Aile Planlaması Spiral belası

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Canim cok cok gecmis olsun. Bu halin bence senin normaldeki rahatsizliklarindan kaynakli birinde daha da duymustum kanamasi gecsin diye hormonlu spiral takilan bence bekle mutlaka ise yarayacaktir
Tesekkur ederm bekleyim dmi.ailem bile bu halimi gördükçe gidin çıkartın hergun hastasın dyo.omur boyu duphastonda kullanamaz zaten koruyuculuguda yok

3 aylik igne kullaniyordum ben adet olmuyordum doktora gittim yasmin verdi rahim cok incelmis ignenin etkisi demisti
Bu haplarda kilo aldrdmi sizde benim kilo vermem gerekmiş zaten poliklinik överken var guatrda var bunlar şişmanlatır bir evlendim bütün hastalıklar pespese oldu.bebek olunca hormonlar iyi olur derler birde ben hasta oldum nasl sey anlamadm alakası yokmus

Tesekkur ederm bekleyim dmi.ailem bile bu halimi gördükçe gidin çıkartın hergun hastasın dyo.omur boyu duphastonda kullanamaz zaten koruyuculuguda yok
Yani evet en iyisini doktor bilir duphastonu biraktin spiral taktirdin halihazirda rahatsizligin var suan dogal halinde oldugun icin rahatsizligin suan bunu yapiyodur bu spiral giderecektir buyuk ihtimal en iyisi bekle sabir et. Iliskide olmasin biraz ne yapacaksin canindan onemli degil

Yasmin ile almadim benim arada +_2 kilom fark ediyor onun disinda sorun olmadi. Allah beterinden korusun sabret doktorunu dinle hormonlu soirali de arastir yan etkileri var zaten hepsinde 3 ay bekleyin deniliyor

Aynen öyle.bu iliaki olayında doktor 10 gun dedi e 10 gun sonra kanama var mikrop enfeksiyon kapar diye düşündüm için doktorada soramadım utandım.sizlerin bilgisine alayım dedm teşekkür ederim.

Takılınca kanamam çoğaldı baya gun oldu sonra azaldı bende yuruyus spor yaptım birden çoğaldı doktora msj attm.adetliyken spor yapma spiral içinde sabret 3 ay dedi.
Adetliyken spor yapma agirda kaldirma yerinden oynama ihtimali daha yuksek adet dobeminde

Aynen öyle.bu iliaki olayında doktor 10 gun dedi e 10 gun sonra kanama var mikrop enfeksiyon kapar diye düşündüm için doktorada soramadım utandım.sizlerin bilgisine alayım dedm teşekkür ederim.
Bi sure sonra azalir leklenmeye doner o zaman o adet gibi sık sık olmuyor musade ediyor yani temiz oldugun gunler olur denersin iliskiyi. Bizede 1 hafta yasak vermisti ama ne zaman temiz kalabildim o zaman sansimizi denedik. Ama cidden spirale baglama bu halini rahatsizligin ilac kullanmayinca nuksetmistir birak bi spiral etkisin gostersin

Bebekler adetide bilmez mecbur kaldryorm
Kac ayliklar Allah bagislasin. Bence bebislerden bisey olmaz yavas kaldirmaya calis benimde 30 aylik bi spiam var zaman zaman kaldiriyorum mecburen. Hani temizlik yaparken mesela koltugu kaldirmaya calisma itekle vs oyle yap onu demek istedim

Cok tesekkurler bilgileriniz icin.

Cok tesekkurler bilgileriniz icin.
Rica ederim bende lekelenmelerden dolayi hormonlu taktirmak istiyordum ilk etapta korktum sen soyleyince ama senin rahatsizligin var imis. Umarim rahatlarsin bir an once. Surekli boyle gezmek benimde hayat kalitemi dusurdu sanirim bu ay gidip bende hormonluya gecicem.

Kac ayliklar Allah bagislasin. Bence bebislerden bisey olmaz yavas kaldirmaya calis benimde 30 aylik bi spiam var zaman zaman kaldiriyorum mecburen. Hani temizlik yaparken mesela koltugu kaldirmaya calisma itekle vs oyle yap onu demek istedim
Suan 18 aylik oldular beşikten kucaklayarak alıyormuş birden sanci giriyor ama yatp kalıyorm yaocak biseyim yok annem ilgileniyor suan ama nezamana kadar o da.illa anne gerekiyor.zaten kucak istiyorlar cok zor isimiz

Sizin hap mı yoksa bakirli spiral mi bu hale getirdi.ama siz lekelenmenin bitme aşamasına gelmisiniz bence hormonluyu geçmeyin herseyi sil bastan başlarsınız okadar emeğiniz boşa gider

Suan 18 aylik oldular beşikten kucaklayarak alıyormuş birden sanci giriyor ama yatp kalıyorm yaocak biseyim yok annem ilgileniyor suan ama nezamana kadar o da.illa anne gerekiyor.zaten kucak istiyorlar cok zor isimiz
Biraz daha sabret rahatlarsin insallah. Anneler boyle gunler icin var sagolsunlar

Sizin hap mı yoksa bakirli spiral mi bu hale getirdi.ama siz lekelenmenin bitme aşamasına gelmisiniz bence hormonluyu geçmeyin herseyi sil bastan başlarsınız okadar emeğiniz boşa gider
Benim oglum 30 aylik 3 aylik igne adetimi kesti rahim incelmesi yapmis igneler doktor hapa baslatti adet olmaya basladim zar zor gittim spiral taktirdim simdi de lekelenme var spiralden dolayi oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…