7 ay önce spinal anesteziyle sezeryan oldum.narkoz fobisi var bende.bu nedenle spinali tercih ettim,bebeğim tersti.korku sarmıştı beni.sabah 7 de burada ol demişti doktor.annemler,kayınvalidemler hazırlanmış kapıya çıkmışlardı ben hala eşofmanlarla dolanıyordum.saat 8 gibi doktorum aradı.neredesin unuttun galiba doğum yapacağını dedi.hazırlanıp çıktım.evden çıkışım felan kameraya alındı,şimdi izlediğimde bakıyorum,yolda sürekli tırnaklarım ağzımdaymış heyecandan.ameliyata girdim iğne yaptılar,iğne yanma yaptı acıttı biraz.uzandım,ayaklarımı hareket etirdiğimi farkettim.doktoruma;sakın baişlamayın uyuşmadım ben dedim.oysaki ameliyatı yarılamışlardı bile haberim yoktu.çok rahattı.bebeğimi çıkarıp göğsüme uzattılar.harikaydı yani o duygu.sevin gözyaşlarına bıoğulmuştum.çok ama çok rahattı.kesinlikle tavsiye ediyorum.sadece ilk ayağa kalktığım zaman canım yandı o kadar.ameliyattan bebek göğsümde ve el sallayarak çıktım,süperdi.bir daha yapsam tekrar tercihim bu olur.yalnız doktorum,ameliyattan sonra 12 saat içinde 8 litre su tüketmemi söyledi,başağrım olmaması için.ve çok az baş ağrısı çektim.benden sonra çevremdekiler spinal anesteziyi tercih ettiler.çok ama çok rahattı.bel ağrım hiç olmadı.umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun.hayırlı doğumlar.