpratıcı olabiliyo en aza indirmek istiyoruz diyolar ödeme felan yapmadık henüz doktorun numarası var yazıyorum aklıma yakılan bişey olursa sağolsun ilgileniyor .. bilmem belki bu bi işarettir dedim oraya gittim

Hakkında hayırlısı olsun canım tez vakitte alırsın bebeğini kucağına inşallah

Hakkında hayırlısı olsun canım tez vakitte alırsın bebeğini kucağına inşallah
İnşalllah canım rabbim kimseyi zorda darda bırakmasın her isteyen kadına evlet nasip eylesin kokusuna hasret koymasın 😌 en kısa zamanda seninde hamilelik haberini bekliyorum aralıkta yaptırıcam demissin .. sen nerde yaptırıyosun canım

Ben Ankara’da yaşıyorum memorial hastanesinde bir doktor buldum orda yaptırmak istiyorum ama bakalım şartlar ne gösterecek ☺️

Amin Canım inşallah bende senin en kısa zamanda hamilelik haberini bekliyorum ♥️

Allah nasip kısmet ederse senin doktorun ne kadara yapıyor canım tüp bebeği

Allah nasip kısmet ederse senin doktorun ne kadara yapıyor canım tüp bebeği
Canım herşey herşey içinde sperm dondurma ilaçlarla galiba 18 bine maxx gelir denildi kaba bi hesap 16/500 17 de olabilir ama biz herşeyi şişirirsen bu oluyo .. seninki ?

Ben daha hiç görüşmedim ama sanırım öyledir fiyatları Burdada sade tüp bebek için aradım 9 bin dendi ilaçlar felan harici

Back
X