Spiritüel olaylar// neler oldu anlam veremiyorum?

Geri geri giden araba sizi metrelerce havaya fırlatacak kadar hız yapamaz ki, maalesef pek inandırıcı gelmediniz

İlk durumda koştura koştura gözün başın dönmüştür yani aceleden stresten, yansıma da görmüş olabilirsin göz yanılması da görmüş olabilirsin gerçekten o şekilde bir insan da görmüş olabilirsin bunda hiçbir şey yok.
Geri geri giden araba zaten ne kadar hızlanacak ileride zaten durmuş ondan sonra vitesi geriye takmış geri geri geliyor belli ki yolu kacirdigi için geri geliyor. Tampondan vurmuş neden felç kalasınz şimdi buradan?
Sıkıcı monoton ve stresli bir hayatın varsa her şeyi bunlara bağlamaya çalışıyorsun gibi geldi bana.

Geri geri gelen bir araç ne kadar hızlı olabilir adam saten arkasına bakarak yavaş yavaş gidiyor hani direk onden çarptı desen tmmda arkadan çarptı ucmak falan bilemedim

Adrenalin, dopamin, endorfin vs anlık yanılsamalara sebep olabilir.
Yıl 2025 siz hala hikmet- keramet peşindesiniz.
Ayrıca gkfgkfk nedir.

Psikiyatrik sorunu olan insanlar zaten kendilerini hep "turp" gibi zannederler emin olun. Yani asla dalga geçmiyorum sizinle, olmayan birseyi gormeniz ve gordugunuzu iddia etmeniz saglikli degil.

Belkide gördüğünüz bir albinoydu ve yanindaki insanlar okuz olmadigi icin dik dik bakmamista olabilir, su hayatta herseyin "madden" bir aciklamasi vardir ama orda olmayan biri olduğunu gormek ve iddia etmek asla normal degil.

Şöyle ki; bazı insanların algıları yüksek oluyor. Başka boyuttan başka varlıkları görebiliyor hissedebiliyor. Yanlış anlaşılmasın cin peri konusuna girmiyorum. Geçen hafta şifa kampına katıldım. Benim algılarım yeraltı ve yerüstü alemle kontak kurmaya müsaitmiş.falmış büyücüymüş hocaymış uzak durmamı önerdi. Ama yine de kendinizi gözlemleyin
Ruhsal bir hastalığınız mı var yoksa algılarınız mı müsait? Onun ayrımı çok önemli

Seni uyardığı bir şey yok ki araba çarpmış zaten. Kıl payı falan kurtulmamışsın. Nası bi mantık kurdunuz çözemedim.

Metafiziksel seyler olabilecegine kapali bir insan degilim ama sizin olayinizda oyle dusunmuyorum.

Sehir ici trafiğinde once ileri gidip sonra durup geri gelen bir araba metrelerce yukarı fırlatamaz cunku. Otobanda falan deseniz neyse.

Yasadiginiz kazaya gore kırık çıkık olmasi beklenirken olmamis, cok gecmis olsun ama boyle seyler oluyor.

Babam arabayla 6 takla atip ucuruma yuvarlandi, araba kayaya takilip durdu. Ters donmus arabadan kendi cikip yola tirmanmis. Hicbir kırığı çıkığı yoktu. Kendisi ateist inancsiz bir adamdir, sanmiyorum ki herhangi bir uhrevi yardim gonderilmis olsun.

İlginç olayi bir kac kisi ile ayni anda yasadim ( kuzenlerim) hatta sadece ben görmüyorum demi diye çığlık atmistim onlarda ne gördüğünden gayet eminlerdi tek gorseydim delirdiğimi düşünürdüm net hala onlar anlatır ben anlatmaya dahi korkarim o yüzden size inanıyorum manevi olarak kendinizi Geliştirseniz mi?

Tamamen stresin yarattığı yoğun duygudurumundan kaynaklı halüsinasyon görmüşsünüz. Araştırmanızı öneririm. Endişe etmeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…