anladım çok geçmiş olsun,amin inş sizin yavrunuzuda bağışlasın Rabbim pişik için naptınızşu belden aşağı olan değil mi o.. kendime uygulanan şeyin adını bile tam bilmiyorum. :)
bünye meselesi var en başta onu söyleyeyim ama sonrasında başağrısı çoğunlukla oluyormuş. çevremdekiler öyle dedi. ama ben çok fena oldum. ki acile bile gittim. saatlerce serum yedim. acil köşelerinde daha haftası olmamış minik bebeğimi emzirmek zorunda kaldım. Allahtan mikrop kapmadı yavrum oralarda.
bende hem başağrısı hem mide bulantısı yaptı maalesef. ayakta duramıyordum. yatarken bişeyim yoktu. başımı kaldırdığım an başıma şiddetli bir ağrı sonra mide bulantısı başlıyordu.
3 gün falan çektim.
süt için bişey yapmadım. çok şükür hemen geldi. bebeğim emdi. sorun yaşamadık. sanırım bu süt olayını hiç düşünmemek lazım. akışına bırak. bebek emecek süt gelecek. olayı böyle düşün. İnşaallah sorun olmaz.
Rabbim sağlık ve afiyetle kucağınıza almayı nasip etsin.
pişiği oluyor arada çok az falan. sanırım olmaması için bezini sık değiştirmek gerekli. çünkü bizde bezi uzun süre kaldığında oluyor hep. kakası yok diye almayı unutuyorum maalesef..anladım çok geçmiş olsun,amin inş sizin yavrunuzuda bağışlasın Rabbim pişik için naptınız
Efenim hemen anlatayım:
4 yılı geçti benim spinal olalı, benim ağrım sızım olmadı açıkçası her gören normal mi doğurdun dedi.
Geldiler beni aldılar sırtıma bi iğne yaptılar onu bile hissetmedim ardından uzandım başımda hemşire beni konuşturup durdu bir ara midem bulandı, ilaç enjekte ettiler geçti 15 dk falan sürüyor oğlum doğar doğmaz bana geldi, sarıldık öpüştük hatta işedi, benim ilk gecesi dikişlerimin başında ve sonunda yanma oldu gece a.kesici iğne yaptılar geçti , bir iğne ile hastaneden çıktım. Bana bol bol sütsüz az şekerli nescafe içtirdi doktorum baş ağrısı olmasın diye hastanede kaldığım sürece hep nescafe içtim, sütüm anında geldi beni odaya çıkardıklarında oğlumda geldi emdi, oğlumdan kan aldılar dediler kan şekeri çok iyi sütün var sıkıntı yok bunlar 1 saat içinde oluyor.
eve geldikten sonra hani o meşhuır lohusa yatağı var ya işte ben onda hiç yatmadım benim ki kolikti (gaz sancısı) bir gece uyudu ondan sonra 4 ayına kadar gece gündüz ağladı . (allahım ömürler versin)
ben doğumdan 2 gün önce süt için mal içeceği içtim hatta alkolsüz bira.[/QU
çok geçmiş olsun ,Allah bağışlasın az şekerli nescafe dediğiniz, 3 ü bir arada değil demi sade toz nescafe
geçmiş olsun,ne güzel bir doğum,az şekerli nescafe dediğiniz 3 ü bir arada değil demi,sade kahveEfenim hemen anlatayım:
4 yılı geçti benim spinal olalı, benim ağrım sızım olmadı açıkçası her gören normal mi doğurdun dedi.
