Babanızın nesi var geçmiş olsun Allah şifa versin oncelikle.. spinalde aslinda belden igne kismini atlatsam gerisi gelir de igneyi düşündükçe bile bayilacak gibi oluyorum vallahiDünyanın en korkak insanı ben, nikah için 2 saat ağlayıp kan verdim, ben bile olduysam sende olursun , hiç korkma anlatılan kötü hikayeler girmesin aklına, inşallah Allah babama şifa versin de bende gönlüm rahat rahat mutlu mesut 2. Çocuğumu dogurayimhiç korkma
Yoğun bakımda, inşallah Allah bize bağışlasınBabanızın nesi var geçmiş olsun Allah şifa versin oncelikle.. spinalde aslinda belden igne kismini atlatsam gerisi gelir de igneyi düşündükçe bile bayilacak gibi oluyorum vallahi
Babanizi rabbim size bagislasinnn.. içimi ferahlattiniz inşallah kolay olur genel anestezi berbatti cunki uyaninca ve sonrasıHiç milletin dediğine bakma, felaket senaryosu okuma, gayet güzel keyifli rüya gibi
Aminn inşallah, Allah duysun sesini. Hiç korkma hemde hiç genel anestezi isteme eğer zorunluluk yada ne bilim başka bişey yoksa, iğne hiç acitmiyor, sonra zaten anestezici yada hemşire ile sohbet zannediyorsun ki ameliyat başlamadı bı bakiyorsun 15 dakika sonra bı ağlama sesi,zaten o giyinirlen seni dikiyorlar,tek gıcık şey odaya geçince üşüyorsun geri herşey film gibi, zaten bı agrikesici iğne yapıyorlar uyusuksun diye hissetmiuorsun ,belden uyusmanin faydası çok, yoksa bı de o iğneden korkarinsan, ağrı sızı yok, zaten yürümeye başlayınca olay bitiyorBabanizi rabbim size bagislasinnn.. içimi ferahlattiniz inşallah kolay olur genel anestezi berbatti cunki uyaninca ve sonrası
Bende spinal anestezi ile doğum yapma tecrübesini yaşadım. Ilk doğumumdu, zor bir gebelikten sonra alelacele mecburi bir sezaryen oldu. Çok stresliydim çok korkuyordum ama o kadar rahat geçti ki, iğneden korkarım ama yaptıklarını anlamamıştım bile ki bitti yatabilirsin demislerdiMerhaba arkadaslar dogumuma az kaldi birkac ay gibi bir sure ama ben halen karar veremedim ilk doğumum genel anestezi idi ve uyanirken çok kotu oluyor diye şimdi spinal anestezi istiyorum. Fakat korkuyorum ya aci agri hisseder kotulesirsem diye çünkü serumdan bile bayilan biriyim. Tecrübeli olanlardan yardim istiyorum spinal anestzi ile olan sezeryan surecinizi paylaşır misiniz
Cok sevindim tesekkur ederimm su an erken dogum riskim eklendi birde bu korkuya ama hayırlısıBende spinal anestezi ile doğum yapma tecrübesini yaşadım. Ilk doğumumdu, zor bir gebelikten sonra alelacele mecburi bir sezaryen oldu. Çok stresliydim çok korkuyordum ama o kadar rahat geçti ki, iğneden korkarım ama yaptıklarını anlamamıştım bile ki bitti yatabilirsin demislerdiçok şükür bebegimde sağlıklı sıhhatli doğdu. Demem o ki hiç korkma kendini boşuna kasma. Anestezinin etkisi yavaş yavaş geçtiği için ağrı da birden çıkmıyo ortaya. Sadece normal odaya çıkardıklarında istifra etmiştim, ona da normal anesteziden dediler. Bisi hissedip hissetmemen tamamen anestezist ile alâkalı. Onu araştırmalısın.
