- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- 238
Bizde vardı ama ben kullanmadım psişik için doğal kremlerde mevcut..Bebiş olunca İnşAllah pek zaman bulunmuyor öyle şeylere ki ben vücuduna sürerdim banyo öncesi..çok teşekkürler,zeytinyağını çocuk pişik olmasın diye altına kullanılıyormuş,nette okudum,ama doğal olması gerekiyormuş ,markettekilerden olursa asit oranı önemliymiş ama asit oranı kaç olmalı,kaynatmalımıyım bilemedim...
Canin Rabbim hayirli saglikli kucagina kalabilmeyi nasip etsin.Kızlar hepinize merhaba,ilk başta Allah tüm evlatlarımızı bağışlasın,salı günü spinal sezeryanla doğum yapacağım,bu şekilde doğum yapanlar varmı nasıl geçti doğum,sonrasında neler yaşadınız iyi-kötü,sütünüz hemen geldimi,neye dikkat etmemi tavsiye edersiniz,ameliyat öncesi sütümün olması için ne yememi-içmemi tavsiye edersiniz, ve pişik olmaması için doğduğundan itibaren zeytin yağımı kullanayım,doğal bulamassak kaynatacakmıyım ,asidi kaç olmalı nette doğru düzgün bilgi bulamadım,yardımcı olursanız çok sevinirim...
Ben spinal yapmak zorunda kaldım malesef gebelik zehirlenmesi olduğu ve tansiyonum firladigi için.neyse şimdi bende kizim da iyiyiz bir yaşında yavrum.Kızlar hepinize merhaba,ilk başta Allah tüm evlatlarımızı bağışlasın,salı günü spinal sezeryanla doğum yapacağım,bu şekilde doğum yapanlar varmı nasıl geçti doğum,sonrasında neler yaşadınız iyi-kötü,sütünüz hemen geldimi,neye dikkat etmemi tavsiye edersiniz,ameliyat öncesi sütümün olması için ne yememi-içmemi tavsiye edersiniz, ve pişik olmaması için doğduğundan itibaren zeytin yağımı kullanayım,doğal bulamassak kaynatacakmıyım ,asidi kaç olmalı nette doğru düzgün bilgi bulamadım,yardımcı olursanız çok sevinirim...
Çok rahat oluyor tabiki stres de var ama Allah sabrini veriyor.20 dk içinde her şey bitmiş oluyor hissediyorsun sana neler yapıldığını ama acı yok.ameliyattan çıktıktan 2 saat sonra ayaklarını hissetmeye başlıyorsun ve sonraki 2 saat zor geçiyor sonra hafif hafif bir ağrısı için kahve ve su iç bol bol benim hiç baş ağrım olmadı.sütüm de hemen geldi.pişik olmaz bebeğinde hemen çok kat kat giydirme üşür psikolojisiyle.Kızlar hepinize merhaba,ilk başta Allah tüm evlatlarımızı bağışlasın,salı günü spinal sezeryanla doğum yapacağım,bu şekilde doğum yapanlar varmı nasıl geçti doğum,sonrasında neler yaşadınız iyi-kötü,sütünüz hemen geldimi,neye dikkat etmemi tavsiye edersiniz,ameliyat öncesi sütümün olması için ne yememi-içmemi tavsiye edersiniz, ve pişik olmaması için doğduğundan itibaren zeytin yağımı kullanayım,doğal bulamassak kaynatacakmıyım ,asidi kaç olmalı nette doğru düzgün bilgi bulamadım,yardımcı olursanız çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?