geçmiş olsun,ne güzel bir doğum,az şekerli nescafe dediğiniz 3 ü bir arada değil demi,sade kahve
Benim de suyum bittigi icin sezeryan oldum. Bas agrisi ve bel agrisu olur diye korktugum icin genel anestezi istemistim. Dr.um israr etti spinal olmasında. Normalde 6 saat sonra ayaga kaldiriyorlar, benim dr.um bel ve bas agrisi olmasin diye 9 saat sonra kaldirin dedi hatta 10saati buldu.7-8 bardak kkahve ictim .Ilk kalkis zor oluyor tansiyonun düşüyor. Ama insan bebeginin heyecanindan fazla takmiyor. Bir daha da pek yatmadim ben hep gezdim oturdum. Ilk bir hft zor oluyor kalkarken birinin yardim etmesi lazim. Ilk birkac gun de tansiyonum cikti biraz basim agridi.Su an kizim 3 aylik ve hersey iyi sukur.Kızlar hepinize merhaba,ilk başta Allah tüm evlatlarımızı bağışlasın,salı günü spinal sezeryanla doğum yapacağım,bu şekilde doğum yapanlar varmı nasıl geçti doğum,sonrasında neler yaşadınız iyi-kötü,sütünüz hemen geldimi,neye dikkat etmemi tavsiye edersiniz,ameliyat öncesi sütümün olması için ne yememi-içmemi tavsiye edersiniz, ve pişik olmaması için doğduğundan itibaren zeytin yağımı kullanayım,doğal bulamassak kaynatacakmıyım ,asidi kaç olmalı nette doğru düzgün bilgi bulamadım,yardımcı olursanız çok sevinirim...
çok teşekkürler,allah sizinkide bağışlasın...Bünye meselesi biraz ben omuz ağrısı yaşadım ama siddetli değildi. Süt için ben tahin helvası yedim doktorun ameliyat için yasak koyduğu saatten önce 2. Gün geldi sütüm. pisik olmadık şükür çok sık degistim bezini. Ama arada hafif oluyo sebamed in pisik kremi kullaniyorum. Göğüs ucu için emzirme pozisyonun dikkat et mahvoluyo göğüs uçları 3 ayda geçti yaralar. Hayırlı doğumlar diliyorum .
çok teşekkürler,zeytinyağını çocuk pişik olmasın diye altına kullanılıyormuş,nette okudum,ama doğal olması gerekiyormuş ,markettekilerden olursa asit oranı önemliymiş ama asit oranı kaç olmalı,kaynatmalımıyım bilemedim...İlk başta geçmiş olsun!Spinal doğum yaptım..Başta bayan bir bacağını hissedemiyorsun.O his korkunç.Şimdi bile hala etkileniyorum.
Doğuma aç gidiliyor.Gece 12 den sonra yenemiyor diye biliyorum..
Eğer çok sıkıntı yapmazsanız;bide genetik değilse süt hemen iniyor.Yalnız göğüs bakımı mutlaka yapın krem alıp sürün.
Doğumdan sonra yarım saat sonra hemşireler söylüyor zaten;bol bol nescafe için.Ben içtim Çok Şükür başağrım olmadı.
Bol bol sıvı gıda tüketin ama süt içmeyin..Gaz yapar buda bir sorun..
Zeytinyağı nı ne için kullanacaksınız onu anlamadım..Her tarafım hakiki zeytinyağı dolu kullanmadım ama..
Hayırlı doğumlar dilerim..
