spiral varken hamile kalan varmi?

ramaska

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
1.107
14
68
Diğer
merhabalar...oncelikle konuyu dogru yeremi actil bilmiyorum.
benim sorum spiral varken hamile kalan varmi.eger hamile kalan varsa spirali cikartabiliyorlarmi veya spiral cikartilmazsa bebege zarari varmi?
bu konudaki bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim....tesekkurler.....

cnmm arkadaşım(geçen yıl sonu) da teyze kızımda(bu yıl doğum yaptı) spiral olmasına rağmen hamile kaldılar :34: ama gelişmelerini bilmiyorum.... 2sininde sağlıklı :nazar: idi bebekleri hatta teyze kızımın hamileliği yorucu geçti (düğün +cenaze + 2. çocuğunda zeka geriliği için tedavileri koşturdu)

arkadaslar lutfen bu konuda bildiklerinizi paylasirmisiniz....boyle bir durumla karsilasan yada duyan yokmu.....

Arkadaşım Neden Bir Doktora Gitmiyorsunuz? Bende Onu Anlamıyorum
Sanırım Hamilelikten Şüpheleniyorsunuz Emin de Değilsiniz Herhalde Ya Varsa Bebeğe Zararı Olurmu Diye Korkuyosunuz
Burda BirKaç Arkadaş Evet Ben Hamile Kaldım Sipralide Doğuma Kadar Çıkarmadım Dese Ne Olcak?
Onun Bebeğine Zarar Vermedi Diye Sizde Bekleyecekmisiniz? :ssz:

Sorunun Cevabına Gelince; Sprialle Hamile Kalanları Bende Duydum Birkaç Kez Ama Mutlaka Sprilain Çıkartılması Gerektiğini Düşünüyorum Sonuçta Tüpleri Kapatıyo :27:

arkadasim oncelikle cvp yazdiginiz icin tesekkurler....galiba sizde bir annesiniz,allah bagislasin....
saglik problemi olan herkes zaten doktora gidiyor. doktorun verdigi ilac ve tavsiyeleri baz aliyor...
biz kadinlar burda bilgi ve tecrubelerimizi paylasarak birbirimize destek oldugumuzu dusunuyorum...
benim amacim eger boyle bir olayla karsilastilarsa nasil bir sonuc aldilar bunu sormak istedim yaptigiminda yanlis oldugunu dusunmuyorum.....

spraille hamile kalan çok insan var hatta biriyle aynı hastanede doğum yaptık ama hamile kalanlarık tek ortak yönü 6 ayda 1 kontrole gitmemeleri. bi takıyolar ohhh tamam sanki ömürlük. doktor bile diyo 6 ayda 1 kontrol edilecek diye. birde ilk takıldığında bir kaç gün ağır kaldırmamak gerekiyormuş. sprile çıkartmayıp çocuğa yapıştığını falan böle şeyler duydum ama gerçekmi şehir hikayesimi bilmiyorum.

bu arada hani bukadar net konuştum 6 ayda bir kontrol olursa bişey olmaz diye ama bende taktırıcam korkuyorum aslında kontrolede giderim ama yinede anlatılanlar takılıyo insanın kafasına.

arkadasim oncelikle cvp yazdiginiz icin tesekkurler....galiba sizde bir annesiniz,allah bagislasin....
saglik problemi olan herkes zaten doktora gidiyor. doktorun verdigi ilac ve tavsiyeleri baz aliyor...
biz kadinlar burda bilgi ve tecrubelerimizi paylasarak birbirimize destek oldugumuzu dusunuyorum...
benim amacim eger boyle bir olayla karsilastilarsa nasil bir sonuc aldilar bunu sormak istedim yaptigiminda yanlis oldugunu dusunmuyorum.....

bence de bir an ömce doktora gitseniz iyi olur sonradan keşke demektense :34:
herkesin bünyesi farklıdır çünkü
başkasına iyi gelen birşey size kötü etki edebilir
nasılki ezbere ilaç kullanılmadığı gibi ezbere bilgi de yanıltmasın

Back
X