Erkek İnfertilitesi Spermiyogram ?? Ileri hareket %19 yardımm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Toplam hareketiniz 25 ileri hareket malesef 0 doktorunuz ilac falan vermedi mi takviyelerle duzelip hamile kalanlar var ayrica havuc suyu icirebilirsin esine harekete fayda ediyor
Verdi iki tane vitamin kullanıyor keçiboynuzu özü,pekmezi ve her gün çayını yapıp içiriyorum birde çörek otu yağı ekmeğe sürüp yiyor bir önceki sonuçta toplam sayı 7.5 milyondu morfoloji sıfırdı.Bir önceki teste göre sayı fazlasıyla arttı ama tüp bebekte 0 ileri hareketle şansımız nedir acaba daha fazla beklemek istemiyoruz çünkü.

Hareketin onemi yok diyorlar tup bebekte direk yumurtanin icine koyuyolar cunku ama kalite onemli tabi

İleri hızlı hareketli sperm yok. İleri yavaş hareketli %10. Yerinde hareket eden de %15. Yani %32 olması gereken değer %10. Sol taraftakiler de yıkama işleminin sonuçları.

İleri hareket 5-10 arası değer ile 6 kez hamile kaldım Üstelik sayımız da size göre daha az eşinizin değerinde bir sorun yok
Değerleriniz de gayet iyi
canım gerçekten mi?
bizimde ileri hızımız 0 dan 5 e cıktı takviyelerle. böyle okudukca mutlu oluyorum. 5 le hamile kaldıysanız süper
Dogum oldu mu peki?

G gkaraca merhaba bende 2 yıllık evliyim bayadır istiyoruz doktora gittik eşimle bende bir sorun yok fakat eşimde ileri hareket düşük dendi vitamin verdiler sizce bu sonuç la hamile kalabilir miyim?

Ön İşlemler
Hacim1.0L1.4 - 1.7ml
LikefikasyonNormal
Cinsel Perhiz Süresi4
Otomatik Sayım
Sperm Konsantrasyonu84.7H12 - 16M/ml
Toplam Hareketlilik41.0N38 - 42%
İleri hızlı hareketlilik25.0L31 - 34%
Yerinde hareketli sperm16.0%
Hareketsizlik59.0%
Morfoloji
Hareketli Sperm Konsantrasyonu34.5M/ml
İleri hareketli sperm21.1M/ml
Ortalama Hız7.0mic/sec
Sperm Hareket İndeksi53.0
Toplam Sperm84.7H33 - 46M
Hareketli Sperm34.5M
Toplam İleri Hareketli Spermler21.1
Toplam Fonksiyonel Sperm2.9M
KRUGER
Morfoloji: % Normal form Kruger6.0H3 - 4%
PH
PH7.0N>7.2
ÖZEL SPERM TETKİKİ
ÖZEL SPERM TEKTIKIÇALIŞILDI

Sizin değerleriniz iyi, ileri hareketlilik de biraz az evet ama hamile kalmak için engel değil. Sperm yapisi da iyi. Spermi hizlandiran vitaminler faydasi oluyor sperm hizinda ama hemen etki etmez diye biliyorum. Biraz zaman alabilir, doğal yollari deneyin siz derim. Rabbim sağlikla kucaginizaalmayi nasip etsin. Yalniz ben doktor değilim tabiki doktorunuza sorun, ben oyle yorumluyorum sadece

Hang
canım gerçekten mi?
bizimde ileri hızımız 0 dan 5 e cıktı takviyelerle. böyle okudukca mutlu oluyorum. 5 le hamile kaldıysanız süper
Dogum oldu mu peki?
Hangi takviyeleri kullandınız acaba bizde vitamin ve takviyeyle sayıyı yükselttik ama hareket hala 0 siz ne kullandınız

Hang

Hangi takviyeleri kullandınız acaba bizde vitamin ve takviyeyle sayıyı yükselttik ama hareket hala 0 siz ne kullandınız
Sabahları zeytınyagında bekletilmiş kuru ıncır ve her sabah bir kaşık keçiboynuzu pekmezi.hergun nar fındık cevız badem nar bitter cıkolata
impryl die bir ilaç gunde bir tane
her aksam havuc suyu ve muz
birde aktardan özel karışım macunu var her aksam yatmadan once 1 kaşık onu yiyor

Cogu
Çoğunu yapıyoruz bizde keçiboynuzu özü,pekmezi,çörek otu yağı,Arı sütü poleni artı doktorun verdikleri ama iki testte de 0 ne yazık ki.Özel karışım macunun içinde neler var Teşekkürler şimdiden

canım onun ıcındekıleri aktar bize soylemıo ama bıkac tanesını biliyorum onlarda arı sütü varmış keçiboynuzu varmış birde hurma özü varmış.

