Spinal sezeryan

Nonipo

sonunda kavuştuk biz kızımla❤
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.549
1.235
63
Kızlar spinal sezeyan yapanlar için soruyorum . spinal sezaryande belden yapılan iğne ve iğnenin içinden geçirilen ince boruyu hissettiniz mi acı hissi oldumu ufakta olsa ?

Hic antibiyotik igne yaptırdinız mı?
Işte aynı öyle hissettim.

Biraz endişelerim var sadece normalde serumu bile zpr taktırıyorumda :)
Hic birsey hissetmiyorsun emin ol :)
Hemsire sana diyecek ki simdi bebegi cikaracaklar biraz onu hiseedeceksin diyecek. Sende bebegin tekmesini hissedeceksin.Tek soracagin sey ne oldu bebek ağlamıyor olacak ve sen onu sorar sormaz vingaaagğğğğ diye bir ses duyacaksin. Sonra zaten odana gitmek icin sabırsızlanacaksın :)

Ayyy inşallahhhh rabbimden tek isteğim sağ sağlim kucağıma almak . canım içimi rahatlattın gerçekten sağol yaa :)

Toparladim canım hep kendim baktim bebegime annem 1 hafta sonra geldi. Annem gelecek diye temizlik yaptim yemek yaptim düsün
Çok iyi ya maşallah size normal Doğum istiyorum inşaallah ama her durumu bilmek gerek diye düşünüyorum teşekkürler cevabın için

Stres yapma sen canım ben normal dogum sancısı cektim 3 saat 5 cm acilmam vardı. Vallahi benim adet sancım kadardı. Tabi daha ilerisini bilmiyorum. 3 saat sonra bebek ters diye ameliyata girdim

Konuyu merak edip girdim anlatiminiza bayildimm

Stres yapma sen canım ben normal dogum sancısı cektim 3 saat 5 cm acilmam vardı. Vallahi benim adet sancım kadardı. Tabi daha ilerisini bilmiyorum. 3 saat sonra bebek ters diye ameliyata girdim
Siz normal olarak da çok rahat Doğum yaparmışsınız darısı başıma inşaallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…