Kizlar size bir sorum var yasayanlar yazsin lutfen dort sene boyunca spiralle korundum tekrar gebelik ostedigim icin aldirdim 11 ay oldu hala gebelik yok budurumu yasayan varmi ?
Gebe kaldinizmi tedaviye gerek duydunuzmu
Sizce ne yapmaliyim doktora gittim testeler vs yapdik hersey normal ama gebelik yok
Ben spiral le bile hamile kalmış biriyim ... 1 sene normal geldi bana belki yumurtlama catlama gününe denk gelmedi yada stres yaptığından olmadı akışına bırak...
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben spiral le bile hamile kalmış biriyim ... 1 sene normal geldi bana belki yumurtlama catlama gününe denk gelmedi yada stres yaptığından olmadı akışına bırak...
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Spiralle hamike kalmak
Bilmiyorum cokda stres yapmadim ama son donemde bukadr uzun zaman oldunu farkedince canim skildi biraz bu gebeligi istiyorum ama olmuyor
Spiralle hamike kalmak
Bilmiyorum cokda stres yapmadim ama son donemde bukadr uzun zaman oldunu farkedince canim skildi biraz bu gebeligi istiyorum ama olmuyor
Merhabalar bende aynı senin durumundayım 1 cocugum var 7 yasında 7 yıl spiral kullandım ocak ayınca ckarttırdım 2 inci cocugu istiyoruz 8 aydır bekliyorum mayısta kimyasal gebelik gecirdim hala bekliyorum iste hayırlısı olsun diyelim