Cok sevindim cok teşekkür ederim benim de aynen cok sıkıntılı geçiyor simdi de erken dogum riskim var dua edin cok sagolun twkrar7 ay önce spinal anestezi ile sezeryan oldum. Ben de siz gibi kan alınırken bile çok korkanlardan tansiyonu düşenlerdendim. Bir yerim kesilse çizilse o yaraya bile zor dayanırdım. Zor ve hastalıklarla dolu, düşük riski ile geçen bir hamilelik sürecim oldu. Doktorum sezeryan ile doğumu seçti. Ameliyathanede size soruyorlar genel mi yoksa belden aşağı mı istediğinizi. Benim doktorum genel anesteziye karşı biriydi. o Yüzden spinal anesteziyi seçtim ben. Çok korktum ama inan korkacak bir şey yokmuş. İğne belden yapılırken hiç hissetmedim bile.Ameliyathanede sürekli konuşup durumunuz takip ediliyor. Anestezi uzmanı bana bebek alındıktan sonra istersem sakinleştirici yapabileceğini söyledi. Kabul ettim. Ama bebeğimi gösterdikleri an kuş gibi hafifledim ve sakinleştirici istemedim.
Herkesin doğumu biricik ve kendine özel. Sizinki de öyle olacak. İçinizi ferah tutun. Bol dua edin. Korkulacak inanın hiçbir şey yok. Aylar sonra siz de burda korkan birine korkulacak bir şey olmadığını yazarken kendinizi bulacaksınız :) Hayırlı kolay doğumunuz olsun :)
Rica ederimCok sevindim tesekkur ederimm su an erken dogum riskim eklendi birde bu korkuya ama hayırlısı
Aminn Allah razi olsun korkmamaya çalışıyorum kendimirahatlatmayA çalışıyorum bakalimmm sagolasinRica ederimKorkarsan inan ki isleri kendi adına daha çok zorlaştırırsın Allahın izniyle inşallah bebisinle birlikte sağlıklı sıhhatli atlatırsınız doğumu, dua et bol bol Allah yardımcın olsun
Muhakkak kendini biraz sıkar insan o igne esnasında öne egildiğiniz icinmu agridi acaba hala varmi agri10 ay önce spinal sezeryan oldum. Çok heycanlı bi kere bebeğini gördükten sonra rüyada gibi oluyorsun. Çekme gibi hareketleri hissediyorsun ama acı vermiyor. Malesef ameliyat sonrasi 10 gün baş ve boyun ağrısı çektim iğne vurdurmadan rahatlayamadım. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Merhaba, 15 gün önce spinal anestezi ile sezeryan oldum çok rahat girmiştim ameliyata ameliyat başladığında uyuşmadım tam bayılttılar uyandığımda bebeğim doğmuştu herşeyi kaçırdım ve canım acıyordu ayaklarım oynuyordu. Odaya getirilip yatağa konduktan sonra acıdan ağladım belli ki uyuşmamıştım. İki gün sonrada gelen müthiş ense baş agrısı baş dönmesi yüzünden 10 gün ayağa kalkamadım kafamı oynatamadım. Bu spinal anestezi yan etkisiymiş fazlaca gördüm hiç düzelmiycem sandım. Kararını verirken bu ihtimali göz önünde bulundur derim herkesin başına gelmesede çünkü böyle bir ihtimal var. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunuMerhaba arkadaslar dogumuma az kaldi birkac ay gibi bir sure ama ben halen karar veremedim ilk doğumum genel anestezi idi ve uyanirken çok kotu oluyor diye şimdi spinal anestezi istiyorum. Fakat korkuyorum ya aci agri hisseder kotulesirsem diye çünkü serumdan bile bayilan biriyim. Tecrübeli olanlardan yardim istiyorum spinal anestzi ile olan sezeryan surecinizi paylaşır misiniz
Korkma :) ben dogurmadim ama annem kardeşimi o şekilde doğurdu:) videosi bile varAminn Allah razi olsun korkmamaya çalışıyorum kendimirahatlatmayA çalışıyorum bakalimmm sagolasin
Merhaba, 15 gün önce spinal anestezi ile sezeryan oldum çok rahat girmiştim ameliyata ameliyat başladığında uyuşmadım tam bayılttılar uyandığımda bebeğim doğmuştu herşeyi kaçırdım ve canım acıyordu ayaklarım oynuyordu. Odaya getirilip yatağa konduktan sonra acıdan ağladım belli ki uyuşmamıştım. İki gün sonrada gelen müthiş ense baş agrısı baş dönmesi yüzünden 10 gün ayağa kalkamadım kafamı oynatamadım. Bu spinal anestezi yan etkisiymiş fazlaca gördüm hiç düzelmiycem sandım. Kararını verirken bu ihtimali göz önünde bulundur derim herkesin başına gelmesede çünkü böyle bir ihtimal var. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?