çok teşekkürler ay çok stresli heyecanlı korku içindeyim allah sizinkide bağışlasın,bahtı güzel olsun48 gun once spınal sezeryan oldum
sohbet ede ede fotograflar cekılerek cok eglencelıydı
cıktıgımda agrı falan yoktu agrı kesıcılerden heralde
2 saat sonra su ıctım ve sureklı su ıctım
3-4 lıtreye yakın su ve kayısı suyu
bı bardakda nescafe cektı canım onuda ıctım
uyusuklugum gectıgınde her saat bası yurudum yurudukce acılıyorsun ıyılesıyorsun
benım sutum hemen geldı ozel bırsey yapmadım onun ıcın
bende ne bas agrısı ne bel agrısı ne bırsey hıc bı yan etkısı olmadı
bunyeden bunyeye degısıyor heralde
3.gunumde camasır serıyordum :)
hayırlı dogumlar dılerım stres yapma tadını cıkar
bu arada doktorum bana epudural normal dogumda spınal sezeryanda kullanılır dedı
kızımın bezını sureklı her saat bası degısıyorum ve popolın pısık kremı kullanıyorum bıde pamukla suyla sılıyorum altını yanı ıslak mendıl kullanmıyorum
doğal olması için kimyasal olmasın diye zeytinyağı sürülüyormuş,nette gördüm ama kaynatılması gerkiyormuş,asit oranı önemliymiş,ama bunların hakkında tam net bir bilgim yokBen spinal oldum hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım ayaklarımı odaya çıktıktan 15 20 dk sonra hissetmeye başladım sütüm hemen geldi hemşireler ameliyathanede emdirdiler ilk sütü, neyi kaynatacaksın onu anlamadım, zeytinyağını mı? Abartma bence al bi pişik kremi sür, mustela kullandım ben
çok geçmiş olsun amin inş cümlemizinki bağışlasın allahBenimde spinal baş ağrısı olmadı ama omuz ağrısı oldu çok kötüydü ameliyat acisini bastırdı o ağrı 2-3 güne toparlsniyosun ilk kalkisimda yardım aldım onun haricinde hep kendim kalktim gece bile bebegimle ben ilgilendim çok kötü değildim sadece ertesi gün başlayan omuz ağrısı beni çok zorladi.
Hayırlı dogumunuz olsun inşallah sağlıkla gelsin kuzunuz
doğal olması için kimyasal olmasın diye zeytinyağı sürülüyormuş,nette gördüm ama kaynatılması gerkiyormuş,asit oranı önemliymiş,ama bunların hakkında tam net bir bilgim yok
Iki doğum yaptim biri genel anestezi biride spinal bnm ikiside iyiydi ama spinal var ağrısı yapior ilkinde uyanmak zor.ikincide doguju izliorsun hemde emziriorsun.sutun gelmez bu bir banyo yapmadan.biberon al yanina zeyyinyagi kullanma sebamed kullan islak mendilde uni.simdilkk bu kadar.hayirli dogumun olsunKızlar hepinize merhaba,ilk başta Allah tüm evlatlarımızı bağışlasın,salı günü spinal sezeryanla doğum yapacağım,bu şekilde doğum yapanlar varmı nasıl geçti doğum,sonrasında neler yaşadınız iyi-kötü,sütünüz hemen geldimi,neye dikkat etmemi tavsiye edersiniz,ameliyat öncesi sütümün olması için ne yememi-içmemi tavsiye edersiniz, ve pişik olmaması için doğduğundan itibaren zeytin yağımı kullanayım,doğal bulamassak kaynatacakmıyım ,asidi kaç olmalı nette doğru düzgün bilgi bulamadım,yardımcı olursanız çok sevinirim...
Bünyeden bunyeye degisiyor.Bnm hic bas agrim olmadi ama ameliyat yerim sanki her yerimi kesiyolardi.Gunlerce oturup kalkamadim bebegime bakamadim ve emmedi beni.Ama süt icin hemen simdi basla 3 litre su ic gunde.Ve dogumdan sonrafa tuket.Su artı sut yaniKızlar hepinize merhaba,ilk başta Allah tüm evlatlarımızı bağışlasın,salı günü spinal sezeryanla doğum yapacağım,bu şekilde doğum yapanlar varmı nasıl geçti doğum,sonrasında neler yaşadınız iyi-kötü,sütünüz hemen geldimi,neye dikkat etmemi tavsiye edersiniz,ameliyat öncesi sütümün olması için ne yememi-içmemi tavsiye edersiniz, ve pişik olmaması için doğduğundan itibaren zeytin yağımı kullanayım,doğal bulamassak kaynatacakmıyım ,asidi kaç olmalı nette doğru düzgün bilgi bulamadım,yardımcı olursanız çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?