spor a gidenler

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar ben simdi bu kültür merkezlerinde olan spor salonuna fıtness e gidiyorum
ama ücretsiz oldugu icin haftada 2 gun bence yetmiyo en az 3 gun olmalı
o yüzden ücretliyede simdiden kayıt kaptırdım 1 ay sonra anca bana sıra gelirmis
benimde simdi ücretsiz olan seansım biticek
simdi haftada 3 gun olarak fıtness e gidicem
ama havuzada ücrestiz olarak yazılsammı

yapabilirmiyim korkuyorum sudan
kardesim gitti hoca hemen yüzme asamasına gidiyomus

bide aranızda spor salonuna giden varmı
benim amac biraz kilo vermke biraz sıkılasmak öyle deli gibi bi takıntım yok
5 kilo gitse yeter

yani haftada 2 gun yeterlimi bosa para verip yazılmasammı
yoksa 3 gun olsun mu
ve bunların dısından haftada 2 gunde havuza yazılsammı hani vücut bi anda cok yorulur kas kaybı olmasın diye diyroum
o yüzden spor salonuna gidenler varmı diye soruyorum

yoksa 3 gun olsun mu
ve bunların dısından haftada 2 gunde havuza yazılsammı hani vücut bi anda cok yorulur kas kaybı olmasın diye diyroum
Takıntın yoksa 2 gün salonda 1 -2 günde evde yap yarım saat cardio pilates falan .. Yüzmeden korkma 2 kere de alışırsın en kalori yaktıran şey yüzme :)

yoksa 3 gun olsun mu
Yemene bağlı güzel beslenirsen asla kas kaybı yaşamazsın ...

Takıntın yoksa 2 gün salonda 1 -2 günde evde yap yarım saat cardio pilates falan .. Yüzmeden korkma 2 kere de alışırsın en kalori yaktıran şey yüzme :)
evde bisey yapamıyroum iste ya anca isim bitiyo cay keyfi kahvaltı esim bu sıra erken geliyo zaten 5 gibi evde

her gun en azındna 5000 km yürümeye calısıyorum salı günü 8 kilometre yapmıstım bugun 10 kilometre yaptım hemde spor sonrası
Oh , her gün bu tarz yürüyüşlerin varsa gerek yok 2 gün yeter .. Cidden her gün 8 km yürüsen 6 ayda tığ gibi olursun ..

Oh , her gün bu tarz yürüyüşlerin varsa gerek yok 2 gün yeter .. Cidden her gün 8 km yürüsen 6 ayda tığ gibi olursun ..
ya aslında benim en büyük takıntım göbegim vücudumla oranlı degil mesel bacaklarım ince kalcalarım ınce ama göbek olunca 1 beden buyuk alıyorum pantolonu bude beni sinir ediyo

hergun olmasada 2 gunde bir net 8 km yaparım haftanın 2 gunu zaten spordayım 2 gunde ille dısarı cıkarım gezerim arkadasa giderim kahveye vs 3 gunde evde

Ben hergün gidiyorum yapabiliyorsan vaktin varsa 5 gün git benim kız kardeşim beden eğitimi öğretmeni oda öyle söyledi

Haftada en az üç gün şart. Daha azı işe yaraamıyor çok fazla, kaslar uykuya kı ne giçiyormuş 48 saatten fazla ara verince.

yoksa 3 gun olsun mu
Aynen senin gibi haftanın iki günü spor 1 günü havuza gittim. 1 ay fitness çalıştıktan sonra kaslar güçlendikçe aerobik ve plates e geçiyorsunuz. Aerobik ve plates yaptıran hocanın iyi seçmen gerek. Çünkü akademi mezunu hocalar da var orda çalışırken hoca olmuş kişilerde.
Diyet yaomadığınız sürece kilo vermez siniz ama kilo vermeseniz bile sıkılaşır beden olarak küçülürsünüz. haftanın bir gününü fitness a mutlaka ayırın. Su ve proteinden eksik beslenirseniz ayda bir yapılan tartıda kilo değil las ve su kaybettiğinizi görebiliyorsunuz.

Ayrıca haftada 3 gün yeterli sadece 5 kilo diyorsunuz. Diğer günler tempolu yürüyebilirsiniz dışarıda buda çok fayda ediyor.

çalışıyor musunuz acaba? Benim ciddi manada spor yapmam gerek de ben işten eve gelince anca yatağı buluyorum.

Seninle sürekli kavga ediyoruz şimdi beni terslersin ama yazayım dedim
spor ahfata en az 3 gün olmalı en güzel 5-6 gün
sözlüm spor eğitmeni oradan biliyorum
hergün spor yapmak gibisi yok
zaten yapmaya başlayınca alışkanlık haline getirmiş oluyorsun
ara vermemen lazım
ayrıca sporu sadece kilo vermek için düşünme
yani bence yüzmeye de git

kızlar ben simdi bu kültür merkezlerinde olan spor salonuna fıtness e gidiyorum
ama ücretsiz oldugu icin haftada 2 gun bence yetmiyo en az 3 gun olmalı
o yüzden ücretliyede simdiden kayıt kaptırdım 1 ay sonra anca bana sıra gelirmis
benimde simdi ücretsiz olan seansım biticek
simdi haftada 3 gun olarak fıtness e gidicem
ama havuzada ücrestiz olarak yazılsammı

yapabilirmiyim korkuyorum sudan
kardesim gitti hoca hemen yüzme asamasına gidiyomus

bide aranızda spor salonuna giden varmı
benim amac biraz kilo vermke biraz sıkılasmak öyle deli gibi bi takıntım yok
5 kilo gitse yeter
Aaaa kocasinin maas karti elinde olan kiz degil misin sen:KK70::KK70:sana koyarmi bacim yazil hepsine. Zaten calismiodunda sanirim. Takil butun gun oralarda ama 2 gun orada 2 gunde sokakta yurursen destekleyebilirsin sanirimo_O

X