Merhabalar
Merak ettim bir konu var.
Keçiboynuzu pekmeziyle havuç suyunu aynı zaman da veriyordunuz?
Zararlı olduğu söyleniyor, tedirgin oluyorum o yüzden.

Merhabalar
Merak ettim bir konu var.
Keçiboynuzu pekmeziyle havuç suyunu aynı zaman da veriyordunuz?
Zararlı olduğu söyleniyor, tedirgin oluyorum o yüzden.

canım ben keçiboynuzu pekmezi veriyorum her sabah işe giderken yani sabah 07:00'de.
akşamda havuc suyu içiyor. arada cok uzun zaman var. bunun dışında saraçoğlunun dediği şey 2 kürü aynı anda yapmayın. yani keçiboynuzu kürüyle havuç suyu kürünü aynı anda yapmayın dedi. bende keçiboynuzunu kür olarak yapmıyorum zaten pekmez olarak içiyor.
bunu aktarcıma sordum ikisini biarada yese bişey olur mu dıe adam güldü ne alaka diye :)

Bende havuç suyubu akşam veriyorum.
Korktuğumdan keçiboynuzu pekmezini bile veremedim, ters etki yapar diye.
O zaman bende başlayayım.
Teşekkür ederim :)

Bende korkuyodum ama aktarcım rahatlattı içimi
ikisini birarada versem ne olur dedim, ikisini bi arada vermiş olursun dedi bana
Aslında o kadar çok yükleniyorum ki korkmuyor da değilim.
İncirdi nardı havuçtu çerezdi derken yoruyorum zaten ama işte çabalıyoruz bizde birşeyler için.

Aslında o kadar çok yükleniyorum ki korkmuyor da değilim.
İncirdi nardı havuçtu çerezdi derken yoruyorum zaten ama işte çabalıyoruz bizde birşeyler için.
yüklenebildiğin kadar yüklen hiçbişey olmaz hepsi bitkisel hiç bir yan etkileri yok hepsi organik şeyler.
bizim hızımız 0 dı doktor dedi yüzde 90 yükselmicek tüp bebek bile tutmaz dedi.sonra ben yılmadım bu dedıklerımı yaptım sımdı 5 e cıktı yapmaya da devam edıorum hergun.tüp bebek bile tutmaz diyen doktor sımdı gel aşılama yapalım dıor.ama gitmicem dogal yolla olcak sayıya gelene kadar devam :)

İnşallah canım.
Varikosel falan mı vardı sizde de ?
Bizimde ameliyattan sonra sayımız arttı, hızımızda çok olmasa da arttı ama morfoloji aynı kaldı.

İnşallah canım.
Varikosel falan mı vardı sizde de ?
Bizimde ameliyattan sonra sayımız arttı, hızımızda çok olmasa da arttı ama morfoloji aynı kaldı.
yok canım varikosel cıkmadı. ultrasonlar kan tahlilleri falan yapıldı allaha şükür o cıkmadı. sayımız cok yüksek 127 mılyon ama ileri hızımız 0 dı . şaka gibi bişeydi yani. doktor dedi sayının bukdr yüksek olupta hızın 0 olması normal değil. genetik bişey olduugunu gosterebilir o yuzden yukselmeyebilir dedi. alahtan yukselıo ama cok yavaşş. morfolojide 1 di en sonki testte 3 olmuş

Allahtan ilerleme var canım.
İnsan böyle artış olduğunu görünce moral olarak da iyi oluyor.
Bizdede varikosel vardı ameliyat oldu işte haziran ayında.
Yavaş yavaş yükseliyor.
Allah emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…