Spinal sezeryan

Çok iyi ya maşallah size normal Doğum istiyorum inşaallah ama her durumu bilmek gerek diye düşünüyorum teşekkürler cevabın için
Canm bnde normal isterdim ama bebek.kakasini yaptı aman dikkatli ol Ped falan koy ve sürekli kendini izle

Canım ne sormak istersen sorblrsn bende çok korkuyordum ama hiç öyle olmadi
O kadar çok soru var ki kafamda hangisinden başlasam bilemiyorum canım iğne zaten takıntı yaptığım konu :) iğne işleminden sonra uyuşma hemen mi oluyo? Ve ameliyata başladıklarını hissediyor musun ? Ameliyat esnasında ağrı hissediliyor mu yada elleriyle dokunuşlarını hisssettiğin için bu rahatsız edici mi ? Ve çocuğu çıkarırken baskı yada kaburga ağrısı olduğunu söyleyenler var ne kadar doğru ve çok mu ağrı oluyor ? Odaya çıktıktan sonra uyuşma geçtiğinde ilk ayağa kalkışında ne kadar ağrı oluyor . ve uyuşukluk geçince çok ağrı hissediliyor mu ? Çok soru sordum canım kusıra bakma merak ve korku işte

Cnm uyuşma işlemi 10 dk da oluyor.bnde hiç ağrı olmadı bebek çıkarken fln. Hissetmedim bile yani uyuşukluk geçmeye yakın iğne oldum ayağa kalkarken ağrı oluyo ama yürüyüş yapınca rahatliyorsun

Ayy inşallah anlattığın gibi bende böyle rahat atlatırım çok sağol canım :)

Ben epidural sezeryan oldum 22 gün önce epidurali yapmadan önce orayı uyuşturmak için birşey sıkıyorlar yani ben iğneyi sinek ısırıgı gibi hissettim yavaş yavaş ilacı verdiler 10dk kadar sürdü işlem sonra bacaklarım ısınmaya başladı bir süre sonra komple hissizleştim ve doğuma başladıklarını bile anlamamıştım eşimi almışlardı o arada bebeğim dogmuştu bile ne kesilmeyi hissettim ne de başka bişey heyecan korku stres mutluluk afallamış haldeydim heralde bir de sakinleştirici birşeyler yapıyorlar herhalde ben çok memnun kaldı hiç korktugum gibi olmadı Allah herkesin yardımcısı olsun

Benim ilk sezeryanim epidural olmustu belden igneyle spinal farkli mi o nasil oluyo
Epidural değil adı. Epidural normal doģumda bele yapılan agrı kesici degil mi?
Sende spınal olmuşsun. Yani belden uyuştirmuşsun ôyle degil mi?

Spinal farklı epidural farklıymış ben sezeryan oldum ama doktorum spinal değil epidural oldugunu söyledi

Spinal farklı epidural farklıymış ben sezeryan oldum ama doktorum spinal değil epidural oldugunu söyledi
Peki tamamen mi bayıldınız?
Yoksa belden mi uyuşuk dogum yaptinız.
Belden uyuşunca spinal oluyor.

Evet belden uyusturdu ama epidural demisti bende oyle biliyodum ama biri demiski ignenin ucina boru takiliuo falan ben oyle bisey yasamadim

Yanlissss
Spinalde boru yok o dediginiz epidural. Ben spinal oldun omuriligin bel ustu kismina tek igne yapti hic hissetmedim. Sonrasi bas agrim oldu. Hala bel agrisi cekiyorum. Kisaca hic tavsiye etmem. Genel ol en temizi.

Youtube da videolari var izleyin. Epidural olanlar memnun ama spinal bel ve bas agrisi yapabiliyor

Evet belden uyusturdu ama epidural demisti bende oyle biliyodum ama biri demiski ignenin ucina boru takiliuo falan ben oyle bisey yasamadim
Evet işte belden agrı kesici takiyolar sen agrın olunca dugmeye kendin basiyosun.
Ama spinalde sadece bir igne yapiliyor.

Ben ameliyatta oldum. Yani narkozda aldım. O narkoz uyanmak kendine gelmek ne kadar zor biliyorum. Ve bebegimi hemen kucagıma almak sevmek o ilk saatlerinde yanında olmak istedigim için spinal oldum.
Narkoz cok onemli hemde vucuda alinan narkozun bebege gecme ihtimali var.

Ben spinal oldum 8 ay bitti 9.ayin icindeyim. Üsüyünce ve yorulunca bel agrısı oluyor dogru.
Ama pişman mıyim? Asla. O kızımla geçirdiģim anları hiç birşeye degişmem. Gerekirse ömür boyu agrı cekerim ama o ilk dakikaları kaçırmak istemem. Istemedim.

Ben buyuk oglumda genel oldum evet ilk anlar sikintiliydi. Ama daha yeni senin 2/3 sene sonra bel agrisi daha da cok olucak. En guzeli normal dogum

Peki emzirebildiniz mi ilk cocugunuzu?
Evet emzirdim sikinti yasamadim emzirmede. Su da onemli yalniz hastane ve anestezi uzmani da onemli. Gorumcem narkozdan zor uyandi fazla verilmisti narkoz cocuk ac mama verdiler. Ben cok arastirdim kac kere anestezi uzm. İle gorusmistum 2010 yilinda oldum.

Nerde oldunuz acaba. Ben ameliyat olduktan sonra uyanmam saatler surmustu. Sayıklaya sayıklaya uyandim. Üstelik yemek su vermediler 1gün böbreklerim calışmazsa diye. Cok zor zamanlardi. Korkumdan tekrar uyumak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…