Spinal sezeryan

Nerde oldunuz acaba. Ben ameliyat olduktan sonra uyanmam saatler surmustu. Sayıklaya sayıklaya uyandim. Üstelik yemek su vermediler 1gün böbreklerim calışmazsa diye. Cok zor zamanlardi. Korkumdan tekrar uyumak istemedim.
Allah allah ben medicana avcilarda dr yavuz aydinin hastasiydim. Ameliyat bitti soguk odaya giderken uyandim oglum nerde dedim birazdan yanina gidecegiz dedi. Sonra odaya goturduler agrim vardi igne yaptilar. Oglum yanima geldi ve hmn emzirdim bi sise serum vwrdiler sonra basladim su komposto biskuvi yururken zorlandim ki ilk sezerysnda agri olmasi normal.

Tamam anladm ben yanlis biliyorum o zaman peki 2. Kere spinal yapilmakta bi sakinca varmi
Onu bilmiyorum canım bi sakınca yoktur ama bence ağrısı falan daha çok olabilir onu bi doktorla görüş istersen canim

Peki tamamen mi bayıldınız?
Yoksa belden mi uyuşuk dogum yaptinız.
Belden uyuşunca spinal oluyor.
Spinal ilacın belden iğneyle verilmesiyle ile oluyormuş epiduralde boru belde kalıyor benim belimde 2 gün durdu oradan devamlı agrı kesici verdiler spinal baş agrısı ve bel agrısı yapıyormuş epiduralde öyle bi sorun yok tamamen bayılmadım belden aşagım uyuştu

Onu bilmiyorum canım bi sakınca yoktur ama bence ağrısı falan daha çok olabilir onu bi doktorla görüş istersen canim
Off off cok korkuyorum :) ilkinde anlamamistim ne oldugunu cocugun kalp atislari dusmustu korkudan hic bisey anlamadm ama bunda hic cesaretim yok tesekkurler bi arada:)

Işte bizde sadece iğne yaptılar.

Bende ne bel ne baş ağrısı oldu sadece ilk 3 gün sıkıntı çektim oda rahim toplanması olduğu için 3 serum suni sanci yediğim için vücut hala birseyler yapmaya çalışıyordu ameliyattan sonra 24 saat geçmeden çıktım .. iğne acimiyor o kadar allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…