Spermiyogram sonucu

saribaykus

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
1.528
1.098
133
32
istanbul
Merhaba Sayın Hocam 2 yıldır bebek istiyoruz olmama sebebi ile başvurduk spremiyogram testi istediler fakat sonuca göre doğal yol ile gebe kalınamayacağını söylediler lütfen yorumlar mısınız. Teşekkür ederim. ProfDrBulentTiras ProfDrBulentTiras

Eklentiler

• IMG-20171018-WA0106.webp
    IMG-20171018-WA0106.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleme:
aslında 2 kez yaptık bundan önce 1 test daha var doktor o test için kesin yanlış tekrarlayın dedi bu 2. testimiz
Kusura bakmayin doktora sordunuz sanirim soruyu ben mudahele ettim. Bizde yaptirdik ta bi cok kez o yuzden sordum

önemli değil:) sizin sonuçlarınız nasıl çıktı?
Sizinki tam olarak anlayamadim. Iki ayri sekilde vermis. Kruger a gore yaptirdik bizde. Sanirim yikanmadan once yikandiktan sora vermis. Karisik geldi bana biraz birsey diyemedim. Bizimde total 95 bin ccc de 29 bin cikti motilite iyi guzel yuzde 70 filan iyi cikti morfoloji bazen 2 bazen 3 cikti. Doktor kalirsin bu sekilde dedi morfoloji biraz dusuk geldi ama degisiyor surekli bu dedi. Yani bilmiyorum 1 seneyi buldu yine yaptirmamiz lazim her sene yenileniyor

Ama şoyle birsey var bizim biraz ugrasimiz oldu yani simdi belki daha yuksektir sonuclar ama bende pcos cikti iste. Boyle agirlasiyor zama bakalim.nolcak

Ama şoyle birsey var bizim biraz ugrasimiz oldu yani simdi belki daha yuksektir sonuclar ama bende pcos cikti iste. Boyle agirlasiyor zama bakalim.nolcak

anladım canım sizin morfoloji iyileştirilebilir durumda demek ki inşallah şuanda düzelmiştir tamamiyle umarım pco yu nasıl sonradan öğrendiniz?

bende hiçbir sorun yok hsg filmine kadar çektirdim herşeyi yaptım sadece prolaktinim yüksek çıktı oda gebeliğe engel değil dedi doktorum

neler uyguladınız ? destek olarak

anladım canım sizin morfoloji iyileştirilebilir durumda demek ki inşallah şuanda düzelmiştir tamamiyle umarım pco yu nasıl sonradan öğrendiniz?

bende hiçbir sorun yok hsg filmine kadar çektirdim herşeyi yaptım sadece prolaktinim yüksek çıktı oda gebeliğe engel değil dedi doktorum

neler uyguladınız ? destek olarak
Hacemat sülük vitaminler bitkisel kürler. Bizimde ilk sonuclarimiz vasatti daha dogrusu yanlis kabul edildi.eski bi sistemle yapilmisti kaile alinmadi ama biz bunu baya sora ogrendik baska doktora yine test yaptirmaya gittigimizde onu dikkate alip yaptik bir takim seyler. 2nci testte yine puruzler vardi yine devam ettik bitakim seylere sonuncusu fena cikmadi iste ama morfoloji cok degisken ve karisik bi mevzu bilmiyorum yine yaptirmamiz lazm yeni bi yerdeyim 1 sene onceki sonuclar istenmiyor. Pcos oldugumu da bu sene ogrwndim onceki seneler boyle bir sey yoktu sol over da gordu doktor hormon testlerim filan normalde surekli gittigim doktor oldugum icin basindan beri beni biliyordu normaldi her ay yunurtlayan duzenliydi sora biraz cozuttu yine duzeldi şu sira tayin yerinde oldugumuz icin net gozukemedim hormon testimi flan yaptm ama tam bakinamadim. Prolaktin engel olmaz ya cok kalan var benim de yengemin yuksekti 2 ilac kullandi gecti. Gecen benim de sinır 30 ken 35 cikmsti 2 kucuk ilac kullandm gecer yeter bu sana dedi okadar

anladım canım inşallah hayırlı haberi bizde alırız..
bizde bal+çörekotu - çakşır suyu - keçiboynuzu kürü - kullanıyoruz önerebiliceğin başka birşey var mıdır mesaj olarakta yazabilirsin :KK200:

Kızlar bziim sonucada bakarmısınız bugün yaptık sonuc çıktı fakat doktorun aramasını bekliyoruz .sonuç ne durumda sizce

Eklentiler

• P_20171122_173102_1.webp
    P_20171122_173102_1.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar bziim sonucada bakarmısınız bugün yaptık sonuc çıktı fakat doktorun aramasını bekliyoruz .sonuç ne durumda sizce
Morfolojin 4 iyi bence
Doktorlar 4 ü 5 i normal.buluyor harekette fena gozukmuyor. Sayinda normal.kabul ediliyor yine doktor daha iyi bilir sonuclarin biraz bizimkine benziyor bence fena degil degerleriniz alltakileri anlamadm sadece usttekiler hakknda az cok bilgim var da doktor daha iyi bilir tabi

İnşllah canım esim de çok merak ediyor sonuç ne diye hayırlısı olsun
Amin amin insallah.. morfoloji cok onemli morfolojinin yuzde 2 olmasi demek 24 milyon sperm varken bunun yuzde 2 sinin canli normal sperm olmasi demek. Buda sayiyi cok indiriyor yani. Morfoloji de etkili oluyor bu anlamda. Ama Allah buyuk hic belli olmaz her zaman tamamen umitsiz vaka degil her turlusu olabilir Allah istesin yeterki. Umarim gonlunuzce olur hersey

Raporundaki normal form yazan yerin karsisinda degeriniz 4 yaziyor.. diger yaninda da yine 4 yaziyor yani rapora gore istenen degerde

Back
X