spinal sezeryan olan anneler bakar mısınız...

slm bende sezeryan oldum belden uyuştu ama memnunum iyiki uyanıktım bana bayıtılmak daha korkutucu geliyor bence hiç düşünme

peki arkdaşlar nasıl oluyo tam ayıkmı oluyosun bişiy hissediyomusun:Sbende 36 haftalık hamileyim araştırıyom spinal doğumu genel tepkiler güsel şimdiye kadar okuduklarım

ne zmm oldun sen canım
imzan doğruysa erken oldun heralde,:S

hemde öle bi imkan var yani eğer olmasa tamamen uyutuluo

canım dünyadaki en rahat doğum bu.adına boşuna prenses doğum demiyo doktorlar.ben geçen sene oldum spinalle.en çok da bebeğimin ilk anını kaçırmadığıma seviniyorum.ve hiç ama hiç acı olmadı.çok keyifli bir doğum oldu.korkma boşuna.yine hamile kalsam yine spinalle olurum sezeryanımı.

aygül ne güsel rahatlattın beni canım :)) saol

evet halk arasında prenses doğum deniliyomuş :)

aygül ne güsel rahatlattın beni canım :)) saol

evet halk arasında prenses doğum deniliyomuş :)

bende spinal sezeryan oldum.Hiçbişey hissetmedim,çok rahattım.Eğer ameliyat ekibi de iyiyse güle oynaya geçiyor ameliyat.ben aşırı panik atak hastası olduğumdan,elimi tuttular,espri yapıp guldurduler surekli.öyle oyalamışlarki,bebeğim cıkınca anca anladım doğduğunu:)
hiç korkma,cok rahat ol bence:))

bende spinal sezeryan oldum.Hiçbişey hissetmedim,çok rahattım.Eğer ameliyat ekibi de iyiyse güle oynaya geçiyor ameliyat.ben aşırı panik atak hastası olduğumdan,elimi tuttular,espri yapıp guldurduler surekli.öyle oyalamışlarki,bebeğim cıkınca anca anladım doğduğunu:)
hiç korkma,cok rahat ol bence:))

canım ya ne güsel şeler duyuyom valla çok tedirginim napcam die

doktorumlada yarın konuşacam zaten bakalım o ne düşünüyo bu konuda

tşk ederim allah analı babalı büyütsün bebişinizi Şeniz

bende spinal sezeryan oldum çokta keyifliydi valla iyiki tamamen bayılmamaış hiç acı duymadım ayağımın uyuştuğunu hissetmesem iğnenin yapıldığını anlamıcaktım. çok zevkliydi bebişimin o doğar doğmazki halini gördüm ya o anlatılmaz

bır ay once spinal anestezı ile sezeryan oldum. inanaılmaz rahat bır dogumdu. belden iğne yapılırken hıc hıssetmedım sonrası da cok rahattı. sadece sonrakı bırkac gun bol bol sıvı alman lazımmıs bel ve bas agrısı yapma ıhtımalıne karsı. bende hıc bır yan etkısı olmadı. hıc dusunme derım, bebegının aglamasını duymak, onu koklamak herseye deger.

canım bena da spinal yaptılar fakat ben tam uyuşmadım öyle olunca birazcık uyuttular çok rahattı

kızlar epidura anestezinin tutmama olasılıgı nedır oyle bırsey var mı yanı hem uygulanıp hem uyusturmama rıskı ?

Arkadaşlar okuduklarıma inanamadım. moralinizi bozmak istemem ama ben hala acısını çekiyorum. astım hastası olsuğum için doktorum spinal ol dedi. belden aşağısını uyuşturdular fakat ameliyat esnasında o ağrıyı hissetiğim için bayılttılar. odaya getirdiklerinde ayıldım fakat ağrıdan duramıyordum. iki gün sonra eve geldim. başımın ağrısından duramıyordum. tansiyonum 18 lere çıktı . iki hafta sonra geçti. bebeğim nerdeyse iki aylık olacak hala bacaklarım ayaklarım ve o iğneyi yaptıları yer ağrıyor. ayaklarımı yere basarken sanki çivilerin üzerinde yürüyormuşum gibi hissediyorum. çok sıkıntı çektim ve hala çekiyorum. doktoruma sorduğum zamanda zamanla geçecek diyor. bebeğimle gerektiği kadar ilgilenemiyorum. dilerim hiç kimse benim yaşadıklarımı yaşamaz.ve en kötüsüde doğum iznim bitti.umarım sizinki en iyi şekilde geçer. Allah yardımcınız olsun.

Kislar o kadar guzel anlatmisiniz ki spinal dogumu icim cok rahatladi.
Benimde carsamba gunu sezeryan dogumum ve hala karar veremedim nasi olucana ama sizlerin yorumunu okuduktan sonra spinal ile sezeryan olmaya karar verdim.
Umarim dogumdan sonra bende buraya gelip iyiki spinal sezeryan olmusum diyebilirimmm:Saruboceq:

Arkadaşlar okuduklarıma inanamadım. moralinizi bozmak istemem ama ben hala acısını çekiyorum. astım hastası olsuğum için doktorum spinal ol dedi. belden aşağısını uyuşturdular fakat ameliyat esnasında o ağrıyı hissetiğim için bayılttılar. odaya getirdiklerinde ayıldım fakat ağrıdan duramıyordum. iki gün sonra eve geldim. başımın ağrısından duramıyordum. tansiyonum 18 lere çıktı . iki hafta sonra geçti. bebeğim nerdeyse iki aylık olacak hala bacaklarım ayaklarım ve o iğneyi yaptıları yer ağrıyor. ayaklarımı yere basarken sanki çivilerin üzerinde yürüyormuşum gibi hissediyorum. çok sıkıntı çektim ve hala çekiyorum. doktoruma sorduğum zamanda zamanla geçecek diyor. bebeğimle gerektiği kadar ilgilenemiyorum. dilerim hiç kimse benim yaşadıklarımı yaşamaz.ve en kötüsüde doğum iznim bitti.umarım sizinki en iyi şekilde geçer. Allah yardımcınız olsun.

Canim ya sanirim birazda bunye meselesi demekki senin vucudun kaldiramamis.
Cok gecmis olsun umarim biran önce gecer agrilarinnolumunekankayizsmile

Kislar o kadar guzel anlatmisiniz ki spinal dogumu icim cok rahatladi.
Benimde carsamba gunu sezeryan dogumum ve hala karar veremedim nasi olucana ama sizlerin yorumunu okuduktan sonra spinal ile sezeryan olmaya karar verdim.
Umarim dogumdan sonra bende buraya gelip iyiki spinal sezeryan olmusum diyebilirimmm:Saruboceq:

Senin için dua edeceğim. Allah yardımcın olsun. Haklısın bünyeden olabilir. yaş 37. Tüp bebek. tabiki her şeyin yolunda gitmemesi biraz normal. dilerim en iyi şekilde atlatırsın canım.

Senin için dua edeceğim. Allah yardımcın olsun. Haklısın bünyeden olabilir. yaş 37. Tüp bebek. tabiki her şeyin yolunda gitmemesi biraz normal. dilerim en iyi şekilde atlatırsın canım.

Cok sagol canim Allah razi olsun duaya cok ihtiyacim var zatenn :Saruboceq:

Merhabalar ben de 27 Ağustosta sipinal anastezi ile sezeryan oldum. Bugün 1 hafta oluyor. Aşırı bir baş ağrısı ile birlikte tansiyonum yükseldi.18 oldu. bu tür şikayetler yaşayan arkadaşlar var mı?

Back
X