- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
- 363
- Konu Sahibi ElmaShekerim
-
[/QUOTE]Oyle yapicam ikisinede yazilcam ama hangi dala yazilsam onu bilmiyorum hangisi daha cabuk sıkılastirir ki ?
,
fınfkkrdmm senin yerinde olsam evdeyken her ikisine birden giderdim. sonuçta önünde 1 sene var ve sen bu 1 sene içinde evrim geçirmek istiyosun.
ipin ucunu sıkı tut derim. istediğin vücuda sahip olunca birini bırakırsın.
Şahsen benim fikrim bu.
tabi yine son karar sende bitiyo elmasekerimin dediği gibi
ay kızlar beni silmeyin nolur ben daha yenı geldim tr ye ye..10 gündür yollardayız.belki daha fazla.dönmeden son bı gezi yaptık.sonra hemen tr ye geldik.şimdide aileleri geziyoruz.sonra ev bul yerleş telaşımız başlayacak..ama söz yerleşeyim cok sıkı biçimde başlayacagım..hala sersem gibiyim..yorgunum
ablalarm merhabalar topiginize katılmak istiyorm sizden küçügm diye tahmin ediyorum18 yaşındayım üniyee gidicm bu yıll ee malumm kilo vermem lazm evde ne yapabilirimm spor olarak sahura kadr uyumuyorum sahurdan snra devm edicem zatn ayrıca yürüyüşş boll diyett insüln direncimde varr bu aradaa ilacımada devm edicem çizelgenizi gördüm çk güzl kilo vermişsinz geçmişii okumak mümkün degl nası verdiniz hngi diyett hngi spor ?
ayyy bu aralar dikkat edemiyorum tercih zamanı nası stresliyim :44::44: haklısın ablacm zorr degl bu aradaa burcun en ?benm takıntım vrda insanların isminden çk burcunuu merk ederm
bende seni coooooook ozlicemmmmmm canimcimcimcimmmmelmaşekerimçok özlicem sizi
şimdi size popomu paylaşcam
elmaşekerimçok özlicem sizi
şimdi size popomu paylaşcam
tek kelimeyle süpersin canım yaaa, ay görünce şok oldum30 günlük squats mı böyle yaptı, önceden de kalkıkmıydı popon merak ettim şimdi, benimki yayvanda
bu arada kızlar siz yazmıyorsunuz diye çok uğramıyordum, sporuma devam ediyorum ramazanda da, jillian ripped ve pilates yapıyorum...
bacakları çok inceltiyor diyorlar ama görecem ramazandan sonra
teşekkür ederim canımmmyok kalkık değildi yayvandı 30 gün yaptım sonra bikaç gün sonra 15 gün daha yaptım bıraktım ama 2 ay sonra felan tekrar başlıcam
süper yaa, ben de ripped bitsin başlıyorum squatsa o zamana kadar bikaç kilo da gitmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?