- 5 Aralık 2007
- 5.220
- 960
- 363
- Konu Sahibi ElmaShekerim
-
20 Minute Extreme SEXY BIKINI ABDOMINAL Workout!!!! - YouTube abdominal çalıştırıyo bu ben çok beğendim bugün başlıcam buna
sonra tiffany simit yapıcam üst üste 2 tane yine .
canım ben çok ağır spor yapamıyorum yada hemen pes ediyorum bana destek olun uyarın hatta
evde şuan bunlar var :
- mekik sehpası
- atlama ipi
- koşu bandı
- kondisyon bisikleti ( yatay )
günaydin.. ben 10 kiloluk agrliklara spor yapabilirimiyim onda bile süpeliyim kol kazlarim cok gücsüz. Madem sen iki aydan beri yapiyorsun bende denicem :)
selam kızlar
sabahları girip kaçak kaçak yazıyorum
dün spor yapamadım ama baya yürüdüm.
elbise diktiriyordum, adam beni görür görmez kilo mu verdin dedi bitmiş elbiseyi bi daha daralttı
fırsat buldukça spora devam
rica ederim canım, bende bunu yapmayı düşünüyorum yanında squatsla birlikte.
çünkü diğerlerini yapmaya vaktim yok maalesef, sen nasıl oldun iyileştin mi?
hoşgeldiniz kızlar :13:
günaydın canım ne kadar güzel olmuşsun ya, tebrikler
göğüs, kalça, bacak, kol, göbek en kalın yerden bel de en ince yerden alınıyor
göğüs :80
bel: 67
göbek : 89
kalça : 99
kol : 26 ( bu kas olan yer değilmi ? )
bacak : 45 ( baldır kısmı ? )
ölçüler bunlar sorduğum yerlerde doğruysa kızlar :)
ya bir sey soracagim bu tiffany dediginz sey dedir.. hic bilmiyorum..
bi ricam olacak bana yaptiginiz sporlarin linkini özl mesaj ile yazarmisiniz?
Elmasekerim: Bende bundan iki yil önce türk hamamina gittim. cok güzel bir sey bütün vücutt kese ile peeling yapiliyor sicak tasin üstünde yatiryorsun mis gibi benim yerime de bir kese atir
Biz bir tatil beldesinde gitmistik hamamin parasini da önceden ödemistik.. hamama gidince bide ne göreyim bay bayan karisik ohhaa dedim. Ben vazgectim girimiyorum ödedigim para da sizin olsun, ben disarida bekliyorum dedim ve disarida beklemeye basladim. Bi zaman sonra orda calisan bir görevli yaslica bir adam yanima geldi. Senin neden hamama girmedigini ben anladim, istersen bekle hamamdaki cikinca sen tek basina girersin sen cikana kadar da kimseyi sokmayiz dedi. Bende onayladim tabi. Koca hamamda tek basima bici bici yaptim :)
Hosbuldum insallah birbirimize destekle hedefimize ulasiriz,
olculerimi tabi yaziyim canim:
Gogus:95
Bel:83
Gobek: 92
Baldir: 58
Kol: 29
Kalca: 96
Tam bir odunum ya( 18 gun icinde elimden geleni yapip duzgun gorunume kavusuyum istiyorum bana onereceginiz sporlar var mi.. mumkun oldukca
yuruyuse cikiyorum 15 dak kadar kosuyorum evde kond. bsikleti var ??
gOBek bolgem sorunlu davul gibi bana yardim edin kizlaar
20 Minute Extreme SEXY BIKINI ABDOMINAL Workout!!!! - YouTube abdominal çalıştırıyo bu ben çok beğendim bugün başlıcam buna
sonra tiffany simit yapıcam üst üste 2 tane yine .
canım sınavlardan dolayı katılamadım topiğine.
benide ekler misin?
göğüs:84
bel:74
göbek:83
kalça:97
bacak:55
kol:25
Gunaydinnnn guzel topigigmn guzel ve hırslı hatunlari :* :*
Dun aksam ewe geldim mutfakta bi kac meyve atistrdim sonra hemen pilates e gectim. Hemn hemen 2 video yaptim :)
Tiffany de yapmaya calstm ama sag kaburgamn alti agridi o ilk harektlerde braktm sonra plates yaptm yerine.
Sizn agrimiyo mu o tiffaniyi yaparkn(
Elmasemerimmmmmmm o karnin ne guzel olmus oylee yagdan eser yokkk :*
Ayy bu aksam zorla Tiffany yapicam bu fotodan sonra :)
Fndkkrdm bidaha oyle yasak seyler yapma :*
günaydinnnnn kk'nin en fit citirlarii)
güne motivasyonla uyanalim dedimmmm ve size resimler yükledim
Eki Görüntüle 723394 Eki Görüntüle 723395 Eki Görüntüle 723396 Eki Görüntüle 723397 Eki Görüntüle 723398 Eki Görüntüle 723399 Eki Görüntüle 723400 Eki Görüntüle 723401 Eki Görüntüle 723402 Eki Görüntüle 723403 Eki Görüntüle 723404 Eki Görüntüle 723405 Eki Görüntüle 723406 Eki Görüntüle 723407 Eki Görüntüle 723408
hadiiii bakalim spora devammm
meraba kızlarr
bugün ki spor programımı yazayım hemen:
slim in 6-start it up
30 dakika bacak çalıştırma.