Geldiler beni aldılar sırtıma bi iğne yaptılar onu bile hissetmedim ardından uzandım başımda hemşire beni konuşturup durdu bir ara midem bulandı, ilaç enjekte ettiler geçti 15 dk falan sürüyor oğlum doğar doğmaz bana geldi, sarıldık öpüştük hatta işedi, benim ilk gecesi dikişlerimin başında ve sonunda yanma oldu gece a.kesici iğne yaptılar geçti , bir iğne ile hastaneden çıktım. Bana bol bol sütsüz az şekerli nescafe içtirdi doktorum baş ağrısı olmasın diye hastanede kaldığım sürece hep nescafe içtim, sütüm anında geldi beni odaya çıkardıklarında oğlumda geldi emdi, oğlumdan kan aldılar dediler kan şekeri çok iyi sütün var sıkıntı yok bunlar 1 saat içinde oluyor.
eve geldikten sonra hani o meşhuır lohusa yatağı var ya işte ben onda hiç yatmadım benim ki kolikti (gaz sancısı) bir gece uyudu ondan sonra 4 ayına kadar gece gündüz ağladı . (allahım ömürler versin)
ben doğumdan 2 gün önce süt için mal içeceği içtim hatta alkolsüz bira.
Maaşaallah Sübhanaallah diyelim size. çektiklerim yüzünden doğurduğumu bile idrak edemedim ben.5 ay once acilden girisle spinal sezeryan oldum gayet memnun kaldim, hastanede hic yatmadim ayni gun taburcu oldum ne bas agrisi ne mide bulantisi hic birsey yasamadim, kahve ic demislerdi ona gerek bile duymadim
Sutum hemen geldi, bol kayisi suyu ictim sezeryan oncesi ve sonrasi
6 yıl önce kızımı bu şekilde doğurdum kesinlikle tavsiye ediyorum genel anasteziden çok daha iyi bence 9 yaşındaki oğlum genel anasteziyle olmuştuKızlar hepinize merhaba,ilk başta Allah tüm evlatlarımızı bağışlasın,salı günü spinal sezeryanla doğum yapacağım,bu şekilde doğum yapanlar varmı nasıl geçti doğum,sonrasında neler yaşadınız iyi-kötü,sütünüz hemen geldimi,neye dikkat etmemi tavsiye edersiniz,ameliyat öncesi sütümün olması için ne yememi-içmemi tavsiye edersiniz, ve pişik olmaması için doğduğundan itibaren zeytin yağımı kullanayım,doğal bulamassak kaynatacakmıyım ,asidi kaç olmalı nette doğru düzgün bilgi bulamadım,yardımcı olursanız çok sevinirim...
SagolunMaaşaallah Sübhanaallah diyelim size. çektiklerim yüzünden doğurduğumu bile idrak edemedim ben.
burdan çıkan sonuçta kesinlikle bünye meselesi olduğu. herkesi farklı etkiliyor.
amin inş sizinkileride Allah bağışlasın...6 yıl önce kızımı bu şekilde doğurdum kesinlikle tavsiye ediyorum genel anasteziden çok daha iyi bence 9 yaşındaki oğlum genel anasteziyle olmuştu
Yanlış anlaşılmasın doğurdum derken ikiside sezeryan
Allah kolaylık versin sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuza
bende tersine acayip rahattım. hatta hemşire çok sakinsin demişti. gülmüştüm. :)Sagolun
Ben cok stresliydim nasil rahat oldu anlamadim zaten, korkudan titriyordum doguma giderken sancim cok cok azdi, doktor israrla ameliyathane soguk ondan usuyorsun demistihalbuki alakasi yok dinletemedim ki korkudan diye
Allah herkese hayirli dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin
İlk başta geçmiş olsun!Spinal doğum yaptım..Başta bayan bir bacağını hissedemiyorsun.O his korkunç.Şimdi bile hala etkileniyorum.Kızlar hepinize merhaba,ilk başta Allah tüm evlatlarımızı bağışlasın,salı günü spinal sezeryanla doğum yapacağım,bu şekilde doğum yapanlar varmı nasıl geçti doğum,sonrasında neler yaşadınız iyi-kötü,sütünüz hemen geldimi,neye dikkat etmemi tavsiye edersiniz,ameliyat öncesi sütümün olması için ne yememi-içmemi tavsiye edersiniz, ve pişik olmaması için doğduğundan itibaren zeytin yağımı kullanayım,doğal bulamassak kaynatacakmıyım ,asidi kaç olmalı nette doğru düzgün bilgi bulamadım,yardımcı olursanız çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?