J jolly86 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2020 101 55 48 38 13 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi effok #21 Bebyssss .!.: Sonucum çıktı yine aynı sinirden catlicam şuanda bu candida mantariyla yıllardır mücadele ediyorum bazen bitiyo sonra yine yine offff Genişletmek için tıkla... Onemli oldugunu dusunmuyorum, cogu kiside cikan bisey. Yanliz klamidya testi yapilmis mi ondan Emin olun.
Bebyssss .!.: Sonucum çıktı yine aynı sinirden catlicam şuanda bu candida mantariyla yıllardır mücadele ediyorum bazen bitiyo sonra yine yine offff Genişletmek için tıkla... Onemli oldugunu dusunmuyorum, cogu kiside cikan bisey. Yanliz klamidya testi yapilmis mi ondan Emin olun.
B Bebyssss Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2020 363 267 53 34 13 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi effok #22 jolly86 .!.: Onemli oldugunu dusunmuyorum, cogu kiside cikan bisey. Yanliz klamidya testi yapilmis mi ondan Emin olun. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki o Gönderdiğimden başka bişey yazmiyo haftaya muayene aldım hem özel hem devletten bakalim
jolly86 .!.: Onemli oldugunu dusunmuyorum, cogu kiside cikan bisey. Yanliz klamidya testi yapilmis mi ondan Emin olun. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki o Gönderdiğimden başka bişey yazmiyo haftaya muayene aldım hem özel hem devletten bakalim