birde fndkkrdm paylaşmışsın benimde ihtiyacım var The Best Victoria Secret Ab Workout - YouTube bunu yapıcam
canım yaa ne güzel spor yapıyosun sen ay o istek azim bende de olsa.ayyy kizlar bugün erken fitness'a geldim o yüzden coook sey yaptim
- 200 kalori yakana kadar hizli tempoda yürüdüm (yaklasik 30 dk)
- 1 saat antrenör esliginde agirlik, egzersiz yaptik.. gögüs, sirt, arka-ön kol, bacak, baldir, kalca, popo.. herrrrrrr yeri calistirdik bugün :))
sonra daha terim sogumadan zumba antrenörüm bize katil meydanda (hemen fitness'in önünde) hepimiz zumba dansi yapacaz dedi.. bende ilk önce tirstim ama sonra düsündüm bu firsati bidaha ne zaman yakalayabilirim, biraz heyecan olsun diyerekten katildim :)) 30 dk bide orda terledim.. tabi yarim saat vaktimiz vardi fitnessda protein bar, protein karisimi filan verdiler onlari yedim ictim aksam yemegi niyetine cünkü gec saatte eve gelecektim ac kalmiyayim diye :)) ayy cok heyecanliydi, coook kisi vardi ve herkes bize bakiyordu.. cok olmuyacaktik zaten sadece 4 kisi secti antrenörüm, yani toplam 5 kisiydik :18::18::18: ama güzeldi yaa, insanlari spora tesvik etmek icin ordaydik ve umarim ise yaramistir :))
anliyacaginiz bugün hep spor yaptim hem eglendimmm :))
daha dünki kalca egzersizlerimi yapacambi kahve molasi verdikten sonra onlarida yapayim en iyisi..
fndkkrdum ne güzel program yapmissin.. benim de yapmam lazim.. tatilden sonra ekstra bi enerjiyle bi spor programi yapacam.. pilatesi bi türlü yapamadim(
betrayalcim ne güzel spor yapmissin bugün.. slim in 6'e baslamissin :)) devamin gelmesini dilerim canim süpersin
canım yaa 2-3 gündür bende burda gezi parkı eylemcilerinin duacısıyım vallahi allahım iktidarımıza polisimize vicdan versin biraz.elmasekerim cok guzel spor yapmissin :) Sen yakinda orayi ele gecirir spor hocasi olursun
İnsallah verdigim listeye uyarim
Bu arada sozlumle bulusamiyoruz ama aramiz duzeldi ama moralimiz bozuldu bulusamiyoruz diye
İnsallah haftaya bulusabilirizo zamana kadar incecik olurum insallah :)
Bu arada istanbul karısti geldiginizde umarim bu olaylar biter daha fazla insan zarar gormez !
elmasekerim cok guzel spor yapmissin :) Sen yakinda orayi ele gecirir spor hocasi olursun
İnsallah verdigim listeye uyarim
Bu arada sozlumle bulusamiyoruz ama aramiz duzeldi ama moralimiz bozuldu bulusamiyoruz diye
İnsallah haftaya bulusabilirizo zamana kadar incecik olurum insallah :)
Bu arada istanbul karısti geldiginizde umarim bu olaylar biter daha fazla insan zarar gormez !
80 dakika ter döktüm, cok tempolu ve yorucu spor yaptım . İlk 20 dakikada 185 kalori yakacak kadar kondisyon calıştım sonra 60 dak. Bacak-karın-popo kursuna katıldım felaket tempolu hareketler yaptırdı fitness hocası terden sırıl sıklam oldum. Yorucu ama güzeldi. İnşallah ara vermeden devam edebilirim. Ramazan ayı geliyor oruclu kursa katılmam mümkün olmaz cok su icesim geliyor ramazanda tempo düşecek. Yalnız umuyorum ozama kadar bi kac kilo kaybetmiş ve vücudum forma girmeye başlamış olur.
canım yaa ne güzel spor yapıyosun sen ay o istek azim bende de olsa.
canım yaa 2-3 gündür bende burda gezi parkı eylemcilerinin duacısıyım vallahi allahım iktidarımıza polisimize vicdan versin biraz.
neyse ki dün geceden itibaren eylemler bitti diye biliyorum. halk kazandı
İnanılmaz bir şey oldu. Dün col yorucu spor yapmıştım ya bu sabah uyandım belim ve karnım sanki zayıflamış gibi geli. Korka korka tartıldım sonuç: 1kilo 200 gram vermişim belimi ölctüm 3 santim incelmişim cok sevindim. dört gün icinde ilk değişimi gördüm. Bugun temizlik ve market alışverşimiz varsı spor yapmadım. İnşalla yarın.
dün gece adet oldum bugün bir yedim ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?