tuliny canım banada öle gelio çünkü kesin düzelrdemişti amelyattann önce ama sonrası özeline gitmedik die belki öle sölemiş olabilir bide resmen eşimle alay etmiş biliomusun gülmüş sonuç 1 milyon olunca allah onu kahretsin....peki sen hamilemisin eşin kaç ay oldu amelyt olalı.sence 1 yıl sonra düzelirmi kesin nekadar düzelir.eşim keçiboynuzu suyunu asla içmem dio 3 kez zorla kawga kıyamet içti bende ısrar etmek istemiorum tatsızlık çıkio çünkü...şu yukarda warikosele kesin çözüm die raklam war 350 ytl 2 ay sonra kesin hamilelik dio sence nasıl almaya değermi alayımmı eşime
İnşallah tuliny; şimdilik 1 doktorla görüştük oda özel hastanenin üroloji dr idi. kendim tıp fakültesinde çalışıyorum. yarın sonuçlarını alıp fakültedeki üroloji uzmanlarına göstereceğim. gittiğimiz üroloji doktoru öyle olumsuz konuştuki sanki varikosel ameliyetını yaptırmasanız da olur direk tüp bebek düşünün der gibiydi. cumartesi günü eşim tekrar sperm testi yaptıracak inşallah biraz da olsa yüksek çıkar değerleri de umudumuz yükselir. eşim 27 ben 26 yaşındayım. inşallah herkesin dileği gerçekleşir. verdiğin moral ve destek için teşekkürler.
cevabın için teşekkür ederim Fadik. belki bu zamana kadar hiç aklımıza gelmemiş bişey başımıza geldi. eşimin fazlasıyla duygusal bir yapısı var. bilmem hatırlarmısınız eskiden sıcak saatler vardı. eşim o diziyi hiç kaçırmazmış. birgün mehmet aslantuğ olacağım hiç aklıma gelmezdi dedi durdu hep. ( dizide kısır olduğu için evlenmek istemeyen rolünde oynuyormuş mehmet aslantuğ). destek olmaya çalışıyorum. en azından evliliğimizin çocuk olmayacaksa bile devam edeceğini, hiçbir çare bulamazsak bile ileride üvey çocuk bile alabileceğimizden falan bahsediyorum. biliyorum bunlar için henüz erken ama ne söyleyeceğimi nasıl davaranacağımı bilmiyorum. derdi veren allahım dermanınıda verir inşallah. eşimin ürolog ile konuşurken ki yüz ifadesi herhalde hayatım boyunca aklımdan silinmeyecek. bu duruma alışması çok zor olacak gibi duruyor.
eşim muayene oldu ve doktor direk tüp bebeğe yönlendirdi. diğer yöntemlere hiç maddi ve manevi bişeyler kaybetmeyin direk tüp bebek için uğraş verin dedi. eşimin ayalarını kontrol etti ve çap olarak neredeyse yarısı olduğunu ama bebeğin olmuycağı yönünde kesin bişey söyleyemiyceğini belirtti. sonuçta sperm var sizde ve belli mi olur normal yolla bile olabilir imkansız değil ama çok zor dedi. en azından diğer dr gibi konuşmadı. kendi ailesinden ve gelen hastalardan örnekler vererek bize moral verdi. herşey hayırlısı. yarın eşim son sperm testi yaptıracak ve konuyu yarın akşam ailelerimize anlatmayı planlıyoruz. eşimin de biraz morali yerine geldi gibi. şimdiden bebeğimiz olduğunda yaşgünlerinde hastane masraflarının faturalarını hediye edicekmiş :))))) Allahım inşallah yüzümüze güler de bebek sahibi oluruz tabii cümlemize..
sağol tuliny. dediğim gibi yarın ailelerimize konuyu açmayı düşünüyoruz. bu arada ben ve eşim 2 haftalık yıllık izne çıktık. iznimizde bir tüp bebek merkezine gitsek mi diye konuşuyoruz. eşim alman hastanesine gidelim orası iyi diyor. biz edirnedeyiz. bu işlemler git gelli zor olur gibi geliyor. gerçi eşimin teyzeleri var istanbul kartal da oturuyorlar. olmazsa onlarda kalırız falan diyo. tüp bebek için ön görüşme falan nasıl oluyor. yani o söylenen 2500-3000 euro civarı parayı hemen mi ödüyoruz. yoksa muyane ücreti, görüşme ücreti, tahlil ücreti gibimi ödüyoruz. eşim olmazsa kredi çekeriz veya arabayı satarız diyorda. biraz bilgi verebilirmisiniz bu tüp bebek aşamaları hakkında ve istanbulda önerebileceğiniz bir hastane veya alman hastanesinden bir doktor...
tuliny arkadaşım benim eşimin sperm sayısı 6 milyondu..ama testte pek fazla bilgi yoktu...doktor 2.evre varikosel demişti..şimdi ameliyat da oldu.1 ay önce...eşim 31 ben 27 yaşındayım..doktor 1 sene bekleyin ameliyattan sonra dedi..acaba beklesek mi?yoksa direk tüp mü denesek??bende bi sorun yok gibi..ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?