- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.689
- 133
- 34
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
2. Kez taktiriyorum ilkinde hic boyle olmamistim. Hicbisey olmadiginda iliski sonrasi bile lekelenme oldu oda mi normal pekispiral çok ara kanama yapar, kişiden kişiye değişir ama genel olarak yapar
spiralinde çeşitleri var . ilkinde farklı şimdi ki farklı olabilir mi ?2. Kez taktiriyorum ilkinde hic boyle olmamistim. Hicbisey olmadiginda iliski sonrasi bile lekelenme oldu oda mi normal peki
Asm de takildi ikisinide ayni yerde taktirmis oldum devletin desteklediginin degisecegini pek sanmiyorum hafta ici bi ebeyle goruseyim. Burada kadin dogum uzmani yok zaten 1 ay sonra kontrol ettir demisti daha bir ay olmadispiralinde çeşitleri var . ilkinde farklı şimdi ki farklı olabilir mi ?
doktorunuzdan bilgi alsanız daha iyi olur . Benm annem 2 kere taktırmıs 2 sinde de ara kanama yapıyordu hep .
İnşallah düzelir belki alışma sürecidir diğer adete kadar biter belki.Asm de takildi ikisinide ayni yerde taktirmis oldum devletin desteklediginin degisecegini pek sanmiyorum hafta ici bi ebeyle goruseyim. Burada kadin dogum uzmani yok zaten 1 ay sonra kontrol ettir demisti daha bir ay olmadi
Normal canım ara kanama da yapar lekelenmede olur. Belki 1ay boyunca devam eder.Ama karın ağrısı kanamada artış filan olursa tekrar taktırdığın yerle görüşmende fayda var.Merhaba arkadaslar. Dogumdan 2.5 yil sonra nihayet spiral taktirdim 17 gun oldu surekli lekelenme var. Normal bi durum mu yasayan var mi ayni durumu
Canim benim dikkat et kaymis filan olur o zamanda lekelenme yapiyo bi baktır benceMerhaba arkadaslar. Dogumdan 2.5 yil sonra nihayet spiral taktirdim 17 gun oldu surekli lekelenme var. Normal bi durum mu yasayan var mi ayni durumu
Agri taktirdiktan sonra ilk 2 gun cok oldu suan bisey yok. Sadece leelenme yasiyorum 3-4 gunde bir.Normal canım ara kanama da yapar lekelenmede olur. Belki 1ay boyunca devam eder.Ama karın ağrısı kanamada artış filan olursa tekrar taktırdığın yerle görüşmende fayda var.
Bende ondan korkuyorum adet olunca gideyim de kayma varsa cikarirlar hic olmazsaCanim benim dikkat et kaymis filan olur o zamanda lekelenme yapiyo bi baktır bence
Tesekkur ederim ilkinde hic boyle bisey yasamadigim icin tedirgin oldumYanı normal öyle olması eğer giderek daha da çok artarsa bi doktorla gorusmelisin
Aman dikkat 3. OlmasınTesekkur ederim ilkinde hic boyle bisey yasamadigim icin tedirgin oldum
Tum cabam onun icinAman dikkat 3. Olmasın
Madem öyle biran önce doktorla görüşTum cabam onun icinistemiyorum ya sanirim boyle boyle bi kazaya kurban giderim gibi duruyor
Offff oyle bi zamandayim ki suan insallah doktora gidebeilirim. Merkeze gitmem lazim esim tek basima cocuklarla sehirlerarasi araba kullanmama ixin vermiyor. Onunla gitsem yanindaki calisan maaile korona oldular hastanede yatiyorlar adamcagiz eve zor geliyor. O yuzden buraya sordum belki bi nebze icim rahatlar diyeMadem öyle biran önce doktorla görüş
Vallahi taktirtigima pisman oldum hic temiz kalmadim 3 gun sadece adet oldum bitmek bilmiyor. Ilk kezde taktirmiyorum digerinde hic boyle olmamisti. Hormonluya donus yapmak istiyorum. Ayni gun cikarip takarlar mi acabailk üç ay vücut alışma süresinde oluyormuş böyle durumlar.
Eltimde de var bakirli spiral en fazla bir hafta temiz kaliyorum diyor cok psikolojim.bozuldu o kabulleniyor ama ben kabullenemedim. Ebe de 3 ay bekle istersen dedi ama gelecek adetimde doktora gidip hormonlu taktiracagim olmazsa olmasin yerinde dursunda ben zaten igneler yuzinden dogru duzgun adet gormuyordum alistimmerhaba bende 2. çocuk 2 yaşına geldiğinde spiral taktırdım. 1 ay önce . ilk kez taktırdım benimde lekesiz günüm olmadı sizin gibi. adetliyken takıldı. adetim bitmek bilmedi. ctesi günü yeyni adet dönemim geldi bugün 3. gün hala tuvalete gittikçe geliyor. normalde gelmiyor. sizin dediğiniz gibi bi temiz duramadım. adet olurken ve biterken hep lekeli geçecek gibi sanki. ilk kez taktırdıgım için 3-4 ay takip edeceğim kendimi. bu arada ben taktırdıktan 9 gün sonra kontrole gıttım kayma yok. bakır spiral takıldı. hormonlu spiralde hiç adet görmezsin dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?